sepideeee
New member
نمره من ۱۳۳ شده و در بین۳۶ نفر رتبه ام ۲۹ هستش !!!
نمیدونم چند نفر دیگه مونده و البته امیدوارم اطلاعات صحیح باشه
36 نفر نمونه ی کاملی واسه گروه روانشناسی نیست که بالای 1000 نفر شرکت کننده داره پس هیچ احتمالی نمیشه داد
نمره من ۱۳۳ شده و در بین۳۶ نفر رتبه ام ۲۹ هستش !!!
نمیدونم چند نفر دیگه مونده و البته امیدوارم اطلاعات صحیح باشه
بچه ها من یه سوال از مرضی پیدا کردم .. البته خیلی ظریفه فکر کنم کسی متوجه نشده باشه50): اصطلاح ( MDD ( mager deppresion disorder که جواب یکی از گزینه ها بود که البته تو سالای پیش هم خیلی اومده بود سوالش از اون گزینه هایی بود که اصطلاحش تو کاپلان نبود فقط تو مرضی بود البته کل اصلاح تو کاپلان بود ولی سرواژه ی MDD نبود ... :black_eyed:
مثل اینکه بدت نمیاد ی بار دیگه آزمون بدیا؟!
ولی خبر بدی برات دارم.اگه از هر درست ده درصدم کم کنن باز قبولی
تو نفرین شدی.مجبوری تا آخر عمرت در بهترین مکانهای علمی آموزش ببینی و آموزش بدی و در عرصه علمی تلاش کنی:i:
اتفاقا خیلی بدم هم میاد دوباره ازمون بدم همون یه ماه پیش دادیم واسه یه عمرم بسه :wacsmiley: اخه به یکی از بچه ها فکر کنم هنری بود گفته بودم اگه از مرضی سوالی پیدا کردم میگم .. خواستم سر حرفم وایسم دیگه :5:
بقیهی حرفتم کلا متوجه نشدم .. یعنی چی از هر درص ده درصد کم کنن؟؟؟:33:
یعنی پاسخنامه رو ترکوندی
سلام...چه عجب...بالاخره این تاپیک باز رونق گرفت...چقدر این چند روز سوت و کور شده بود...
حالا یگانه تو هم نظرتو راجع به کنکور بگو .. تو هم دلت خون از این کلید آیا؟؟ :5:
من که پارسال فقط دو تا کتاب رون درمانی و شخصیت رو خونده بودم .. به نظرم این دو درس خیلی راحت تر از امسال بودن ... ولی یه سری درسارو امسال مثل رشد من واسه بیشتر از این درصدایی که خونده بودم زده بودم .. نمی دونم چرا جوابای تو کتاب تو گزینه ها نبود :13: یا مثلا امار با اینکه کتاب امار زیستی رو خیلی عالی خونده بودم یه چند تا سوال بود اصلا یه همچین چیزی ندیده بودم .. البته بگما من اصلا واسه امار یه دونه تست هم نزده بودمای...ولی کاریش نمیشه کرد..همیشه ازین کم کاری ها بوده...خوبیش اینه که برای همه این شرایط یکسانه
- - - Updated - - -
بنظرتون در مجموع کنکور امسال اسون تر بود یا پارسال؟
من که پارسال فقط دو تا کتاب رون درمانی و شخصیت رو خونده بودم .. به نظرم این دو درس خیلی راحت تر از امسال بودن ... ولی یه سری درسارو امسال مثل رشد من واسه بیشتر از این درصدایی که خونده بودم زده بودم .. نمی دونم چرا جوابای تو کتاب تو گزینه ها نبود :13: یا مثلا امار با اینکه کتاب امار زیستی رو خیلی عالی خونده بودم یه چند تا سوال بود اصلا یه همچین چیزی ندیده بودم .. البته بگما من اصلا واسه امار یه دونه تست هم نزده بودم
امار امسال خیلی بی انصافی بود ...من همش احتمال خونده بودم...:: بالینی هم خیلی بد سوال داده بودن.اکثرش ار کرامر بود..کودک خیلی کم داده بودن..
راستی یگانه نمره و رتبه ی پارسالت چند شد ؟؟؟ من نمره پارسالم 172 بود فک کنم .. رتبم هم 102 :14:
امید وارم نتیجه زحماتتون رو بگیرید.راستش پارسال وقتی نمرم رو با نمره قبولی های پارسال مقایسه کردم خیلی امید به قبولی داشتم..امسال هم همینطور..امید دارم..اما باز میترسم که مثل پارسال یهو نمره ها بزنه بالا...
- - - Updated - - -
پارسال نمره 180 رتبه 80
ایشاله که همه قبول میشیم ... چون من دیگه واسه کنکور نخواهم خوند. ... نمره ی امسالت چند شد؟