مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Lemen

New member
البته یادمون نره اینجا ایرانه و بدقولی از صفات بارزِ "بعضی!!!!!" از مردم ما. پس برا یکی دو ساعت بدقولی تعجب نکنین. درضمن شک نکنین مسئولین محترم الان بخاطر ما اون تو نموندن که بخواد درشون قفل شه.

پس ایشالا در خونشون قفل شه نتونن برن تو و از زن و فرزند محروم شدن بمدت ساعتها بعد مجبور شن برگردن سازمان سنجش اونجا هم در روشون قفل شه و خلاصه آه ما امشب بگیردشون:25r30wi:

Lemen

New member
:13:متاسفم واسه خودمون که اسیر اینجور اساتید بی سوادایی هستیم با این کلید دادنشون

سلام
دوستان سوال 91 بر اساس کتاب یاوری و همکاران گزینه 3 میشه جوابش می توانید اعتراض کنید. باقی سوالات را نیز نگاه می کنم اگر اشتباهی در کلید ها باشد به استحضار دوستان می رسانم.

Lemen

New member
سلام
دوستان سوال 91 بر اساس کتاب یاوری و همکاران گزینه 3 میشه جوابش می توانید اعتراض کنید. باقی سوالات را نیز نگاه می کنم اگر اشتباهی در کلید ها باشد به استحضار دوستان می رسانم.
,

سوال 16 هم از سوالات دکتراست گزینه ب درسته، سوال 22 هم که گزینه د درسته، سوال 51 ب غلطه گزینه ج درسته، سوال 74 هم گزینه ب درسته از کی تا حالا هپاتیت ب نوپدید شده!!، سوال 87 هم بایستی حذف بشه چون گزینه الف غلط تایپی داره، 91 هم ج درسته
موافقین بچه ها اینارو اعتراض بزنیم؟؟؟

diseases

Well-known member
,

سوال 16 هم از سوالات دکتراست گزینه ب درسته، سوال 22 هم که گزینه د درسته، سوال 51 ب غلطه گزینه ج درسته، سوال 74 هم گزینه ب درسته از کی تا حالا هپاتیت ب نوپدید شده!!، سوال 87 هم بایستی حذف بشه چون گزینه الف غلط تایپی داره، 91 هم ج درسته
موافقین بچه ها اینارو اعتراض بزنیم؟؟؟

با نظر استاد Lemen درخصوص سئوال 16 موافقم ، طبق کلید آزمون دکترا ( 87-88) عین همین سئوال رو زده بود گزینه ب.
سئوال 22 : هرچی با خودم کلنجار رفتم تا هر گزینه ای رو به جز *د* بزنم نتونستم. کمک ؟!!!!!!
سئوال 30 : کسی منبع مشخصی داره ؟
سئوال 51 رو نزدم ولی به نظر میاد گزینه ج صحیح تر باشه. طبق کتاب مراقبت بیماریها میشه اینجور برداشت کرد که سوزاک در مردان بیشتره ولی در بیماری سیفلیس کاملا مستقیم ننوشته که سیفلیس در مردان بیشتره.
سئوال 74 رو خودم *ج* زدم.
سئوال 87 گزینه الف اشتباه تایپی داره در اصل باید UNFPA باشه منم به همین علت شک کردم و این سئوال آسون رو نزدم.

آخرین ویرایش:

diseases

Well-known member
سئوال 105 : در نمونه گیری خوشه ای تفاوت بین خوشه ها کم و تفاوت درون خوشه ها زیاد است. اگه از هر دانشکده 100 دانشجو انتخاب بشن به این معنی نیست که تفاوت درون خوشه ها زیاد میشه ؟ نمونه گیری خوشه ای نمیشه؟

Lemen

New member
سئوال 105 : در نمونه گیری خوشه ای تفاوت بین خوشه ها کم و تفاوت درون خوشه ها زیاد است. اگه از هر دانشکده 100 دانشجو انتخاب بشن به این معنی نیست که تفاوت درون خوشه ها زیاد میشه ؟ نمونه گیری خوشه ای نمیشه؟

سلام استاد گرامی، هر دانشکده دارای دانشجویان همگنی است پس این مدل نمونه گیری یک نمونه گیری طبقه ای محسوب میشه

Lemen

New member
دوستان لینک درخواست بررسی سوالات آزمون فعال شده، بیایید همکاری کنیم هر کدوممون مدرکی بیاریم واسه کلیدای اعتراضی

diseases

Well-known member
با سلام،
اساتیدی که تجربه سال (یا سال های) قبل رو دارین آیا اعتراض ها اثری داره ؟از چند نفر از بچه ها که پرسیدم گفتن اصلاً به اعتراضاتون نگام نمیکنن.
من اصلاحیه کلید سالهای گذشته رو که نگاه کردم فقط یک سئوال غلط حذف شده بود و یک پاسخ اشتباه هم گزینه هاش عوض شده بود.درضمن چند تا سئوال عجیب و غریب هم دیدم که اصلاح نشده بودن. ما که نفهمیدیم طراحان خیلی محترمِ(!) سئوال ، بعضی سئوالای عجیب و غریب رو از کجاشون درمیارن! کسی فهمید به منم بگه!!!

