نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
از این انتزاع گزینیشی نتیجه می گیریم من افسردگی دارم :14:
ولی پارسال واسم تجربه شد که امید الکی نداشته باشم ..

این شد ی انتزاع گزینشی در دل انتزاع گزینشی دیگه.با ی علامت فهمیدی افسرده ای.تو ایران بیمه پوشش نمیده ها.حالا هی بخودت برچسب بزن.

منم گارسال همون نتیجرو گرفتم (بازم ی شباهت دیگه بین ذهنیت من و آدمای موفق.پس چرا من درصدام کم میشه؟)

yazdan

New member
مشاهده فایل‌پیوست 5907

البته توی کارنامه ی پارسال من نوشته نمره ی آخرین فرد قبول شده در سهمیه آزاد 176 !

برای منم همونو نوشته بود.
141 مربوط به سال قبله که میانگین نمرات پایینتر بود.امیدوارم امسال میانگین نمرات انقدر پایین بیاد که منم یکی از دانشگاههای ارپا بهنوان نخبه دعوت کنن

yazdan

New member
سلام بچه ها
امروز روز مبارزه با مواد مخدر بود.خیلیا اصلا نمیدونن اینو اما برا من که عاشق کاراعتیادم روز مهمیه.
رسما اعتراف میکنم این پست اسپم می باشد.
به امیدجامعه عاری از اعتیاد....
شبتون شیک

حمیده جان عاشق اعتیادی؟

آهان ببخشید عاشق کار اعتیادی؟

:smiliess (3):

havash

New member
بچه ها شبتون خوش. من خیلی خوابم میاد. فعلاااااااااااااا:smiliess (1):

yazdan

New member
یزدان جان با این پستایی که شما داری میذاری جو بیشتر به هم میریزه. خواهشا.....

ببخشید من عذر میخوام .

کم کم داره بسرم میزنه ی تحیقی برا تیپ شناسی آدمای موفق انجام بدم.آخه این هاواش خیلی شبیه دوست قدیمیمون مصفاس.هردو بشدت بامرامن

rawy

New member
حالا ببینم میتونید علاوه بر طراح سوال این روانپزشکم از نون خوردن بندازید یانه؟

بنظرم تنها سوالی که هیچ جای بحثی نداره و اشتباهه سوال آخر آماره و حتی اشتباه کلید هم ی اشتباه گشتالتیه . کسی که کلیدو مینوشته اشتباهش ناشی از ششباهت گزینه هاست.

البته بگما این چیزی از بی ارزشی های این آزمون کم نمیکنه.
آدم بغضش میگیره وقتی میبینه ی سال درس خونده و کارش افتاده با آدمایی که حوصله ندارن چارتا سوال استاندارد طراحی کنن.مثلآ اون سوال درمورد هدف فمینیست خدایی بدرد دوربین مخفی میخورد که تماشاگرا با دیدن چهره آزمودنی بخندن.تمام گزینه ها از اهداف فمینیست بود.از این گذشته درسته قراره بعضی تاز سوالات دشوار باشن اما قرار نیست جنگ اعصاب باشن.من نمیگم کم ولی در بدترین حالت طراحی ی سوال خوب نباید بیشتر از دو روز طول بکشه برای ی استاداما این نشون میده چقدر ما براشون ارزشمندیم.
چیزی که نمییتونم بفهمم اینه که وقتی چنین اساتید بی مسوولیتی تو این وزارتخونه کار میکنن چرا ما انقدر حرصشو میخوریم؟

به نظر من تکرار رفتار به این تابلویی که در کنارش با بی توجهی کامل به اعتراض ها ختم می شه علامت اینه که جوری بخونید که بدون نیاز به نمره سوالاتی که ما غلط خواهیم داد رتبه برتر بشید, و یک سری نمره منفی از پایه محاسبه برای خودتون در نظر بگیرید, یعنی محاسبه درصد و نمره کلتون رو از صفر شروع نکنید, از مثلا منفی سی چهل درصد شروع کنید, این رو جدی گفتما شوخی نیست, یه همچین احساسی دارم, چون خیلی دیگه کارشون تابلوئه و تکرار هم شده

rawy

New member
ببخشید من عذر میخوام .

کم کم داره بسرم میزنه ی تحیقی برا تیپ شناسی آدمای موفق انجام بدم.آخه این هاواش خیلی شبیه دوست قدیمیمون مصفاس.هردو بشدت بامرامن

آره دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟
من از اول گفته بودم
دیدی مثل هم شعر می زارن؟
منم جزو تیپ هایی بذار که موفق ها رو شناسایی می کنن
من باید برم تو استعداد یابی
خودم که استعداد ندارم اقلا این با استعدادها رو به جامعه معرفی کنم :25r30wi:

yazdan

New member
دوستان من با دیدن نمرم بعد از کلید اولیه تصمیم گرفتم تمهیدات لازم رو برای دور جدید مطالعم بیندیشم.
چون پارسال اونهمه امید داشتم و نشد
و نقاط ضعفمم که بگم متوجه میشید چرا
نقاط ضعف من تو این آزمون اینا بودن که میگم البته زیادن اینا توجهمو بیشتر جلب کرده

