پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

ستاره70

New member
بفرمایید بچه ها!

images

nikaaaa

New member
واااااااااااااااای عاشق صندلی داغم منم هستم مرسییییی:4d564ad6:

kolouche

New member
آخرین عنوان کتابی که دوستش هم داشتی و میخواستی بخونی ولی نخوندی چی بود؟ (اصولا ما دوست داریم کتابه رو بخونیم ولی وقتشو نداریم!)
صد سال تنهایی
اگر بهت بگن از فردا میتونی بری سر یه کار که مورد علاقه ات هست بدون توجه به مدرکت....چی دوست داری؟
ی کنسرت بزرگ باشه...من رهبر ارکستر باشم....
معیار اینکه دوستان صمیمی ات تونستن جزو صمیمی ترین دوستات بشن چی بوده؟
صاف و ساده بودن.. دلسوز .... مشاور....باحال و شوخ
کدوم مقطع زندگی که تا حالا گذروندی و یا خواهی گذروند به نظرت میتونه و یا تونسته جزو بهترین لحظه های تکرار ناپذیر زندگیت محسوب بشه؟ همین 4 سال کارشناسی...مخصوصا سال آخر...
علم رو بیش تر دوس داری یا هنر رو؟ کدوم شاخه علمی یا هنری؟
علمم دوس دارم... پشیمونم ک چرا زیاد تا حالا دنبال هنر نرفتم... موسیقی رو دوس دارم... ویولن رو دوست تر تر تر....

kolouche

New member
1. ایمنی رو بیشتر دوست داری یا علوم آزمایشگاهی رو؟ "آرمایشگاه"
نظرت راجع بچه های اینجا؟
چرا زمین گرده؟ چرا مثلاً مربعی نیست؟ "دووووووست داشته"
اگه پستچی یک نامه براتون بیاره که آدرس فرستنده نداشته باشه اولین کسی که به ذهنت میرسه کیه؟ "الان من بگم کی تومیشناسی"
تا به حال به این فکر کردی هدف آفرینشمون چی بوده؟ اگه آره چی بوده به نظرت؟ - آره بهش فکر کردم.... بذار نگم...
میگن خدا بی نیازه، پس چرا انسان و دنیا رو افریده؟ یعنی به ما احتیاج داشته؟ دنبال کسایی بوده که عبادتش کنن؟ اینم بذار نگم...
چرا باید به دنیا بیایم، زندگی کنیم و سختی بکشیم، بمیریم و باز دوباره در آخرت بدنیا بیایم؟ این مسخره نیست؟ "چی بگم... کلا ب این جیزا زیاد فکر میکنم.... اما جوابش درونه.... نمیتونم بگم...."
در کل بهترین دوست چیست یا کیست؟ چرا؟ "من ب این رسیدم ک خدا.... شعارم نمیدم"
مهمترین ویژگی یه دوست خوب رو تو چی میدونی؟ "دلسوز"
به شانس اعتقاد داری؟ "بگم نه دوروغ گفتم..."
تا چه اندازه ميشه تو زندگي گذشت كرد؟ "برا کسی ک ارزششو داره خیلی میارزه.."
آيا اين احساس برات پيش اومده طرف مقابل از رفتارت حداكثر سو استفاده رو بكنه؟"آره"
وقتي تو زندگي به بن بست ميرسي اولين چيز چيه به ذهنت مي رسه؟ "این ک الان دقیقا باید چگلی ب سر بگیرم"
اهله قهر كردن هستي؟ چقدر طولش ميدي؟ قهر نه... اما سرسنگین میشم... کم بابا..."
اگه دنیا بهت بدن چیکار میکنی؟ "دنیا ک دختره.... میذارمش برا تو"
ملاک های انتخاب همسر از دیدگاهت چیه؟ "مرد واقعی بودن مهمترینشه"
تفاوت تعصب با غیرت تو چیه؟ "غیرت خوب بید.... تعصب بد بید..."
تفاوت حرف فکر و حرف دل؟ "جان ما ازین چیزا نپرس..."
ترس رو تو چی تعریف میکنی؟ آیا ترس با حقارت رابطه ای داره؟ از چه چیزی بیشتر می ترسی؟ "فقط بگو این سالا رو از کجا کپی.پیست میکنی؟؟؟"
توی چه فروم ها و سایت های دیگه ای عضو هستی؟ "نیستم... فیس بوک هستم ولی..."
اگه روزی مجبور باشی یا گوشت خوار بشی یا گیاه خوار کدوم رو انتخاب می کنی؟ "گوشت خوار"
نویسنده ی مورد علاقت کیه؟ پائولو"
هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟ دست زدن به کبریت، آشپزی، جارو کردن، یا..... "اه اه ...من ازین بچه مثبت چندشا بودم"
اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم کشور باشه؟ "انگلستان"
چه نوع سبك موسيقي رو بیشتر ميپسنديد؟ "کلا طرفدار آهنگ قشنگم... فرقی نداره؛ پاپ رپ ....... دوس دارم متن آهنگش بامعنی باشه"
وقتی عصبانی میشی چی یا کی یا چه کاری بهت آرامش میده؟ "حرف میزنم دربارش... با خونوادم"
بهترین خبری که دوس داری الآن بشنوی چیه؟ “ی خبری ... ;) "
آخرین خبر خوبی که شنیدی چی بود؟ “دیشب ی نفر بهم مسیج داد.... بعد فهمیدم یکی از دوستامه ک چن وقته ازش بی خبرم"
چی حرستو در میاره؟ "ی چیری بخوام... بهم ندن"
تا حالا شماره گرفتی؟ اگه آره چندبار؟ اگه آره کدوماش رو زنگ زدی؟ تو هم مــــرد باش راستش رو بگو... "نه بابا.."
تا حالا دوست پسر داشتی؟ اگه آره چندتا؟ "نه"
الآن دوست پسر داری؟ "نـــــه"
تا حالا عاشق شدی؟ اگه آره چند بار؟ "نه... عاشق شدن قداست داره... هنوز نرسیدم بهش"
نظرت راجع به عشق؟ "خیلی خوووب و عالی.... خیلیم لازمه ک آدم همچین حسی رو داشته باشه"
الآن در حال حاظر پسری رو هست که دوسش داشته باشی؟ اگه آره بگو کیه و کجاست... "نه..."
پسری بوده که ببینیش ازش خوشت بیاد بعد بگی کاش باهم بودیم؟ اگه آره چندتا و بگو کی و کجا بوده... "نه بابا... این سوالا چیه تورو قرعان"
تا حالا نخ دادی به کسی؟ چندبار؟ "اینو دیگه عمرا"
متلک چقدر شنیدی؟ وقتی شنیدی چیکار کردی؟ اغلباشو بگو... "ظاهرم جوری نیس ک زاد بشنوم... اما در هر حال ی عده ب هر کی میرسن میگن: دیگه انواع حرفای تهوع آور میزنن"
نظرت راجع به پسر متلک گو؟ "خدا نکنه گیرت بیفته.... اما حداقل اگه افتاد متلک خندا دار باشه آدم شاد شه ی کم"
نظرت راجع به اونایی که دنبال دختر نیستن، دنبال چیز دیگن؟ "دیگه ی کم باید دنبالش باشن... خونوکه دنبال نباشن"
تاحالا شده ناخواسته کاری بکنی طرف فکر کنه داری بهش نخ میدی؟ "ن ک طرف فکر کنه... اطرافیان میگن اینکارو نکن ممکنه دیگران فکر کنن خبریه"... حال بهم زن ترین جمله ست"
خاستگار داشتی؟ چندتا؟" آره... خونمون 7تا اومدن"
تا حالا دل کسیو شکستی؟ "نمیدونم..."
تا حالا دلت رو شکوندن؟ "آره..."
چندتا دوست صمیمی داری؟" 4-5تا...."
حیوون مور علاقت؟ "دلفین"
اگه الان برمیگشتی به 10 سال پیش دوست داشتی کدوم قسمت زندگیتو عوض کنی؟ "ی قسمتیشو حتما عوض میکردم"
چه موقعی استرس میگیری؟ "کلا استرس و اینا کم میگیرم.... بیشتر وقتایی ک میخوام نمره چک کنم =))) "
حلیم رو شیرین میخوری یا با نمک یا ساده؟ "هیچی"
یک خاطره قشنگت رو بگو؟ "نوموگوم"
یک خاطره وحشتناکت رو بگو؟ "گفتم ک بچه مثبت چندش آور بودم.... البته ی بار تو جاده با سرعت میرفتم ، بعد ی تریلی جلوم عرضی تو جاده داشت دور میزد، من اصا ندیدمش، بعد پیچ بود.... خیلی هم بهم نزدیک بود.... بد ترمز گرفتم... هر وقت بهش فکر میکنم نمیدونم اصا چی میشد اگه ی لحظه دیرتر ترمز میگرفتم"
تا حالا رو دست خوردی؟"فکر نمیکنم"
تا حالا پیچیده شدی؟"اینم فکر نمیکنم... البته چرا ب نظرم.... اما یادم نیس"
نظرت در مورد خواستگاری خانمها از آقایون چیه؟" خواستگاری مستقیم ک نه... همون نخ طبیعی تره.... =)))"
سه تا شهر ایران که خیلی دوست داری ؟"رامسر...اصفهان...شیراز" ....
سه تا شهر دنیا که خیلی دوست داری؟ "ونیز...لندن.... هلند"
چشمات چه رنگیه؟ "استغفرالله"
وقتی سرما میخوری رنگشون عوض میشه؟ "نه ...فکر نکنم"
وقتی سرما میخوری دماغت بیشتر ورم میکنه یا گلوت؟ "دماغ"..
آخرین کتکی که خوردی؟ "نخوردم اصا..."
اگه جا مدیر سایت بودی چیکار می کردی؟ "کارنامه های سایت علوم پزشکی رو آپدیت میکردم"
اگه جا رئیس جمهور بودی چیکار می کردی؟ "قطعا سکته مغزی"
فکر میکنی خدا کجای زندگیت ایستاده؟ "همه جا"
اگه زمین نبود دوست داشتی تو کدوم سیاره زندگی کنی؟ "زحل"
دوست داشتی چه سوالی ازت بپرسن که نپرسیدن؟ "من فقط تو کف سوالای تو ام"
یه سوال از خودت بپرس بعد جواب بده؟ "سلام خوبی چه خبرا؟؟.... سلام قربونت برم... خوبم ک... ولی فردا امتحان ترم دارم... کوفت نخوندم.... چون خونه نبودم ی جورایی... الانم ک میخوام بخونم حسش نیس..."
دنیای خودت چه رنگیه؟ "باحاله....رنگی پنگی"
پس انداز می کنی یا ولخرجی؟ چرا؟ "ولخرج متاسفانه.... حال میده"
فکر میکنی آدم بعد شکست عشقی دوباره میتونه عاشق بشه؟ "آره ب نظرم... اما خ سخته"
یه شعر که خیلی دوسش داری و بیشتر اوقات زمزمه میکنی؟ "هر چی ک باید اتفاق بیفته، میفته ی روزی...نگران نباش"
یه روز کامل زندگیت رو واسمون تعریف کن که چیکارا میکنی؟ نوموخوام
اهل کل کل هستی؟ چرا؟ "آره... ولی ن با همه... از حق خودم شدیدا دفاع میکنم"
تو یه جمع دخترونه چقدر از پسرا حرف میزنی؟ "خوشم نمیاد... اگه مورد خاصی باشه چرا"
تو یه جمع دخترونه میگن فلان پسری خوبه، این خوبی یعنی چی؟ "ینی س ب زیره... زیاد چش چرون نیس... خیلی ب آدم کمک میکنه.... دوست واقعیه"
یه بیت شعر بگو که توش کلمه "میخ" به کار رفته باشه..
نظرت راجع به تبعيض بين زن و مرد چیه؟ "داریــــــــــــــتم اصا عایا؟؟؟؟ "
آدم خوشبینی هستی یا آدم بد بینی؟"خوش بین"
چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار مولک؟ "دوووس دارن.... تو چیکار داری...ای باباااااا"
رِب چیه؟ نمدانوم...
سه چهار تا اصطلاح مشهدی بگو با معنیش.. :بلد نیستم ب این صورت... :برو یره خیلی پرکاربرده =)))...

تو هم برو یره.....

kolouche

New member
چرا نام کاربريتو کلوچه گذاشتى؟خيلى کلوچه دوس دارى؟.." نه زیاد دوست ندارم... خوشم میاد از اسمشه... ی کمکی هم لپ کولوچه ای ام ^_^ "
از خودت راضى هستى؟چرا آره؟چرا نه؟ 78% راضضیم... دختر خوبیم کلا.... =))))
هدفاى اصليت تو زندگى چيه؟ "رسیدن ب مرحله ای از معنویتی ک دوست دارم... اخلا و رفتار... و همچنین درک و فهم و علم"
بزرگترين درسى که تو زندگى تا اين لحظه ياد گرفتى چيه؟ "اینکه حسرت گذشته رو نخورم... تجربه بگیرم"
چيکار کردى جد بزرگمون از اينجا فرار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟"ب هم خودش قسم مو کاری نکردوم... خودش رفت.... ب مو چه ربطی دره...."

kolouche

New member
سلام کلوچه جونم..من فقط ی سوال دارم!از چه غذایی خوشت میاد و تنقلات چی دوس میداری؟:riz304:

سلام گل جون... کباب جات دوست دارم ... خیلی..... تنقلات هم چیپس با ماست خیلی با حاله"

مرســـــی ک با وجود فقر سوال ازم سوال پرسیدی.... =)))))

somaye 21

New member
1-در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟
2-دوس داری تو این دنیا سر به تن کی نباشه؟
3-چپ دستی یا راس دست؟

4-دوست داری عاشق شی؟
5-حاضری بخاطر عشقت با مادرش زندگی کنی؟(یه مادر شوهر بدجنس)
6-حاضری بری مراسم عروسی کسی که یه مدت خیلی دوسش داشتی و در حقت بدی کرده باشی؟

7-بدترین روز زندگیت؟ بهترین روز زندگیت؟
8-بزرگترین شانسی که تو زندگیت آوردی چی بوده؟
9-1 دعا کن داسه من.

eeeeeeehsan

New member
آقا اصلن قبول نیست، من از سری دوم جوابای کلوچه راضی نیستم.. نصف بیشترش رو جواب نداد!!!!!!!!! همش نموخوام، نمودونم...
اون مجید مرادی یه فحش فردوسی بلد بود همیشه به این و اون میزد... شیطونه میگه.....!!!! :New (6):

آخرین ویرایش:

kolouche

New member
-در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ "الانه الان اگه بخوای بدونی اینه ک فردا ساعت ده امتحان تئوری کارآموزی دارم... نصف مطالب مونده... هر چن ک آسونه....ولی بالاخره ک باید بخونم...در ضمن شدیدا هم خوابم میاد... "
2-دوس داری تو این دنیا سر به تن کی نباشه؟ "آدم از خود راضی و متکبر و ظالم"
3-چپ دستی یا راس دست؟"راست دست"

4-دوست داری عاشق شی؟ "بله"
5-حاضری بخاطر عشقت با مادرش زندگی کنی؟(یه مادر شوهر بدجنس) "من منصرف شدم.... جواب اون سوال بالارو پس میگیرم... =))) "
6-حاضری بری مراسم عروسی کسی که یه مدت خیلی دوسش داشتی و در حقت بدی کرده باشی؟ "آره... میرم هدیه شو میدم و تبریک میگم و میام بیرون"

7-بدترین روز زندگیت؟ بهترین روز زندگیت؟ "عاغا دیگه..."
8-بزرگترین شانسی که تو زندگیت آوردی چی بوده؟ "اینکه انتخابای بعد علوم آزمایشگاهی ک زده بودمو قبول نشدم... "
9-1 دعا کن داسه من. " انشاالله همیشه شاد ، سالم، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی عزیز دلم... :****"

kolouche

New member
آقا اصلن قبول نیست، من از سری دوم جوابای کلوچه راضی نیستم.. نصف بیشترش رو جواب نداد!!!!!!!!! همش نموخوام، نمودونم...
اون مجید مرادی یه فحش فردوسی بلد بود همیشه به این و اون میزد... شیطونه میگه.....!!!! :New (6):

:motat:
خب اونارو تا فردا هم فکر میکردم نمیتونستم بنویسم.... درونیه...میفهمی؟؟؟؟....درونیه.... :sdasdasd:

kolouche

New member
احسان سوالتو جا انداخته بودم: بچه های این تاپیک: کلا همه چیه این تاپیک از بچه ها تا در و دیوارا و غیره خیلی انرژی زا و باحاله.....حکم رد بولوداره برام....من واقعا کیف میکنم میام اینجا...

بعد ی چی دیگه: بچه ها ببخشید...من الان دارم میبینم ک چقد اشکال تایپی دارم.... خب دارم تایپ میکنم بضی وتا چن تا دکمه رو با هم فشار فوشور میدم...بضی وقتام اصا نیرویی وارد نمیکنم و حرف جا میندازم....

دیگه ببخشید ب بزرگیتون....:ad54ad:

بالا