پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
دیگه امروز روفرمم!!!دوس داری بپرس..فقط سوالای.... نباشه هااااااااااااااااا!!!خخخخخخخ

اوکی پس...
فعلن سوال زیرو رو جواب بده تا من برم سوالای اشک آور طرح کنم
02.gif

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

مخلص داش زیرو عزیز
من جونم در رفت ولی نتونستـم سوال دومیت رو بخونم!!
:wacsmiley:
ما تل تل بیــش /... اوص چیلا دادا6 /... (والا هنو جونوم نرفته : نه میشه لایک کرده درست وحسابی نه میشه نقلید و ...)
اوکی /..
.داداشی میشه استثنا" این سوالا رو ترجمه کنی واسم؟(ی چیزایی رو متوجه شدم ولی میترسم کجکی فهمیده باشم!)مرررررسی ازت!!!
:motat:

درود /...

رفتیم /... (چیز بخصوصی یادم نمیاد ولی)

1: تا حالا یه ثواب کنده داشتیــن کــ قبل انجامش با خودتون بگین : سلام دود , ایـــ ثوابــش با3 ایـــ بیدا (یه فرد دیگه) _ قبول ؟

2: تا حالا بــ فکرتون خطوریده یا می تونین یا خاستین اصا :::: بادی هر چی انسون ــو ... ــستو باباشخین ـــو برفسینشون پاراادایــس /... یکی باید بسوزه ؟ !!!! ما هستوم /... شده تا حالا ؟

:riz513:

1:
قصــد انجام یه کاری رو دارین کـــ ثوابش خیلی بید (شایدم کمتر یکمکی) : ولی با خودتون می گین کــ ثوابــش باشه برای یکی دیگه /... ازون بالایی (دود : رفیق : خدا) می خاین کــ ثوابشو بنویسه برای مثلا احسان خودمون (به به) /.. قبول می کنی خدایی ؟ مورد داشتین ؟!!!! :))

2: تا حالا تصور کردین : یهویی اومده یا می تونین یا خاستین اصلا ؟

کـــ تمام گناهانی کــ انسان هــا مرتکبــش شدنــو با خوشی و بهشت خودتون عوض کنین تا ملت خوش باشن (بهشت با3 اونا باشه)
حتی اگه مجبور بشین برین همسایگی بهشت ... همون چیز ...
پــ .نـــ : همه گناهان انسونا میفته رو دوشمون ــا /... میقتیم میریم همسایگیــش /... فرضو برینم می گیریم کـ بخشش جایز نی /...

الون شیتونه میگه ملتــو اذیت بوکونوم /...

فکنیم دوباره جملات قاطی پاتی شد _ پوزش /...

آخرین ویرایش:

ستاره70

New member
:wacsmiley:
ما تل تل بیــش /... اوص چیلا دادا6 /... (والا هنو جونوم نرفته : نه میشه لایک کرده درست وحسابی نه میشه نقلید و ...)
اوکی /..:motat:

1:
قصــد انجام یه کاری رو دارین کـــ ثوابش خیلی بید (شایدم کمتر یکمکی) : ولی با خودتون می گین کــ ثوابــش باشه برای یکی دیگه /... ازون بالایی (دود : رفیق : خدا) می خاین کــ ثوابشو بنویسه برای مثلا احسان خودمون (به به) /.. قبول می کنی خدایی ؟ مورد داشتین ؟!!!! :))

2: تا تصور کردین : یهویی اومده یا می تونین یا خاستین اصلا ؟

کـــ تمام گناهانی کــ انسان هــا مرتکبــش شدنــو با خوشی و بهشت عوض کنین تا ملت خوش باشن (بهشت با3 اونا باشه)
حتی اگه مجبور بشین برین همسایگی بهشت ... همون چیز ...

فکنیم دوباره جملات قاطی پاتی شد _ پوزش /...

آخ جون درست فهمیده بودم سوالو!!!دارم پیشرفت میکنم!!:smilies-azardl (113

zErOOn3

Well-known member
سوال بعــدی:::

احسان کوجایی قارداش /... اون دو تا لو ـــهم به زول یافتوم /... کشیدوموش بیرون /...

شفیـــع ــم کــ نی کلا /...

کــسی از کاوه خبرمبری نداره ؟

..............................

3: تو این دوره زمونه :: کدومش بیشتر می صدقه ؟ (صدق می کنه : میخوره )

بزرگترا بزرگترای کوچکتران یا کوچکترا بزرگترای بزرگترا ؟

چی شد /... !!!!

ستاره70

New member
سوال بعــدی:::

احسان کوجایی قارداش /... اون دو تا لو ـــهم به زول یافتوم /... کشیدوموش بیرون /...

شفیـــع ــم کــ نی کلا /...

کــسی از کاوه خبرمبری نداره ؟

..............................

3: تو این دوره زمونه :: کدومش بیشتر می صدقه ؟ (صدق می کنه : میخوره )

بزرگترا بزرگترای کوچکتران یا کوچکترا بزرگترای بزرگترا ؟

چی شد /... !!!!

3-فکرمیکنم که کوچکترا جدیدا بزرگتر بزرگترا شدن و این خعلی بده به نظرم!
داداش احسان یاد بگیر ببین داداشم چه سوالای پدر مادر داری میپرسه ها!!!بعله دیگه داداش خودمه!!