1. اینکه خیلی دیر شروع کردم و مطالب قبلی یادم رفت و سطحم به صفر رسید .حدودآ از زمستان شروع کردم
2.بخاطر این شروع ناموقع باوجود اینکه ماه آخر از خوابمم زده بودم نتونستم مطالب مورد نظرمو بخونم و حتی جمع بندی کنم.
بخاطر همون مورد اول از جمع بندی جاموندم و نکاتی که یکسال جمع کردم برا شب آزمون هم نرسیدم بخونم.
چهارشب مونده بهه آزمون من نخوابیدم و 3شب آخر ف5قط 3 ساعت میخوابیدم که باعث شد روز آزمون بخصئص ساعت آخر گیج باشم
زمانبندیم تو آزمون مث سال قبل بد بود و 80 دقیقه صرف زبان کردم که این زمانو از درسای دیگه زده بودم و حتی به مرور نهایی سوالات نرسیدم که خیلی از سوالاتو از دستم پروند که معلوم شد درست فکرمیکردم درقبارشون و میخواستم در پبابان آزمون دربارشون تصمیم بگیرم.
کلآ نقطه ضعف زیاد دارم نمیدونم چرا هرچی میگردم ی نقطه قوت ندارم.

موفق باشید

چون نظرم اینه که همه چی باید پایاپای باشه ازونجا که درصدای دوستان رو دیدم درصدامو که خیلی خفت بار هستن میذارم.

rawy

New member
اقا یزدان منو چند تا از بچه های دیگه عابروی اقای هاوش رو خریدم و حسابی سر درس ارزیابی شخصیت جبران کردیم درصدای بالاشو :25r30wi:
ایشاله اقا یزدان شما یکی از قبولیای امسال هستی
بچه ها یه دوست دیگه ای داشتیم به اسم بالزاک خبری نیست ازش !!!

اااااا راس می گی سپیده, چقدم جاشون خالیه
از انجمن به آقای بالزاک اگه ما رو می بینید یه پست بذارید :tonguesmiley:

rawy

New member
البته اینکه دفترچه رو میدن خیلی خیلی خوبه ولی بدیش اینه که بدردمون نمیخوره.ی جورایی سروشاخ میگیرن.بعبارتی میگن همینه که هست.باز خوبه علوم ردپایی از خودشون جا نمیذارن

:25r30wi::25r30wi:

neda.farahani

New member
نداااااااا جوووووووووون
چرا انقد دلخور شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی خیال بابا چی شده مگه؟؟؟
آقا مهدی پست گذاشته بودن موافق با پست شما کلی شاکی شده بودن از این مورد, خودشون هم خواستن پستشون رو حذف کنم و من حذف کردم
چرا انقد ناراحت شدی؟ خودتم فراموش کن قضیه رو, زندگی به هر حال جریان داره هر کی هم با همه ی شرایط سخت و فشارها هر جوری میلشه زندگی می کنه, خودتو ناراحت این مسائل نکن عزیزم

نگو این جووووری RAWYYY جان...
از جریان پیج ناراحت نیستم عزیزم... جدی گفتم پاکش کن :28: چون به نظر خودم هم باید به قانون هر جایی احترام گذاشت.. پس در این مورد حق کاملا با شماست؛
به نظرم آدمک های اینجا خیلی خوب منظور آدم رو نمی رسونن!!! برای همین سو تفاهم پیش میاد! :riz304: :ad54ad:
من دنبال یه معادل میگردم برای "بیخیال" از اهالی اهل ادب هم پرسیده ام... گفتند: "بیییییییییخیییال".. پس عالی الحساب بیخیال تا ببینیم فرهنگستان زبان و ادب فارسی چه میکند :smiliess (3):

yazdan

New member
آسیب 71
شخصیت61
درمان58
رشد46
بالینی64

آمار 20
فیزیو20
روانسنجی10
زبان19

و این شد که یکسال دیگه حضور منحوس من رو باید تو تاپیک تحمل کنید.

rawy

New member
نگو این جووووری RAWYYY جان...
از جریان پیج ناراحت نیستم عزیزم... جدی گفتم پاکش کن :28: چون به نظر خودم هم باید به قانون هر جایی احترام گذاشت.. پس در این مورد حق کاملا با شماست؛
به نظرم آدمک های اینجا خیلی خوب منظور آدم رو نمی رسونن!!! برای همین سو تفاهم پیش میاد!
من دنبال یه معادل میگردم برای "بیخیال" از اهالی اهل ادب هم پرسیده ام... گفتند: "بیییییییییخیییال".. پس عالی الحساب بیخیال تا ببینیم فرهنگستان زبان و ادب فارسی چه میکند :smiliess (3):

:25r30wi::28:

rawy

New member
آسیب 71
شخصیت61
درمان58
رشد46
بالینی64

آمار 20
فیزیو20
روانسنجی10
زبان19

و این شد که یکسال دیگه حضور منحوس من رو باید تو تاپیک تحمل کنید.

ااااا با این نوشته خط آخرت ما نمی تونیم درصداتون رو لایک کنیم
ضمن اینکه هرچی در مورد خودت گفتی در مورد منم مصداق داره, درصدهات خیلی متفاوت از من نیست, سنگر رو حفظ کردیم همچنان :auizz3ffy9vla57584x
یعنی چی یعنی مثلا قبول بشید تاپیک تشریف نمیارید؟؟؟ :mad_majidonline:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا