نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نيازي

New member
دوستاي گلم به كمكتون احتياج دارم خيلي گيج شدم انتخاب برام سخته اينكه اگه قبول نشدم دوباره ارشد مامايي شركت كنم يا كنكور سراسري شركت كنم و دندان بخونم. لطفا نظرتونو بگيد:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

fateme1990

New member
دوستاي گلم به كمكتون احتياج دارم خيلي گيج شدم انتخاب برام سخته اينكه اگه قبول نشدم دوباره ارشد مامايي شركت كنم يا كنكور سراسري شركت كنم و دندان بخونم. لطفا نظرتونو بگيد:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

به نظر من ارشد قبول شدن خیلی راحت تره تا دندون. البته بستگی به علاقه و انگیزه ادمم داره

sud

New member
سلام دلم واسه تون تنگ شده بودبعدازبرداشتن تخمين رتبه نميدونستم چطوري پيداتون كنم بوس

sud

New member
بچه هابي انصافيه كه بچه هايي كه اينجاهستن بااين نمره هاي خوب قبول نشن بياين همه واسه هم دعاكنيم

vb2

New member
ایشالله سود جون ایشالله خبر قبولیمونو به هم بدیم

somayeh mo

New member
خیلی نمونده تا اعلام نتایج کمتر از 20روز دیگه:ahi5slcgm04mi8jqqklخدا کنه هیچکی نا امید نشه و همه مون قبولی مون رو از خدا عیدی بگیریم.واسه هم دعا کنیم ان شالا که خدا قبول می کنه:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

somayeh mo

New member
بچه ها سلام حالتون خوبه؟مدتی می شه که از هیچ کدوم خبری نیست.امیدوارم این پایان راه نباشه و حداقل بعد از اعلام نتایج بیاید اینجا و با هم حرف بزنیم:wacsmiley:امیدوارم هر جا هستین خوش بگذره:thumbsupsmileyanim:

زری

New member
saaaaaaalam

salam dostaye golm,dlm koli vase hamaton tangide bkhoda,ag bdonin cheghad steres daram bkhoda,bishtar bkhatre inke asln doa nakardim vase ghabolim.darim b zamane elam natayej nazdik mishim, khaili daghoonam dostan,koli mitarsam):]

vb2

New member
سلام دوستای خوبم

زری جون الان فقط دعا کن مخصوصا تو این شبااااااااااااااااااااااااااا مطمئنم این تاپیک کلی قبولی میده :sarma:

sana

New member
سلام دخمرای گل خوبید؟؟
دیدید بچه ها گفتم تخمین رتبه مشکوک میزنههههههههههههه:sad:
ایشالله هممون قبول میشیم به حق این شب وروزای عزیز واسه منم خیلی دعا کنید توروخدا

senoritamaria

New member
سلام بچه ها. خوبین? خیلی دلم گرفته. برام دعا کنین. امیدم ب قبولیه فقط تا بتونم انتقالی بگیرم. امیدوارم هر کی اینجا اومده قبول بشه. تو رو خدا برا منم دعا کنین

sud

New member
سلام عزيزم ايشالا من اميدوارم همه روزي كه نتيجه ها ميادشادشن واميدوارم اكثرمون همكلاس شيم

sud

New member
سلام دختراواقعااسترس دارم خیلی دارن طولش میدن واسه جواب دادن ازکنکورسراسریم دیرتربه نظرتون شروع کنم به خوندن واقعاکلافه شدم:smiliess (15):

زری

New member
saaaaaaalam

salam dostaye golam,aslan malome kojain?chera ksi dg nmiad inja?man k khaili strsam ziad shode,ag sare kar nmiraftam k daghon mishodam.bacheha kojain/6 roz dg hame chi malom mishe.khoda jonm komaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:

نيازي

New member
سلام خانمي خدا بزرگه اينقدر خودتو اذيت نكن .نتايج 11 شهريور مياد؟:p7977cujr38iyymsu8:
salam dostaye golam,aslan malome kojain?chera ksi dg nmiad inja?man k khaili strsam ziad shode,ag sare kar nmiraftam k daghon mishodam.bacheha kojain/6 roz dg hame chi malom mishe.khoda jonm komaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:

senoritamaria

New member
اعلام نتايج آزمون ارشد علوم پزشكي تا هفته آينده
رئيس مركز سنجش آموزش پزشكي وزارت بهداشت از اعلام نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي علوم پزشكي در روز دوشنبه هفته آينده خبر داد.
دكتر جبرائيل نسل سراجي با بيان اينكه نتايج آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي علوم پزشكي ششم شهريورماه اعلام مي شود، اظهار داشت: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي به نشاني به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي خوش آمديد در مهلت مذكور نسبت به مشاهده نتايج خود اقدام كنند.
وي با اشاره به پذيرش 10 درصد داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي علوم پزشكي گفت: بيش از پنج هزار داوطلب در اين دوره از آزمون پذيرفته مي شوند.

روزنامه ايران، شماره 5157 به تاريخ 1/6/91، صفحه 4 (اجتماعي)

??????? ?????91/6/1: ????? ?????

نيازي

New member
مرسي گلم ممنون از اطلاعات دقيقت
اعلام نتايج آزمون ارشد علوم پزشكي تا هفته آينده
رئيس مركز سنجش آموزش پزشكي وزارت بهداشت از اعلام نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي علوم پزشكي در روز دوشنبه هفته آينده خبر داد.
دكتر جبرائيل نسل سراجي با بيان اينكه نتايج آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي علوم پزشكي ششم شهريورماه اعلام مي شود، اظهار داشت: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي به نشاني به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي خوش آمديد در مهلت مذكور نسبت به مشاهده نتايج خود اقدام كنند.
وي با اشاره به پذيرش 10 درصد داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي علوم پزشكي گفت: بيش از پنج هزار داوطلب در اين دوره از آزمون پذيرفته مي شوند.

روزنامه ايران، شماره 5157 به تاريخ 1/6/91، صفحه 4 (اجتماعي)

������� �����91/6/1: ����� �����

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا