روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

zy zy

New member
یه چندتاییش شاید اشتباه باشه نمیدونم بهرحال اشتباهات خودم خییییلییی بیشتره

- - - Updated - - -

تعداد درست ضربدر۳ منهای غلط تقسیم بر( تعداد کل ضربدر۳)

پس این وسط ضریب درس تاثیری نداره ینی؟

m_mobini

New member
یه چندتاییش شاید اشتباه باشه نمیدونم بهرحال اشتباهات خودم خییییلییی بیشتره

- - - Updated - - -

پس این وسط ضریب درس تاثیری نداره ینی؟
قاعدتا تاثیرداره رشته ی ماهمه درساضریب ۲داشت وتاثیری نداشت پارسال نمیدونم دقیقا

scientist

New member
دوستان این چه وضهشه کلیدها مشکل دارن:p7977cujr38iyymsu8:
بیوشیمی دفترچه الف زیستش 2تا سوالو تابلو غلط زده:p7977cujr38iyymsu8:
بیوشیمی هم همینطور..من اعتراض داااررمم :p7977cujr38iyymsu8:

sepideeee

New member
منم طبق این کلید که کلی اعتراض هم دارم 92 درست دارم 12 تا غلط .. یعنی چی اخه ؟؟؟ :13: درسای صریب بالامو خوب نزدم .. کلید هم اصلا یاری نکرد .. انگار سر لج افتاده .. هر چی درست بود رو غلط زده
پارسال هم چند تا غلط داشت .. اعتراض که کردیم نه تنها درست نکردن بلکه چند تا از درست هارو هم تو کلید نهایی غلط کردن

hidena

New member
دوستان این چه وضهشه کلیدها مشکل دارن:p7977cujr38iyymsu8:
بیوشیمی دفترچه الف زیستش 2تا سوالو تابلو غلط زده:p7977cujr38iyymsu8:
بیوشیمی هم همینطور..من اعتراض داااررمم :p7977cujr38iyymsu8:

زیست دفترچه ب هم غلط داره، اعصاب واسه آدم نمیزارن که...

zy zy

New member
خدای من اخه چرااااااااااااااا ؟
بچه ها من بالاترین درصدم 62 اونم زبان :14:البته بجز درسای ضریب 1 که زیاد دلمو بهشون خوش نمیکنم

hidena

New member
منم طبق این کلید که کلی اعتراض هم دارم 92 درست دارم 12 تا غلط .. یعنی چی اخه ؟؟؟ :13: درسای صریب بالامو خوب نزدم .. کلید هم اصلا یاری نکرد .. انگار سر لج افتاده .. هر چی درست بود رو غلط زده
پارسال هم چند تا غلط داشت .. اعتراض که کردیم نه تنها درست نکردن بلکه چند تا از درست هارو هم تو کلید نهایی غلط کردن

منم فکر نمیکنم اعتراض فایده ای داشته باشه...

شانس هم نداشتیم جواب غلط بدیم طبق این کلید بشه درست...

zy zy

New member
الان فقط دوس دارم خودمو دعوا کنم تنها کاری که ازم برمیاد :smilies-azardl (12):eek:t0837h0nn8zfqu8ult:smilies-azardl (12):eek:t0837h0nn8zfqu8ult

M@RY@M

New member
تو روخدا اینجوری نگید که درست نمیشه...یعنی هرکی بیشتر غلط زده درصدش بالاتر میره!خدا شانس بده!:25r30wi:
ایشالله درست میشه...توکل به خدا..مگه میشه جواب زحمتامونو نگیریم؟!

آخرین ویرایش:

zy zy

New member
اینا سلیقه ای جواب میدن مث بقیه کاراشون ، ما باید یک سال بجا درس خوندن سلایق خودمونو با اونا منطبق میکردیم که الان این حال و روزمون نبود ، والا

M@RY@M

New member
آخه سلیقه نیست که..یا ی سوالی غلطه یا درست دیگه!
به زور که نمیتونن بگن فلان سوال درسته...هرچند از اینا هرچی بگی برمیاد!

ROJO

New member
واسه ما هم ی سوال از همون اول اشتباه بود، و الان ی گزینه ای رو انتخاب کردن که تو هیچ پاسخنامه ای نبوده و من از استادم پرسیدم همونو گفت ک تو کلید خ.لیلی بوود، خودمم همونو زدم مطمئنم جواب اشتباهه، بقول دوستم میگه اینا ی چیزی تو ذهنشون بوده ی سوال مورد دار براش نوشتن و همون جوابایی ک از اول تو ذهنشون بوده رو الان انتشار دادن،هیچ نگاهیم ننداختن ک بابا سوال مشکل داره!
منو برده بودن میتونستم سوالا رو قبل ازمون تنظیم کنم ک اشتباه توشون نباشه!!! خیلی مسخرس اسم دکترم یدک میکشن! من اگه بخوام مثله اینا بشم میخوام صد سال اصن ارشد قبول نشم!!!

Genetic1400

New member
بیوشیمی ماهم راحت 2تا سوال غلط داره

اما سلولیم شد 80
زبانم 2تا غلط هام درست شد 2تا درستام غلط شد
واقعأ نمیدونم بخندم یا گریه مسخره بازیا چیه آخه

I can

New member
بچه ها بخاطر یکی یا دوتا سوالی که کلید اشتباه زده خیلی خودتون رو ناراحت نکنین چون قرار نیست به این یکی دوتا خیلی تغییر زیادی ایجاد بشه ,مگر اینکه تعداد غلطای کلید اعلام شده خیلی بیشتر از این حرفا باشه!!!

M@RY@M

New member
واسه ما که غلط ها خیلی زیاده..حتی من به خودم شک کردم دوباره رفتم نگاه به کتابام کردم...

بالا