نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد ژنتیک انسانی خرداد 93

Fatima77

New member
در مورد اون سوال نوزاد زنده با آنومالی های چندگانه، کلید درسته؟

Fatima77

New member
:a2d3:
با این اوضاع، به امید روزی که ببینیم همه غلطهامون درست بودن و این کلید بوده که اشتباه میکرده!

microb89

New member
اينوزيتول درسته- اونم هموپلي ساكاريده
فسفاتیدیل سرین و اینوزیتول هر دوتاشون ی بار منفی دارن ولی اینوزیتول بازم فسفاته میتونه بشه و بارش منفی تر بشه
ااونم هترو پلیساکاریده توی کتاب پوران بیو شیمی فصل قند صفحه اخر گفته اینو

ارشد93

New member
بچه ها جواب درسته این سوالای سلولی چی میشه اخه فکر کنم کلید خ اشتباه جواب داده
همانند سازی در کدام نقطه کنترل میشه؟نظر خودم g2
عامل فشرده شدن کروماتین؟
گزینه ی صحیح در مورد پروتئین های رشته ای؟
میشه لطف کنید گزینه نگید پاسخ رو بگید چون کلیدا فرق داره
ممنون
و اینکه سوال انتقال اب از عرض غشا هم انتشار درسته هم انتشار تسهیل شده و اگر انتشار تسهیل شده منظور طراح بوده باید ذکر میکرد که (اکثرا توسط کدام مکانیسم) موافق نیستید؟

سلام بر دوستان گلم
من امتحان ارشد ایمونو دادم اما در درس سلولی مولکولی چند سوال مشکوک داشتم
یکیش همین انتقال آب هست، بنظر من گزینه 1 یا انتشار درسته، هم داخل زیست مهدوی و هم داخل بیوشیبمی پاسالار خوندم
اما جهت اعتراض نیاز به منبعی همچون لودیش داریم، البته اگر کلید سنجش شبیه کلید خ-ل-ی-ل-ی این رو اشتباه پاسخ داده باشه
بچه هایی که لودیش خوندن میدونن جواب دقیق این چی میشه یا در کدوم قسمت کتاب هست؟

niloo77

New member
تحلیل یک سوال کنکور ژنتیک از نظر حقیر.... سوال 37 دفترچه الف:
الگوی وراثتی سندرم otapalato digitalکدام مورد زیر است؟
الف.اتوزوم غالب ب.مغلوب وابسته بهx ج.اتوزوم مغلوب د.وابسته به xنیمه غالب
اگر خدای ژنتیک باشید نویسنده تامپسون باشید... خودِ امری باشید هر گز نمیتونید به این سوال که به خاطر روی گل آقای نوری توسط کارمندان وزارت تطمیع شده بهداشت طراحی شده پاسخ بدید میپرسید چرا...؟ به چند علت ... اول این که به این سندرم فقط توی کتاب ژنتیک امری و هزاره اشاره شده تو تامپسون، استراخان، کانر، جرد و حتی لوئیس هیچ اشاره ای به این سندرم نشده.... میپرسید چرا چون شیوع این سندرم یک در میلیونه و لذا الگوی توارثش به خوبی آنالیز نشده... تازه تو ایران شیوعش نامشخصه فک کنم یکی 2 نفر تو ایران مبتلا باشند... پس چه اهمیتی داره یه مشاورِ ژنتیک اینو بدونه.... حالا از این بگذریم

دوم. هیچ کدوم از گزینه ها پاسخ صحیح نیست... این سندرم تواث وابسته به xغالب داره... میگید نه امری فصل 7 پاراگراف بالای بیان متغیر رو بخونید... نمیتونید پیدا کنید این سایتو ببینید....
orphanet: Otopalatodigital syndrome
پس چرا طراح ها تا این حد احمق و بی سوادند...پاسخ ساده است چون هزاره خوندند... هزاره در حقیقت هزاران اشتباه مفاهیم ژنتیک رو به شما آموزش میده.... تو کتاب هزاره من(که شاید چاپ قدیمش باشه) صفحه 350 عنوان چند اثری پاراگراف آخر، صراحتا ذکر کرده که این سندرم توارث اتوزوم غالب داره.... چون آقای نوری نتونسته حتی خود امری رو بفهمه انوقت با کپی کردنش یک کتاب نوشته پر از غلط

از بعد چاپ هزاره و منبع شدنش هر ساله سوالات عجیب غریبی از این دست از این کتاب طرح میشه ک این فقط یکیش بود... نگید نوری رشوه نداده .... بگید کجای دنیا میتونن ترجمه یک کتاب رو رفرنس بکنن... میگن استرایر میگن لنینجر نمیگن ترجمة کی... چون ملاک کتاب زیان اصلی اما برای فروش آقای نوری امری ترجمه پر از اشتباه ایشون ملاکه... و هزاره که خنده داره...
از بعد رفرنس شدن این کتاب، ژنتیک انسانی و پزشکی شده ژنتیک مولکولی ... دو ساله حتی یک تبار نامه هم مطرح نشده... گویا آقای نوری تحلیل شجره اش ضعیفه... پس فردا کسانی که فقط ژنتیک مولکولی میدونن میشن مشاور ژنتیک... خلاصه بگم از این به بعد هر کی با نوریه و ژنتیک رو از جنس نوری میدونه میشه مشاور ژنتیک ... در ایران ژنتیک یعنی نوری نوری یعنی ژنتیک و وزارت بهداشت یعنی باند و باند بازی .... غم انگیزه... اما خوشحالم برگزیده این کنکور احمقانه نشدم.... و زشت ترین کلمات دنیارو نثار روح آقای نوری میکنم. هیشکی با من هم نظر نیست؟:sad:

دوست عزیز هر سال ازین نوع سوال ها در کنکور میاد و تنها هدفش مشخص کردن وجود تقلبه ، دقیقا مثل سوال سلولی مولکولی پارسال درباره ی اثر سیگار روی dna

lokopok

New member
سلام بچه ها من درصدام اینه ....زن 72 سلولی80 بیو72 زبان 63
به نظرتون قبول میشم ؟ سوالا واقعا آسون بود و جا داشت بیشتر از اینا بزنم ولی نشد که بشه ...
در ضمن آگار هتروپلی ساکارید هست چون دقیقا تو لنینجر اومده .

lokopok

New member
اگه نگین خانم نیاد بگه خودما لوس میکنم البته ...بحث لوس کردن نیست ..بحث اینه که سوالا اینقد اسون به نظر میومد که آدم فک میکنه درصدا باید خیلی بالا باشه احتمالا

gene 93

New member
سلام بچه ها من درصدام اینه ....زن 72 سلولی80 بیو72 زبان 63
به نظرتون قبول میشم ؟ سوالا واقعا آسون بود و جا داشت بیشتر از اینا بزنم ولی نشد که بشه ...
در ضمن آگار هتروپلی ساکارید هست چون دقیقا تو لنینجر اومده .

با اين درصدها احتمالا تهران يا حداقل بهزيستي رو ميارين
ولي تو ضروريات بيوشيمي و دكتر احساني همو پلي ساكاريد نوشته

gene 93

New member
سلام بر دوستان گلم
یکیش همین انتقال آب هست، بنظر من گزینه 1 یا انتشار درسته، هم داخل زیست مهدوی و هم داخل بیوشیبمی پاسالار خوندم
اما جهت اعتراض نیاز به منبعی همچون لودیش داریم، البته اگر کلید سنجش شبیه کلید خ-ل-ی-ل-ی این رو اشتباه پاسخ داده باشه

لوديش انتشار تسهيل شده رو نوشته

gene 93

New member
دفترچه الف سوال 78 سلولي خ-ل-ي-لي گزينه د رو زده ولي اشتباهه، گزينه د نوشته كه ميدان مغناطيسي در صورتيكه ميدان الكتريكيه، nmr براي بررسي ساختمان دمين پروتئين بكار ميره كه همون ساختار دوم پروتئينه پس گزينه الف درسته
در مورد بيوشيمي سوال 92 ذر مورد پاليندروم هم فكر كنم گزينه صحيح نداره، كليد خ گزينه الف رو زده از سمت 3 باز پنجم در يك رشته t و در رشته مقابل g هستش كه پاليندروم نميشه
سوال 102 ماده اوليه بيوسنتز كلسترول به شكل سيترات از ميتوكندري به سيتوزول خارج ميشه كه فكر ميكنم هر دو گزينه الف و ب صحيح باشن
سوال 110 آنزيم محدود كننده در بيوسنتز ملاتونين هم فكر كنم تريپتوفان هيدروكسيلاز باشه، ممنون ميشم نظر بدين

Yas-p

New member
منم درصدام ايناس
ژنتيك 80
سلولي 70
بيوشيمي 57
زبان 78
با توجه به ضريب 3 شدن زبان اميدوارم جبران بيوشيمي بشه :(
خيلي هم خونده بودمش ولي اينجوري شد... البته همه خيلي خوندن ديگه!

microb89

New member
سلام بر دوستان گلم
اقا. من تو لودیش دیدم گفته اب اغلب با تسهیل شده ولی با انتشار هم عبور میکنه،و متیلاسیون h3 باعث فشرده شدن. میشه

gene 93

New member
منم درصدام ايناس
ژنتيك 80
سلولي 70
بيوشيمي 57
زبان 78
با توجه به ضريب 3 شدن زبان اميدوارم جبران بيوشيمي بشه :(
خيلي هم خونده بودمش ولي اينجوري شد... البته همه خيلي خوندن ديگه!

مگه زبان ضريب 3 شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sadsmiley:

Genetic1400

New member
یکی از دوستان من بعد 3سال پشت کنکور بودن و قورت دادن امری و هزاره و لودیش و لنینجر
ژنتیک 76 زده بیو 70 زده سلولی 80 بچه ها خواهشأ درصد های کاذب نذارید بقیه روهم ناامید نکنید
پارسال به اون آسونی رتبه 1 ژنتیک 80زده بوده بیو و سلولی 70خورده ای
واقعأ ژنتیک و بیو قابل مقایسه هستن با سالهای پیش؟؟؟؟

بالا