mojtabak62
New member
سلام من کلی درباره ی حرفهای شما ، حرف و داستان دارم ولی چون قادر نیستم تمام اونها رو بگم ولی با چند نکته خدمتتان عرضی دارم:چرا وقتی یه کتاب داستان رو با دقت میخونید یا یه فیلم رو با دقت نگاه می کنید همه ی چیزها یادتونه حتی چیزهایی که گفته نمیشه مانند تصاویر، ادم ها ، مدل لباس ، مدل مو ، خونه ی همسایشون، نوع ماشین و رنگ ها در فیلم یا نتایجی که برای داستان هایی که میخونیم میگیریم که آخر فیلم یا داستان اینجوری بهتر بود تموم میشد !!!! به نظر شما چگونه با دیدن یک فیلم یا همین طور خوندن کتاب یا رمانی که دوستداریم ما این همه مطلب را یاد میگیریم و این همه توجه به بعضی چیزها میکنیم که عقل خیلی ها بهش نمیرسه !!!! اما وقتی مسئله به خوندن درس میرسه ما میگیم من نمیتونم من حافظم ضعیفه من با هوش نیستم این امکان نداره با یه بار خوندن یاد بگیریم؟؟؟؟ واقعن تفاوت در چیست؟ من میگم تفاوت در دید ما نسبت به مسایل است . یعنی وقتی به چیزی اشتیاق داری یا انگیزه داری یا جذابه ، همه دست بدست هم میدهند تا شما با لذت اون کار رو انجام بدهی .
نتیجه ای که میشه گرفت اینست که شما باید با بالا بردن انگیزه هایتان از چیزهایی که قرار است بعد از موفقیت به اونها برسی مانند اینکه حداقل یک مقطع بالا اومدی و از دوستانتون فاصله ی مدرکی گرفتید یا رسیدن به مرحله بالاتر ، تشویق فامیل و دوستان و تغییر دید آنها نسبت به شما باید خودتان را تشویق کنید اما این تغییر دید ابتدا باید از دیدگان شما اغاز شود اما ممکن است برای شما نیز که ممکن است با دوستانی که افکار مثبت نسبت به خود ، آینده و حتی شما ندارند مشکلاتی داشته باشید ولی شما هدف بزرگی دارید که بدون شک به آن خواهید رسید (در نظر کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچک تر خواهی شد).
موفق و پیروز باشید.
نتیجه ای که میشه گرفت اینست که شما باید با بالا بردن انگیزه هایتان از چیزهایی که قرار است بعد از موفقیت به اونها برسی مانند اینکه حداقل یک مقطع بالا اومدی و از دوستانتون فاصله ی مدرکی گرفتید یا رسیدن به مرحله بالاتر ، تشویق فامیل و دوستان و تغییر دید آنها نسبت به شما باید خودتان را تشویق کنید اما این تغییر دید ابتدا باید از دیدگان شما اغاز شود اما ممکن است برای شما نیز که ممکن است با دوستانی که افکار مثبت نسبت به خود ، آینده و حتی شما ندارند مشکلاتی داشته باشید ولی شما هدف بزرگی دارید که بدون شک به آن خواهید رسید (در نظر کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچک تر خواهی شد).
موفق و پیروز باشید.