Iris

New member
سلام ..اینم از کلید افتضاح امسال...
اعتراض میکنیم ایشالا واسه 1بار هم شده جانب حق رو بگیرن و جوابگو باشن:dadad4:

Iris

New member
دوستان هماهنگ با هم از حقمون دفاع کنیم 1سوال هم سرنوشت سازه من ب کلیه سوالانی که دوستان اشاره کردن اعتراض میکنم :j58r36j3gcr4suxymup
سنجش پارسال حق خیلیا ضایع شد امسال تکرار نکن:j58r36j3gcr4suxymup

Lemen

New member
دوستان گرامی، حق گرفتنیه نه دادنی:smiliess (4):
تا حدی که جاش باشه بایستی از حقمون دفاع کنیم، 4 پنج سوال که واضح طبق مدرک و منبع می تونیم ثابت کنیم که دکتر:14: سنجش کلید اشتباه داده ، بقیه رو هم با دلیل اعتراض می کنیم.
بچه ها نباید نا امید بشیم، اگه نگیم یعنی واسه زحمات و تلاشمون دلمون نسوخته، باید گفت چه قبول کنن چه نکنن :thumbsdownsmileyani

Lemen

New member
من دیروز کل بعد از ظهرمو دنبال کلید صحیح سوالا بودم، ایشالا امروز عصر میزارم تا همه استفاده کنن و اگر ناقص بود کاملش کنیم
فقط همگی دست بدست هم به سوی سنجش حمله ور می شیم :p7977cujr38iyymsu8:، باشد تا خدا از ما قبول کند و نتیجه تلاشمون رو با دلخوشی بگیریم :thumbsupsmileyanim:

diseases

Well-known member
دوستان هماهنگ با هم از حقمون دفاع کنیم 1سوال هم سرنوشت سازه من ب کلیه سوالانی که دوستان اشاره کردن اعتراض میکنم :j58r36j3gcr4suxymup
سنجش پارسال حق خیلیا ضایع شد امسال تکرار نکن:j58r36j3gcr4suxymup

تجربه نشون داده که حق رو نمیشه گرفت. با احترامی که برای دوستان قائل هستم سئوالات اعتراضی من 16 ، 22 ، 30 و 105 هست. اگر دوستان تو بعضی از این سئوالات با من هم عقیده اند ، لطفاً اعلام کنن تا منابع رو به اشتراک بذاریم. سئوالات زبان رو چک کردم مشکلی نداشت.

saeed17170

New member
دوستان سوال 22 همون گزینه 2 درسته.چرا؟ چون تو صورت سوال نوشته بررسی شیوع فشار خون در مردان (تو جه کنید مردان) 30-60 سال اهواز
پس تمام افرادی که در مطالعه شرکت کردن مرد هستند و جنس نمی تونه متغیر باشه
اما سن، فشار خون و گروه خونی ممکن در این افراد تفاوت داشته باشه و متغیره.

mexin

Well-known member
با سلام،
اساتیدی که تجربه سال (یا سال های) قبل رو دارین آیا اعتراض ها اثری داره ؟از چند نفر از بچه ها که پرسیدم گفتن اصلاً به اعتراضاتون نگام نمیکنن.
من اصلاحیه کلید سالهای گذشته رو که نگاه کردم فقط یک سئوال غلط حذف شده بود و یک پاسخ اشتباه هم گزینه هاش عوض شده بود.درضمن چند تا سئوال عجیب و غریب هم دیدم که اصلاح نشده بودن. ما که نفهمیدیم طراحان خیلی محترمِ(!) سئوال ، بعضی سئوالای عجیب و غریب رو از کجاشون درمیارن! کسی فهمید به منم بگه!!!

مدیر گروه ما عضو برد هست ..پارسال چندتا سوال طرح کرده بود و یکیی یا دوتا از اونا جزو سوالاتی بود که بچه ها اعتراض کرده بودن و بهش زنگ زده بودن از وزارت که دوباره منبع رو چک کنه ...خبر دارم که بررسی میکنن واقعا ..پس ناامید نباشید ..موفق باشید

Lemen

New member
دوستان سوال 22 همون گزینه 2 درسته.چرا؟ چون تو صورت سوال نوشته بررسی شیوع فشار خون در مردان (تو جه کنید مردان) 30-60 سال اهواز
پس تمام افرادی که در مطالعه شرکت کردن مرد هستند و جنس نمی تونه متغیر باشه
اما سن، فشار خون و گروه خونی ممکن در این افراد تفاوت داشته باشه و متغیره.

دوست عزیز، دقت کنید گفته بررسی شیوع فشار خون مردان 30 تا 60 سال پس 1- فشارخون 2- جنس 3- سن می تونه متغیر باشه
ولی گروه خون هیج جای این جمله بهش اشاره نشده پس نمی تونه متغیر این بررسی باشه.

Lemen

New member
تجربه نشون داده که حق رو نمیشه گرفت. با احترامی که برای دوستان قائل هستم سئوالات اعتراضی من 16 ، 22 ، 30 و 105 هست. اگر دوستان تو بعضی از این سئوالات با من هم عقیده اند ، لطفاً اعلام کنن تا منابع رو به اشتراک بذاریم. سئوالات زبان رو چک کردم مشکلی نداشت.

با سلام خدمت دوست گرامی، سوال 30 رو می تونید براش مدرکی پیدا کنید من نتونستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا