نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد پرستاری مراقبتهای ویژه خرداد 93

ممول

New member
سلام یکی بمن بگه با این درصدها رشت قبول میشم
ویژ64
داخلی 60
روان 51
زبان 21

sajad93

New member
شما رفتین دوباره تو سایت تخمین رتبه؟اون یکی مال سال۹۲بود سال۹۳بچه ها بچه ها خیلی کمن

البته چون سال 93 دیر باز شد خیلی از بچه ها از قسمت 92 تخمین زدن من تو 92 نفر دوم هستم تو 93 اول
حالا دوستان یه لطفی کنن این سایت رو به بقیه هم معرفی کنن تعداد زیاد میشه

لیلوک

New member
البته چون سال 93 دیر باز شد خیلی از بچه ها از قسمت 92 تخمین زدن من تو 92 نفر دوم هستم تو 93 اول
حالا دوستان یه لطفی کنن این سایت رو به بقیه هم معرفی کنن تعداد زیاد میشه

چرا اینقد بچه ها میگن خطرناکه ادم یهو نگران میشه مثلا چطور میتونن از کارنامه و اطلاعات ادم سواستفاده کنن میگن کد رهگیری رو ندین سایت تخمین نمیدونم چراااا؟:65d6a5d6s:

لیلوک

New member
فک کنم بچه ها میرن تخمین رتبه۹۲چون تعداد تو ۹۳ثابت مونده ولی تعداد تو سال ۹۲داره زیادتر میشه

sajad93

New member
معلوم نیست باتوجه به اینکه میگن امسال ظرفیتا کم شده چی میشه!

خیالت راحت اوون شایع است اصن امکان نداره یعنی تا حالا اتفاق نیو افتاده همچین چیزی
اینقدر نگران نباش قبول هم نشدیم سال بعد
ولی انشالله هر جا قبول شدیت به ما هم بگو

لیلوک

New member
خیالت راحت اوون شایع است اصن امکان نداره یعنی تا حالا اتفاق نیو افتاده همچین چیزی
اینقدر نگران نباش قبول هم نشدیم سال بعد
ولی انشالله هر جا قبول شدیت به ما هم بگو

خیلی سخت دوباره خوندن نمیدونم میتونم یا نه!اخه من یه اطلاعیه خونده بودم تو سایت سنجش گفتن زیاد نمیکنیم حالا شاید کم نکنن نمیدونم!ولی بچه ها خیلی کمن تو تخمین رتبه۹۳ولی ۹۲ زیادتر شده شمام توجه کردین؟اینجوری اصن معتبر نیست!

ksk

New member
تخمین رتبه واسه سالهای قبل خوب بود .امسال که همین ماه درصد ها و رتبه و نمره رو میدن واسه همین استقبال کمه .

بالا