پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

biologisst

New member
ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی غرض این بود که دور هم باشیم هرچند امشب اینجا کسی آفتابی نشد

ممنون از شما...باز خوب بود تو بودی....امشبی که اصن هیچ حس حرارتی از این صندلی ساطع نشد که نشد! باز به لطف شما عزیزان یکم گرم شد. اگرم بهت چیزی گفتم به دل نگیر همش واسه شوخی و خنده ی صندلیه بوده. اتفاقا طراح خوبی هستی خوشم اومد.:rose:

دیانا126

New member
ممنون از شما...باز خوب بود تو بودی....امشبی که اصن هیچ حس حرارتی از این صندلی ساطع نشد که نشد! باز به لطف شما عزیزان یکم گرم شد. اگرم بهت چیزی گفتم به دل نگیر همش واسه شوخی و خنده ی صندلیه بوده. اتفاقا طراح خوبی هستی خوشم اومد.:rose:
نه بابا جنبه ام زیاده،این ا امشب مرموز بودن که هیچ کس نبود
منم برم دیگه شبت بخیر عزیزم:rose:

eeeeeeehsan

New member
اولدرم اولدرم که گفتی یعنی چی؟؟

خداوکیلی من اصن با این صندلی داغ حال نکردم، یه جورایی حس می کنم در حق من جفا شده...!!!
یه 5،6 تا مرد پیدا بشه سوالاشو به من واگذار کنه من اینو آتیشش بزنم، معلومه حسابی بهش خوش گذشته من به شرطهاش عمل کردم!
24.gif

آسمون

New member
آقا قبول نیس صندلی داغ اینجا 24ساعته زمانش...
ای جاااانم پس فرنازجونم مردادیه...به به به به چه سعادتی...حالادیگه بیشترادامه نمیدم احسان گناه داره...
بریم سراغ سوالا...
1_تاحالادرگیری عاطفی بااین جنس نیازمند یادآوری داشتی؟
2_چقد به عشق قبل از ازدواج اعتقاد داری؟
3_اگه بگن امروزامام زمان ظهورکرده چیکارمیکنی؟
4_چقد به عشق اول بودن واسه همسرآیندت معتقدی؟ینی قبل ازتودرگیری عاطفی نداشته باشه.
5_اگه تودانشگابیان بگن برایه کارتحقیقاتی ده سی سی خون لازم داریم آیاحاضری همکاری کنی؟!نظرت درباره ایجورآدماچیه؟!!!!

آسمون

New member
دیاناجووون حسابی خوش اومدی گلم.ببخش من دیشب نبودم...بابودنت تاپیکو سرافرازکردی...بچه ها یکم کم پیداشدن دیگه شبامیرن افطاری و...ننه وتاپیکو و انجمن که هیچ کنکورارشدم ازیادشون رفته...
انشالله برگردیم به روال روزای اول...

eeeeeeehsan

New member
این کلوچـه کجاست؟؟ کسی ازش خبری نداره؟!!!
قبلنـا بیشتر پایه بود، الآن دیگه بی معرفت شده... Pmn هم دیگه نگو...!!!!

biologisst

New member
اولدرم اولدرم که گفتی یعنی چی؟؟

خداوکیلی من اصن با این صندلی داغ حال نکردم، یه جورایی حس می کنم در حق من جفا شده...!!!
یه 5،6 تا مرد پیدا بشه سوالاشو به من واگذار کنه من اینو آتیشش بزنم، معلومه حسابی بهش خوش گذشته من به شرطهاش عمل کردم!
24.gif

خب احسان مثل اینکه سوال دهم که میگفتی میخواستی منو ضربه فنی کنی این بوده!! ههههه حواست نبود سوالتو پرسیدی دیگه...تموم شد.
721120_biggrin.gif

اولدرم اولدرم گفتن یعنی طرف خیلی به خودش مباهات کنه و به قولی من من گفتن....البته یه نیمچه معنیشو همون قسمت براتون آورده بودم..

nahal5555

New member
جاى تعجب داره که احسان کم سوال پرسيده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فرناز جون اينم سوالاى من:
بزرگترين هدف زندگيت؟
بهترين تجربه زندگيت؟
آخرين بارى که گريه کردى؟
بهترين کتابى که خوندى؟
الگوى زندگيت کيه؟

biologisst

New member
آقا قبول نیس صندلی داغ اینجا 24ساعته زمانش... آره 24 ساعته هست.
ای جاااانم پس فرنازجونم مردادیه...به به به به چه سعادتی...حالادیگه بیشترادامه نمیدم احسان گناه داره... منم خیلی خوشحالم که تو مردادی هستی راستی چندم مردادی ؟ کاشکی میشد با هم جشن می گرفتیم.
بریم سراغ سوالا... بفرمایید
1_تاحالادرگیری عاطفی بااین جنس نیازمند یادآوری داشتی؟ درگیری عاطفی؟ نمیدونم .. خدا رو شکر به معنی واقعی کلمه نزاشتم این درگیری و وابستگی رخ بده اگر هم داشت رخ میداد سریع ذهنمو خالی می کردم و دیگه نمی زاشتم کار برسه به دلم
2_چقد به عشق قبل از ازدواج اعتقاد داری؟ یه کوچولو.بستگی به تعریف عشق داره.
689919_flirtysmile2.gif
اگر منظور عشق شما عشقی باشه که زودگذر هست و تا 10 20 سال پایداری روز اولو نداره که هیچی اصن نباشه بهتره...ولی اگر منظورت از عشق همون حب و دوست داشتن زیاد باشه که خیلی قبولش دارم ولی بیش تر بعد ازدواج تا قبل ازدواج. چون شاید ما دختر ها خیلی دوست داشته باشیم کسی عاشق باشه تا طرفشو بخواد ولی هیچ وقت اینو ندیدیم که اگر اول با منطق باشه و بعدش حب و دوست داشتن زیاد بیاد وسط معرکه میشه. در کل من خودم به یه مقدار علاقه قبل ازدواج ایمان دارم ولی نه در حدی که چشم و گوش آدم رو کور و کر کنه.

3_اگه بگن امروزامام زمان ظهورکرده چیکارمیکنی؟سعی می کنم که نماینده اش رو پیدا کنم و جزو زیرگروه هاش بشم. آخه ما که توفیق نداریم خودمون جزو منخبین صدر باشیم حداقل میتونیم یه جزء باشیم
4_چقد به عشق اول بودن واسه همسرآیندت معتقدی؟ینی قبل ازتودرگیری عاطفی نداشته باشه. خـــــــــیــــــــــلی. ولی خب برعکس خانوما که عشق اول واسشون خیلی خیلی ارزشمنده...واسه پسرا عشق آخر مهمتره...شاید قبلنا خواسته ناخواسته عاشق کسی شده باشن و به نتیجه ای نرسیده باشه....در کل روحیات اونا با دخترا فرق داره. اما بنظر من خیلی مهمه که فرد همیشه به همسر آینده اش وفادار باشه.
5_اگه تودانشگابیان بگن برایه کارتحقیقاتی ده سی سی خون لازم داریم آیاحاضری همکاری کنی؟!نظرت درباره ایجورآدماچیه؟!!!! آره چرا که نه؟ خب لازم دارن دیگه. اوووه سر جلسه های آزمایشگاه دوستام می ترسیدن همیشه توی گروه من خون خودمو می کردم تو شیشه.
:smiliess (3):

biologisst

New member
جاى تعجب داره که احسان کم سوال پرسيده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------- > خوبه که آدم باید پای شرط و حرف هاش وایسته
فرناز جون اينم سوالاى من:
بزرگترين هدف زندگيت؟ زندگی کردن
بهترين تجربه زندگيت؟ دیدن خونه خدا
آخرين بارى که گريه کردى؟ فک کنم سه روز پیش بود
بهترين کتابى که خوندى؟ آفا نمی خوام شعار بدم. من اول از همه "قرآن" و "نهج البلاغه" رو قبول دارم و .....نوشته دست بشر هم بنا به وسعی که خوندم . کتابای هوشنگ مرادی کرمانی عالین....مخصوصا کوزه و طبل و بچه های قالیباف خانه محشره..بهتون توصیه می کنم بخونین از دستش نمی دین....کتابای جلال آل احمد هم اغلبشون خوبن. خیلی نویسنده ها میشناسم کتاباشون خوبن نمیشه همه رو گفت.
استیون هاوکینگ هم کتابای نجومش خوندم خیلی خوبه. کتاب "کوری" ...کتاب "بادبادک باز"...کتاب "حجاب بی حجاب" هم خیلی توووپه. کتاب "چراغ ها را من خاموش میکنم." دیگه.....خیلی زیادن.....اینا هر کدوم به نوبه ی خودشون خوب بودن و حتی گاهی بعضیاشون باعث شدن من چند وقت بهشون فکر کنم و تحت تاثیر قرار بگیرم.

الگوى زندگيت کيه؟ اصولا آدم به کسی میگه الگوی زندگی که علاوه بر علاقه ای که به فرد و زندگی اش داره ...مثل اون توی زندگیش قدم برداره
متاسفانه ماها همه کسی رو دوست داریم که به عنوان الگوی خودمون داشته باشیم ولی کمتر کسی هست که سعی کنه مثل الگوی زندگی اش زندگی کنه. من الگوی زندگی دارم ولی چون خیلی به رسم الگوبرداری عمل نکردم . به خودم حق نمیدم اسمی ازش بیارم.

eeeeeeehsan

New member
خب احسان مثل اینکه سوال دهم که میگفتی میخواستی منو ضربه فنی کنی این بوده!! ههههه حواست نبود سوالتو پرسیدی دیگه...تموم شد.
721120_biggrin.gif

اولدرم اولدرم گفتن یعنی طرف خیلی به خودش مباهات کنه و به قولی من من گفتن....البته یه نیمچه معنیشو همون قسمت براتون آورده بودم..

باشه آقا اصن نخواستیم، سوال آخرم واسه تو...

ولی حالا یه سوال جدای از صندلی داغ؛
چرا اینقدر با من دشمنی؟؟ :smiliess (5):

biologisst

New member
باشه آقا اصن نخواستیم، سوال آخرم واسه تو...

ولی حالا یه سوال جدای از صندلی داغ؛
چرا اینقدر با من دشمنی؟؟ :smiliess (5):

دشــــمـــنـــی؟!:shocked:
ن بابا دشمنی کجا بود؟!! دیشب هم دیدین به دیانا هم گفتم همش شوخی های صندلی داغه . همون جور که قبلا هم شوخی بود. حالا اگر تند روی شده به بزرگی خودتون ببخشید من که چنین قصدی نداشتم کسی رو ناراحت کنم.:riz513:
اگر هم به جای 9 تا سوال 20-30 تا سوال می کردی جوابشونو میدادم فقط یه جور خواستم هم این فرصت به بقیه داده بشه که سوالاشونو بپرسن .
بگذریم....
صندلی خوبی بود ممنون از حضور شماها....
حالا نوبت بقیه رسیده. بفرمایید اصلا ترسی هم نداره.:smiliess (3):

دیانا126

New member
دیاناجووون حسابی خوش اومدی گلم.ببخش من دیشب نبودم...بابودنت تاپیکو سرافرازکردی...بچه ها یکم کم پیداشدن دیگه شبامیرن افطاری و...ننه وتاپیکو و انجمن که هیچ کنکورارشدم ازیادشون رفته...
انشالله برگردیم به روال روزای اول...

ممنون عزیز دلم :riz304:ولی فکر کنم پاقدمم زیاد خوب نبود که اینجا خلوت شد یدفعه

biologisst

New member
ممنون عزیز دلم :riz304:ولی فکر کنم پاقدمم زیاد خوب نبود که اینجا خلوت شد یدفعه

نه این چه حرفیه .
اینجا رفت و آمد داره....میان و میروند. الانه ماه رمضونه ساعت افطار تا سحر هم که فوق العاده کم شده در نتیجه الانه بچه ها دارن سفره های ماه رمضونو در میابند :tonguesmiley:
ببینم دوس داری بشین روی صندلی یا نه؟
البته قرار بود امشبی سارا و بعدش Immunity بشینن روی صندلی اگر اونا بشینن که بعدش شمایین اگر هم که نه اول شما بفرمایین :smiliess (3):

دیانا126

New member
نه این چه حرفیه .
اینجا رفت و آمد داره....میان و میروند. الانه ماه رمضونه ساعت افطار تا سحر هم که فوق العاده کم شده در نتیجه الانه بچه ها دارن سفره های ماه رمضونو در میابند :tonguesmiley:
ببینم دوس داری بشین روی صندلی یا نه؟
البته قرار بود امشبی سارا و بعدش Immunity بشینن روی صندلی اگر اونا بشینن که بعدش شمایین اگر هم که نه اول شما بفرمایین :smiliess (3):
شیطونه میگه در رو ببندی نذاری کسی در بره بعد ببندی روی صندلی هی سوال کنی:5:و اعتراف بگیری:smiliess (3):

eeeeeeehsan

New member
من به هرحال فرناز این صندلی بهم نچسبیـد، همش سه نفر ازت سوال پرسیدند.. اصن حرارتی نداشت!!!

سارا بشین میخوام آتیشت بزنم، دیگه هرچی از اون نپرسیدم میخوام سر تو خالی کنم
02.gif

سارا؛

اسم؟
مجردی یا متاهل؟
تاریخ دقیق تولدت کیه؟
اهل کجایی؟ ساکن کجایی؟
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی؟
چندتا بچه این؟ بچه چندم خونواده ای؟
چندتا خواهر داری چندتا برادر؟ اسماشون و سن هاشون؟
خودت به نظرت خوش قیافه و خوش تیپی؟ از دید دیگران چطور؟
چه تیپی لباس میپوشی؟ مانتویی؟ چادری؟
قد و وزنت چقدره؟
اخلاقت چجوریه؟
آرومی یا عصبانی؟
فحش میدی یا میزنی؟
جواب میدی یا کوتاه میای؟
درون گرایی یا برون گرا؟ چرا؟
دینت چجوریه؟ اهل نماز روزه و غیره هستی؟ تا چه حد؟
اهل قلیون و سیگار و مشروب و موارد خاک بر سری هستی؟
بیشتر چه نوع آهنگی گوش میکنی؟ ایرانی یا خارجی؟ غمگین یا شاد؟
خواننده مورد علاقت؟
بازیگر مورد علاقت؟
آشپزی میکنی؟ اگه آره در چه حد خوبه آشپزیت؟
چه غذایی رو توش تبهر خاصی داری؟
سر به زیری یا سر به راه یا سر به هوا؟
کدوم مکان از خونتون رو بیشتر دوست داری؟
بچه دختر بیشتر دوست داری یا پسر؟
کدوم بازی های بچگیت رو بیشتر دوست داری؟
دوست داشتی پسر بودی؟
آخرین افسوسی که خوردی؟
تیکه کلام داری؟
مشکل جامعه ایران؟
بزرگترین مشکل دنیا؟
دوست داشتی کی بودی که الآن نیستی؟
الگوی زندگیت کیه؟
از 1 تا 20 چقدر خوش خنده ای؟
از 1 تا 20 چقدر اشکت دم مشکته؟
از 1 تا 20 چقدر ناراحت میشی؟
از 1 تا 20 چقدر غصه می خوری؟
الآن کجایی دقیقاً؟
با دماغ و دست تو دماغ و اینا هم که میونه نداری... داری؟؟
مهمه واست تو پیروز بشی تو دعواهات؟
ماشین مورد علاقت؟
رنگ مورد علاقت؟
غذای مورد علاقت؟
میوه مورد علاقت؟
حیوون مورد علاقت؟
شکلک مورد علاقت؟
اگه بهت خیانت کنه چیکار می کنی؟
رانندگی بلدی و گواهی نامه داری؟
تا حالا جریمه شدی؟
اگه جای مدیر سایت بودی چیکار می کردی؟
چطوری با سایت آشنا شدی؟
چی شد پاسخگو و راهنما شدی؟
منطق بهتره یا احساس؟ چرا؟
فیس بوک و تویتر عضو هستی؟
رد تماس رو بیشتر دوست داری یا جواب ندادن؟
بیشتر کی رد میدی؟
بیشتر کی جواب نمیدی؟
بیشتر چه موقعی گوشیت رو خاموش می کنی؟
سارا تو یه جمله؟

stf

New member
سلامممممممممممممممممممم
وایییییییییییییی خیلی خوب بووووووووود
البته فک نکنید نشستم هر 87 تاشو خوندماااااا:ahi5slcgm04mi8jqqkl
منم راه بدید بجمعتون:riz513: ولی قبلش نماز وحشتو بخونید که حتما بهتون واجب میشه از ما گفتن بود:25r30wi:

آسمون

New member
دیانا جون این حرفاچیه گلم؟؟؟اینجا یه هفته س سوت وکوره.مگه دسم به کلوچه وبقیه نرسه...آخه کجاغیبتون زده؟؟؟دلم تنگ شده بابا...نهال جون؟ننه توهم بی صدانیا یه تلق و تولوقی بکن دلمون واشه...

آسمون

New member
فرنازجون من 9روزبعد تو به دنیا اومدم...باشه قبوله یه روزبگیریم!اما من کادوهاموباکسی تقسیم نمیکنما;-);-);-);-)گفته باشم!!!

بالا