روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
حالا برای اعتراضم من ی دردسر تازه دارم، رفرنس ویروس ما جاوتز بوده، من اصن جاوتزو ندارم، اگه از جاوتز خونده بودم پنجا درصدم نمیزدم، حالا باید برم ی جاوتز پیدا کنم ببینم صفحه چندشه ک بذارم تو فرم اعتراضم، دنبال ی نکته ی تابلو باید بدووم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

ROJO

New member
بچه ها کسی میدونه چجوری باید برای زبان فرم اعتراض پر کرد؟یعنی بگیم کدوم رفرنس؟کددوم خط؟
میشه بگی ب کدوم سوال معترضی، چون فک کنم عصر پنجشنبه بودی مثه من ک اگه اشتباهه منم اعتراض بذارم

ROJO

New member
سوال 124.126.127.128! اینارو یکی برام توجیح کنه
خیر سرم مثلا آزمون تافل دادم

126 رو من ب زده بودم ک اشتباه شده ،گزینه ی سوم شاید درست باشه ولی ب هم درسته:13:چون رژیم فیبرم ب همه ی موشها دادن

Aysel

New member
سوال 124.126.127.128! اینارو یکی برام توجیح کنه
خیر سرم مثلا آزمون تافل دادم

سوال 124 : با توجه به سطر10 و کلمه anectdotal گزینه a میشه منظورش این بوئه که تمامی این درمان هایی که گفتیم اثبات شده نیست
سوال 126 : من خودمم شک دارم من گزینه b رو زدم
سوال127: خب با توجه به متن و سطر اول میشه فهمید که شرکت کنندگانی که تو رژیم غذاییشون باکتری وجود داشت عملکرد بهتری داشتن
سوال 128: با توجه به پاراگراف 3 سطر اخر نوشته که بوتیرات در داخل سلولهای سرطانی یا همون تومور جمع میشه

ROJO

New member
من از متن اول و دوم به 126 و 130 معترضم، 130 با توجه به جمله ای ک تو پاراگراف چهارمه ک میگه: some studies suggest a link between ...
130 رو گزینه ی ب زدم

مهلا1991

New member
منم به سوال 130 اعتراض دارم
میشه پاراگراف 4 نه 5
ولی الان دفترچم پیشم نیست که بقیه سوالاو هم بگم

majid002

New member
من 126 اعتراض زدم
سوال 124 هم anecdotal به معنی traditionary می باشد
تو هر دیکشنری بزنی میاد

ROJO

New member
بچه ها تا کی وقت اعتراض داریم نبندن لینکو من فردا میخوام برم کتابخونه دنبال جاوتز بگردم:image170:

Aysel

New member
من از متن اول و دوم به 126 و 130 معترضم، 130 با توجه به جمله ای ک تو پاراگراف چهارمه ک میگه: some studies suggest a link between ...
130 رو گزینه ی ب زدم

ولی روجو جان سوال 130 پاراگراف 4 به رابطه بین نتایج تحقیقات بین انسان و موش اشاره ای نکرده بلکه به رابطه بین رژیم دارای فیبر بالا با بیماری ها اشاره داره

مهلا1991

New member
بچه ها فقط یه بار میتونیم فرم اعتراضو پر کینم؟
یعنی اگه بخوایم به چندتا سوال اعتراض بزنیم هر سوالو تو یه صفحه دیگه؟؟

majid002

New member
هر چند بار دلت خواست اعتراض بزن!:sad: کار نشد نداره
130 که ج میشد
من 126 و 124 شدیدا معترضم

ROJO

New member
ولی روجو جان سوال 130 پاراگراف 4 به رابطه بین نتایج تحقیقات بین انسان و موش اشاره ای نکرده بلکه به رابطه بین رژیم دارای فیبر بالا با بیماری ها اشاره داره
ولی بنظر من اگه چهار نشه پنج دیگه اصلا نمیشه

اینکه میگم چهار چون رژیم فیبر اول تو موش بررسی شده حالا این پاراگراف میگه تو انسان کنتروورشاله ولی بعضی مطالعات ارتباط بین رژیم با فیبر بالا و..... ، خب همین ارتباط فیبر بالا و انسان همون ارتباط مطالعه ی اولیه روی موش و بعد در انسانه

وقتی اینجا اسم از رژیم اومده حکم همون مطالعه ای ک روی موش انجام شده رو داره:smilies-azardl (181

بالا