نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
ااااا با این نوشته خط آخرت ما نمی تونیم درصداتون رو لایک کنیم
ضمن اینکه هرچی در مورد خودت گفتی در مورد منم مصداق داره, درصدهات خیلی متفاوت از من نیست, سنگر رو حفظ کردیم همچنان :auizz3ffy9vla57584x
یعنی چی یعنی مثلا قبول بشید تاپیک تشریف نمیارید؟؟؟ :mad_majidonline:

تصحیح میکنم.حضور منحوس من رو بعنوان متقاضی خواهید داشت وگرنه که حضور منحوس من همیشه خواهد بود

yazdan

New member
اصآ من خودم نخواستم انستیتو قبول شم عمدآ بد آزمون ج دادم منتها زیادی حرفه ای بد آزمون دادم براهمین الان کرمانشام رو هواس برامن.
کلآ اگه اراده کنم هرجب بخوام میتونم قبول نشم.ی سوالاییو نزدم یا اشتباه زدم که انگار مغزمو باخودم نبرده بودم سر آزمون ولی دراصل بیخوابی کار خودشو کرده بود.سر زبان رسمآ توهم زده بودم.برا هر سوال لغت 5دفیقه فکرمیکردم

آخرین ویرایش:

rawy

New member
تصحیح میکنم.حضور منحوس من رو بعنوان متقاضی خواهید داشت وگرنه که حضور منحوس من همیشه خواهد بود

:25r30wi::25r30wi:

دور از جون البته
راستی از شوک امتحان در اومدید تشریف بیارید سر پست اصلیتون تاپیک فیلم منتظر تحالیل شماست

آخرین ویرایش:

yazdan

New member

دور از جون البته
راستی از شوک امتحان در اومدید تشریف بیارید سر پست اصلیتون تاپیک فیلم منتظر تحالیل شماست

من که از خدامه بریزیم اونجا.الان که مسافرتم بمحض اینکه برگردم سعی میکنم با بروکس راش بندازیم.راستی این سریاله هم ظاهرآ سوژه خوبیه البته من هنوز نتونستم ببینمش

آخرین ویرایش:

havash

New member
ببخشید من عذر میخوام .

کم کم داره بسرم میزنه ی تحیقی برا تیپ شناسی آدمای موفق انجام بدم.آخه این هاواش خیلی شبیه دوست قدیمیمون مصفاس.هردو بشدت بامرامن

شما بزرگواری یزدان جان:riz304::thanks::riz304::thanks:
راستی یزدان جان هاوش درسته نه هاواش

آخرین ویرایش:

havash

New member
آره دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟
من از اول گفته بودم
دیدی مثل هم شعر می زارن؟
منم جزو تیپ هایی بذار که موفق ها رو شناسایی می کنن
من باید برم تو استعداد یابی
خودم که استعداد ندارم اقلا این با استعدادها رو به جامعه معرفی کنم :25r30wi:

ممنون راوی جان.
این آقای مصفارو یکی نشون ما بده ببینیمش. البته جای بسی خوشحالیست که بنده رو با ایشون مقایسه می کنین.
بچه ها من کلا آدم بی جنبه ایم ... زیادی ازم تعریف کنین جو گیر می شم حالا بیا و درستش کن.

آخرین ویرایش:

havash

New member
اصآ من خودم نخواستم انستیتو قبول شم عمدآ بد آزمون ج دادم منتها زیادی حرفه ای بد آزمون دادم براهمین الان کرمانشام رو هواس برامن.
کلآ اگه اراده کنم هرجب بخوام میتونم قبول نشم.ی سوالاییو نزدم یا اشتباه زدم که انگار مغزمو باخودم نبرده بودم سر آزمون ولی دراصل بیخوابی کار خودشو کرده بود.سر زبان رسمآ توهم زده بودم.برا هر سوال لغت 5دفیقه فکرمیکردم

rawy

New member
ممنون راوی جان.
این آقای مصفارو یکی نشون ما بده ببینیمش. البته جای بسی خوشحالیست که بنده رو با ایشون مقایسه می کنین.
بچه ها من کلا آدم بی جنبه ایم ... زیادی ازم تعریف کنین جو گیر می شم حالا بیا و درستش کن.

از راوی به جناب مصفا, از مخفی گاهت بیا بیرون ملاقاتی داری :sarma:
پرفسور بالتازار رو دیدین؟ این جوونیاشه
اختیار دارید, از آقای مصفا که تا حالا هرچی تعریف کردیم انگار نه انگار, اصلا نشنیده می گیرن :21:

kavan

New member
بچه ها سلامی دوباره.باور کنید این درصدای بچه ها رو که دیدم پاک ریختم بهم.منم پذیرا باشید میخوام بیام گروه تنبلا......

yazdan

New member
بچه ها سلامی دوباره.باور کنید این درصدای بچه ها رو که دیدم پاک ریختم بهم.منم پذیرا باشید میخوام بیام گروه تنبلا......

باتو جه منحنی توزیع نرمال کلآ گروه ما همیشه پرفروغ تر از گروه موفقاس.مدارک لازم رو که شامل چند ناکامی در طول زندگی است تا پایان وقت اداری فردا بیارید دفتر گروه

rawy

New member
باتو جه منحنی توزیع نرمال کلآ گروه ما همیشه پرفروغ تر از گروه موفقاس.مدارک لازم رو که شامل چند ناکامی در طول زندگی است تا پایان وقت اداری فردا بیارید دفتر گروه

اینجا لینک جاییه که اونایی که دست از هدفشون برنمی دارن و تا به هدفشون نرسن بی خیال نمی شن دور هم جمع می شن, هرکی تنبله نیاد اینجا

saeeeeeede

New member
بچه ها.........
کسی که اهل تلاش و اراده باشه و انگیزه داشته باشه مطمئنا ب هدفش میرسه
حالا ی سال زودتر یا دیرتر مهم نیست
کافیه باور داشته باشی که زندگی چیزی نیست جز اونچه که خودت برای خودت میسازی
اونوقته که همه چی راحت میشه
امیدوارم همتون به اندازه همتتون پیشرفت کنید

nasour

New member
سلام بچه ها
ماه رمضان شروع شد با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون

ریگار

New member
من جرات ندارم تخمین رتبه کنم . حتی جرات ندارم درصد بگیرم :((
خداوندا به فریادم برس :((

sepideeee

New member
بچه ها من یه سوال از مرضی پیدا کردم .. البته خیلی ظریفه فکر کنم کسی متوجه نشده باشه :(50): اصطلاح ( MDD ( mager deppresion disorder که جواب یکی از گزینه ها بود که البته تو سالای پیش هم خیلی اومده بود سوالش از اون گزینه هایی بود که اصطلاحش تو کاپلان نبود فقط تو مرضی بود البته کل اصلاح تو کاپلان بود ولی سرواژه ی MDD نبود ... :black_eyed:

sepideeee

New member
من جرات ندارم تخمین رتبه کنم . حتی جرات ندارم درصد بگیرم :((
خداوندا به فریادم برس :((

جناب اقای ریگار خان شما قبل کنکور اومدی به همه ی بچه ها یه انرژی مثبت اساسی دادی که .. این چه وضشه ؟؟ :p7977cujr38iyymsu8: یه ذره امید اخوی :smiliess (11):

nasour

New member
نمره من ۱۳۳ شده و در بین۳۶ نفر رتبه ام ۲۹ هستش !!!
نمیدونم چند نفر دیگه مونده و البته امیدوارم اطلاعات صحیح باشه

rawy

New member
بچه ها کسی از برنامه های بعدی وزارت بهداشت اطلاع داره؟
چون سیستم امسال عوض شد و تعیین شهر و دانشگاه افتاد برای بعد از اعلام رتبه ها همه برنامه هایی که روی تاریخ اعلام کرده بودند بهم ریخت
الان ما باید تا چه زمانی منتظر خبر بعدی باشیم ایشالا؟؟؟؟؟؟؟ کسی می دونه؟

sepideeee

New member
بچه ها کسی از برنامه های بعدی وزارت بهداشت اطلاع داره؟
چون سیستم امسال عوض شد و تعیین شهر و دانشگاه افتاد برای بعد از اعلام رتبه ها همه برنامه هایی که روی تاریخ اعلام کرده بودند بهم ریخت
الان ما باید تا چه زمانی منتظر خبر بعدی باشیم ایشالا؟؟؟؟؟؟؟ کسی می دونه؟

راوی تو سایت خود سنجش که هیییییییییچ خبری نیست .. اما چند وقت پیش تو سایت علوم پزشکی به نقل از یکی از بزرگان سنجش بهداشت :whistle: گفته شد که کارنامه ی اولیه 24 تیر میاد .. راست و دروغشو نمی دونم ولی خودم خبرشو از این سایت خوندم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا