پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

vet lab sciences

New member
باشه بابا...اینقد حرص نخورین...مادیگه اینجاحرفی نمیزنیم که حالتون بدبشه ازابرازعلاقه مادوتا...خخخخ
هرچقدم بگین حس ماعوض نمیشه!باورم نکنین مهم نیس...آدم باخاهرش ازدواج میکنه مگه احسان؟!!!

احسنت.خوب واکنشی نشون دادید!!:applause:
حدس می زدم واکنشی تند و خشن نشون بدید!!:mad_majidonline:
بازم احسنت
!:thumbsupsmileyanim:

eeeeeeehsan

New member
باشه بابا...اینقد حرص نخورین...مادیگه اینجاحرفی نمیزنیم که حالتون بدبشه ازابرازعلاقه مادوتا...خخخخ
هرچقدم بگین حس ماعوض نمیشه!باورم نکنین مهم نیس...آدم باخاهرش ازدواج میکنه مگه احسان؟!!!

نمیـدونم والا..
این عشقی که بین شما هست ازدواج که سهله، آخرش بچه دارم میشید!!! چجـوریشم دیگه خدا میدونه و مارلیک، از مارلیک همه چی بر میاد!!!!!! :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
احسان دوتاسوال
چطوری به پستی امتیاز میدن؟
چطوری عکس میذارن؟
من واسه هردوکارتلاش کردم امانشد میخام بدونم بخاطرسرعتمه یا روشم اشتباس
مرسی

Untitled.jpg

واسه عکس گذاشتن هم باید لینک مستقیم عکس که آخرش .jpg یا مابقی فرمت های عکسه رو به جای نقطه چین تو آدرس رو به رو قرار بدی:

M@RY@M

New member
سلام بچه ها
جمع شادی دارید..این آقا احسانم معلومه که خیلی شوخ طبع هستند.
ببخشید از سر فضولی گفتم ی نگاهی بندازم.
شاد باشید

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه ها
جمع شادی دارید..این آقا احسانم معلومه که خیلی شوخ طبع هستند.
ببخشید از سر فضولی گفتم ی نگاهی بندازم.
شاد باشید

سلام به شما
لطف داری،
این جمع به لطف همست که شاده، شما هم اگه سرتون گرفت سر بزنید، خوشحال میشیم. :rose:

nahal5555

New member
نهال من دو سری سوال دارم، سری بعدی سوالاش تکراری نیست.

اسم؟ پیشه؟ لقب؟ قصدت از دخول به صندلی داغ؟؟زهرا/هدف خاصی نداشتم...نوبتی بود دیگه
مجردی یا متاهل؟مجرد
تاریخ دقیق تولدت کیه؟از تو بزرگترم...فروردین 68
اهل کجایی؟ ساکن کجایی؟ اهل و ساکن اردبیل...البته به خاطر یه سری شرایط ساکن تبریز هم هستم وحداقل یک هفته در ماه اونجام
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی یا هستی؟اردبیل بودم
چندتا بچه این؟ بچه چندم خونواده ای؟4 تا...بچه اول
چندتا خواهر داری چندتا برادر؟ اسماشون و سن هاشون؟3تا خواهر...فاطمه..هانیه..حنانه
خودت به نظرت خوش قیافه و خوش تیپی؟ از دید دیگران چطور؟بله..بله
چه تیپی لباس میپوشی؟ مانتویی؟ چادری؟ خیلی مانتویی؟ خیلی چادری؟مانتویی
قد و وزنت چقدره؟167....55
تا به حال به این فکر کردی هدف آفرینشمون چی بوده؟ اگه آره چی بوده به نظرت؟تو مدرسه گفتن قرب الهی ولی این جواب قانعم نمیکنهوهنوز به جواب کاملی نرسیدم
میگن خدا بی نیازه، پس چرا انسان و دنیا رو افریده؟ یعنی به ما احتیاج داشته؟ دنبال کسایی بوده که عبادتش کنن؟قطعا نه..اینم مثل سوال بالا
چرا باید به دنیا بیایم، زندگی کنیم و سختی بکشیم، بمیریم و باز دوباره در آخرت بدنیا بیایم؟ این مسخره نیست؟در مورد اینم به جوابی که راضیم کنه نرسیدم
بهترین دوست چیست یا کیست؟ چرا؟کسی که درکت کنه و وجودش آرامش بخش باشه
مهمترین ویژگی دوست رو تو چی میدونی؟فقط دو رو نباشه...
به شانس اعتقاد داری؟ بله
فکر می کنی به جز کره ی زمین، کره ی دیگه ای هم وجود داره که توش موجود زنده باشه؟ اگه فکر میکنی وجود داره، دوست داری چی بهشون بگی؟بله....سلام...خوبین...خوشین
تا چه اندازه ميشه تو زندگي گذشت كرد؟زیاد....البته واکنش طرف مقابلو هم باید دید
وقتي تو زندگي به بن بست ميرسي اولين چيز چيه به ذهنت مي رسه؟همه رو به خدا میسپارم
اگه دنیا بهت بدن چیکار میکنی؟نمیدونم....
ملاک های انتخاب همسر از دیدگاهت چیست؟اخلاق و رفتارش واسم خیلی مهمه
تفاوت تعصب با غیرت تو چیه؟غیرت رو بیشتر دوس دارم البته به اندازه
ترس رو تو چی تعریف میکنی؟ آیا ترس با حقارت رابطه ای داره؟ از چه چیزی بیشتر می ترسی؟بعضی جاها رابطه مستقیم...از نداشتن کسایی که دوسشون دارم میترسم
توی چه فروم ها و سایت های دیگه ای عضو هستی؟ نه..
نویسنده ی مورد علاقت کیه؟؟کتابای برایان تریسی رو دوس دارم
نهال تو یه جمله؟تا به آرزوها و هدفام نرسم آروم نمیشم
چرا نام کاربریت رو نهال انتخاب کردی؟همیتجوری....

بچـه ها یه صندلی داغی راه انداختیم که مال همست، خواهشن همه شرکت کنید تا کنار هم لذت ببریم.
مرسی

الآنم نهال رو صندلی داغ نشسته، pmn فعلن نیست.

نمیخوای که سختشون کنی؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟

vet lab sciences

New member
نمیـدونم والا..
این عشقی که بین شما هست ازدواج که سهله، آخرش بچه دارم میشید!!! چجـوریشم دیگه خدا میدونه و مارلیک، از مارلیک همه چی بر میاد!!!!!! :tonguesmiley:

اوه!!:j58r36j3gcr4suxymup
خطریش کردی دیگه احسان!:14:
یه خورده سرعتو بخوابون!!
حالا تحریکت کردیم ولی نه دیگه ... !!
:25r30wi:

nahal5555

New member
سلام ب دختر گلم نهال.... (مگه میشه ی نفر هم نهال باشه هم گل عایا؟؟؟؟؟ سلام عزیزم
ای کاش....طوری زندگی کنم که هیچوقت نگم ای کاش.....
اگه تو آسمون ی تابلو داشتی ک همه میدیدنش توش چی مینوشتی؟مراقب آرزوها و رویاهامون باشیم
تلخ مثل ... عسسسسسسسل
یه جمله قشنگ ...... سعی نکن متفاوت باشی...فقط خوب باش...خوب بودن به اندازه کافی متفاوت است...
قشنگترین فیلمی که تاحالا دیدی؟آخرین فیلمی که دیدم هیس...دخترها فریاد نمی زنند بود..قشنگترینش یادم نیس
فكر ميكنين ديگران (دوستات و اطرافیانت) تو رو به چه صفتي ميشناسن ؟
مهربون....اینطور میگن

nahal5555

New member
از پستای همتون بدم میاد;-);-):):):)احسان واضحه حسادت میکنی:):):)هیشکی ایقد دوست نداشته;-):):):)عشق ما عشق خاص و پاک و مقدسیه که درک بالایی تو این زمینه میخاد تا درکش کرد و فهمیدش مث نهال عزیز ;-):):):):):)فقط مرسی از تو نهال عزیز که فقط تو دوس داشتنو درک میکنی.1دنیا ارزوهای خوب خوب واست دارم ببخش که امتحان دارم نمیتونم سوال بپرسم.از همین الان بهت خسته نباشید میگم از دست احسان بلا

مرسی.موفق باشی عزیزم

eeeeeeehsan

New member
نهال اینم سری آخر...

چطوری با علوم پزشکی آشنا شدی؟
اگه جای مدیر سایت بودی چیکار می کردی؟
تفریح مورد علاقت غیر از نت؟
دوست داشتی چه زبانی بلد باشی غیر از انگلیسی؟
فیس بوک و تویتر عضو هستی؟
به جز مثلاً سر جلسه کنکور چه موقع هایی بیشتر قلبت شروع میکنه به تند تپیـدن؟
اگه قرار باشه نام دیگه ای برای صندلی داغ انتخاب بشه چه نامی رو انتخاب می کنی؟
زیباترین درسی که از زندگی آموختی؟
الگوت در زندگی؟
راز موفقیت از نظرت؟
خوشبختی چیست؟ خوشبختی رو در عوامل بیرونی می بینی یا درونی؟
اهل ریسک هستی؟
نظرت راجع به من؟
آواتار من؟
امضای من؟
نقطه ضعف من؟
آدولف هیتلر؟
ملکه انگلیس؟
گاندی؟
گوگل؟
آخرین بار کی و واسه چی گریه کردی؟
چرا کم سر میزنی؟ یا من اینطور حس می کنم؟!
اگه برگردی به گذشته کدوم اشتباه رو دیگه تکرار نمیکنی؟
خاطره انگیزترین سال تحصیلی زندگیت کدوم سال بوده؟
بهترین کادوی تولدی که تا الان گرفتی؟
بهترین اتفاق زندگیت؟
بیشتر خونسردی یا استرسی؟
بیشتر خونگرمی یا سرد؟
آشپزیت چجوریه؟
تو پختن چه غذایی بیشتر واردی؟
بی نظمی رو بیشتر ترجیح میدی یا منظم بودن رو؟
چقدر اهل برنامه ریزی هستی؟
چقدر نظر دیگران برات مهمه؟
اگه یکی جلو همه آبروتو ببره چی کار میکنی؟
چقدر فکر دیگرانی و چقدر به فکر خودت؟
تا حالا عاشق شدی؟ اگه آره چند بار؟
نظرت راجع به عشق؟
متلک چقدر شنیدی؟ وقتی شنیدی چیکار کردی؟ اغلباشو بگو...
تاحالا شده ناخواسته کاری بکنی طرف فکر کنه داری بهش نخ میدی؟
خاستگار داشتی؟ چندتا؟
چه نصیحتی رو بیشتر به دیگران می کنی؟
از چه هوایی بیشتر خوشت میاد؟ بارونی یا ابری؟ تابستونی یا زمستونی؟ بهاری یا پاییزی؟
دوست داری چندتا بچه داشته باشی؟ چندتا دختر چندتا پسر؟ اسماشونم بگو چی دوست داری بذاری...
دوست داری بچه هات به چه چیزت افتخار کنن؟
سوالی هست که من نپرسیدم و دوست داشتی بپرسم؟
بازم سوال بپرسم یا بسه؟

eeeeeeehsan

New member
اوه!!:j58r36j3gcr4suxymup
خطریش کردی دیگه احسان!:14:
یه خورده سرعتو بخوابون!!
حالا تحریکت کردیم ولی نه دیگه ... !!

نه میدونم چون مارلیک و آسمون با جنبن گفتم... بی غرض هم گفتم، امیدوارم به دل نگیرن ایشالا.. :rose:

- - - Updated - - -

نمیخوای که سختشون کنی؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟

نه زیاد سخت نیست.

kakooooo

New member
معمولا جمله ی قرمز رنگ برای عشق بین دختر و پسر یا زن و مرد به کار برده میشه تا دو نفر که همجنس هم هستند!!!!:whistle::5::25r30wi:
الآن این ابراز علاقه یه جوریه! و یه حالت ... (خاصی) داره!!!
راحت باشید و به ابراز عشقتون ادامه بدید!
البته من این تاپیک نمیام ولی دیدم پستای kakooooo پر معنی و قشنگه اومدم اینجا!

ما چاکریم!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilies-azardl (113

nahal5555

New member
نهال جون؟چقد به کائنات و مثبت اندیشی اعتقاد داری؟خیلی زیاد....به قانون جذب هم شدیدا اعتقاد دارم
اگه بهت بگن فقط سه ماه دیگه زنده ای چیکارمیکنی؟تا جایی که بتونم با خانوادم خوش میگذرونم
اگه کسی ناراحتت کنه چقدطول میکشه اونوببخشی؟
خیلی زود....اصن یادم میره با کسی قهرم

kakooooo

New member
داش رضا قشنگ معلومه واسه لایک پستای کاکو میای، چون بلا استثنا پای پستاش لایکای تو دیده میشه :smiliess (3):
مارلیک و آسمون که کسی ندونه فکر می کنه ehem ehem .... دیگه تو و کاکو رو نمیدونم!!! :|
(مارلیک مدیونی فکر کنی دارم حسودی میکنم! :smiliess (3):)

من خودمم پستای همرو لایک میکنم منجمله دشمنای خونیم:sdasdasd:
بعدشم تا اونجایی که من یادم میاد اصطلاح ehem ehem !!!!!! رو جای دیگه بکار میبرنا!!!!!!!!:25r30wi:

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
تو نگران نباش اینقد آقا احسان...ماپای همه چیش ایستادیم...کاری نکن تاپیکوبفرسن منکرات...
مرسی بابت توضیحت درباره سوالام.

آقارضا چون کم پیداهستین لحن صحبت من واستون نا آشناس.بچه های جدید اکثرادچارسوء تفاهم میشن اولش...پستای من همیشه ظاهرجدی دارن اماباطن شوخ طبعی...یبار دیگه پستموبالبخندبخونین!!!!!برای بارهزارو یکم هم میگم ظاهرجدی پستام بخاطراستفاده ازگوشی و نت کم سرعته!!!!

مریم جون خوش اومدی عزیزم...اینجارومث خونه خودت بدون..مایه سری آدم دل زنده ایم که اینجادورهم جم شدیم خوش باشیم باهم.احسانم نمک وادویه +نوشابه وسایر مخلفات تاپیکه...

kakooooo

New member
سلام دوستان، ی سوال بیوشیمی برای رشته ایمونو ضریب2 درست؟ و اینکه من بیوشیمی استرایر در دو جلد دارم، نمیدونم باید همشو بخونم یا اصلا چ کتابی برای بیوشیمی بخونم؟ لطفا زود جوابم بدید

هم استرایر رو بخون هم لنینجر!!!!!! البته خط به خط!!!!!!:25r30wi:

kakooooo

New member
از پستای همتون بدم میاد;-);-):):):)احسان واضحه حسادت میکنی:):):)هیشکی ایقد دوست نداشته;-):):):)عشق ما عشق خاص و پاک و مقدسیه که درک بالایی تو این زمینه میخاد تا درکش کرد و فهمیدش مث نهال عزیز ;-):):):):):)فقط مرسی از تو نهال عزیز که فقط تو دوس داشتنو درک میکنی.1دنیا ارزوهای خوب خوب واست دارم ببخش که امتحان دارم نمیتونم سوال بپرسم.از همین الان بهت خسته نباشید میگم از دست احسان بلا

درک عشق!!!!!!!!
تعریف حکیم بوعلی سینا از عشق: " عشق نوعی بیماری مشابه مالیخولیاست که انسان خودش را بدان مبتلا می سازد، بدین طریق که نیکویی و شایستگی برخی صورت ها و شمایل بر اندیشه و فکر مسلط و غالب می شود . "
من دیگه حرفی ندارم!!!:sad:

بالا