- - - Updated - - -

ستاره70

New member
راستی یادم رفت بگم..داداش زیرو امروز دیگه شرمنده کرد و هرچی امتیاز بود خرجم کرد!!!البته همش دست و دلبازه ها ولی امروز دیگه چندبرابر شرمنده کرد!!

مرررررررسییییی داداش خوبم!!
connie_49.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

somaye 21

New member
داداش احسان یاد بگیر ببین داداشم چه سوالای پدر مادر داری میپرسه ها!!!بعله دیگه داداش خودمه!!

- - - Updated - - -

سلام خواهری
خسته نباشی....
0_249826001313667422_pixnaz_ir.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

zErOOn3

Well-known member

- - - Updated - - -

هـــــــــــــــــــــــــوراااااااااااااااااااا ___________ صفحه مورد نظر لود شد /... (پروفایلــو گذاشتوم بچرخه)

tnks AAG

............................Cleared....

بابای همگی /.. ما برفتیـــم /... (خوش باشین)

(مهسابانو _ آچی کوجایی شوما ؟ صندلی اونــور کــ یخ کرد فکنیم ... بااجازتون ...)

آخرین ویرایش:

misagh68

New member
آخ جووون چقد خوب واسه یکی یه اتفاق خوب افتاده...
طرحت تمومیدمیثاق جون؟من تر دوس دارما...بستنیم بخرکنارش یه بطری آب معدنی تگری هم بیار بعدش میچسبه...
سمیه جون خسه نباشی گلم...توهم بیاتوستادخودم اسمتوبنویسم برا روز جزا!!!!
این مژده روبدم ازاول ماه سرعت نتم درست میشه!!!آخ جووون...[/QU

مچکرم آسمون جونم.......آفرین درست حدس زدی......:thumbsupsmileyanim:

وای چشم که دستورات اجرا میشه......آب معدنی رو خوب اومدی ......البته تصویر نمی زنم که یهو دلت نخواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اصلشو می خرم برات ت ت ت ت ت:ad54ad::thanks::ad54ad:

پیش پیش سرعت نتتو عشق است.......

nahal5555

New member
بازم اين احسان انقد سوال پرسيد هيچى واسه من نموند

- - - Updated - - -

ميثاق جون تبريک ميگم

eeeeeeehsan

New member
ستاره بیا، تو که اینقدر دنبال سوال با کیفیت میگردی اینا رو جواب بده؛ نمیدونم و نمیخوام و اینا هم نداریم.
02.gif

تا به حال به این فکر کردی هدف آفرینشمون چی بوده؟ اگه آره چی بوده به نظرت؟
میگن خدا بی نیازه، پس چرا انسان و دنیا رو افریده؟ یعنی به ما احتیاج داشته؟ دنبال کسایی بوده که عبادتش کنن؟
چرا باید به دنیا بیایم، زندگی کنیم و سختی بکشیم، بمیریم و باز دوباره در آخرت بدنیا بیایم؟ این مسخره نیست؟
بهترین دوست چیست یا کیست؟ چرا؟
مهمترین ویژگی دوست رو تو چی میدونی؟
به شانس اعتقاد داری؟
چرا آدم تو خواب سرفه میکنه ولی عطسه نمیکنه؟
چرا لنز دوربین دایره س ولی عکسی که میگیره مربعه؟
فکر می کنی به جز کره ی زمین، کره ی دیگه ای هم وجود داره که توش موجود زنده باشه؟ اگه فکر میکنی وجود داره، دوست داری چی بهشون بگی؟
فرق بین پیتزا مخلوط و پیتزا مخصوص؟
چرا لک لک موقع خواب یه پاش رو بالا می گیره؟
مادر شوهرتو بیشتر دوست داری یا خواهر شوهرت؟
به نظرت ماست رو باید جوید یا قورت داد؟
بچه های که از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۹ به دنیا میان دهه چندی حساب می شن؟ باید چطوری خطابشون کرد؟ دهه صفری؟ دهه جدید؟ شروعی دوباره؟ دهه ناشناخته؟
تا چه اندازه ميشه تو زندگي گذشت كرد؟
آيا اين احساس برات پيش اومده طرف مقابل از رفتارت حداكثر سو استفاده رو بكنه؟
وقتي تو زندگي به بن بست ميرسي اولين چيز چيه به ذهنت مي رسه؟
اهله قهر كردن هستي؟ چقدر طولش ميدي؟
اگه دنیا بهت بدن چیکار میکنی؟
ملاک های انتخاب همسر از دیدگاهت چیست؟
تفاوت تعصب با غیرت تو چیه؟
ترس رو تو چی تعریف میکنی؟ آیا ترس با حقارت رابطه ای داره؟ از چه چیزی بیشتر می ترسی؟
توی چه فروم ها و سایت های دیگه ای عضو هستی؟
اگه روزی مجبور باشی یا گوشت خوار بشی یا گیاه خوار کدوم رو انتخاب می کنی؟
اگه یه روز بفهمی این پدر و مادری که الان داری تو رو به این دنیا نیاوردن و تو فرزند خوندشون هستی واکنشت چیه؟ چرا؟
نویسنده ی مورد علاقت کیه؟
متافیزیک چیه؟

ستاره70

New member
ستاره بیا، تو که اینقدر دنبال سوال با کیفیت میگردی اینا رو جواب بده؛ نمیدونم و نمیخوام و اینا هم نداریم.
02.gif

تا به حال به این فکر کردی هدف آفرینشمون چی بوده؟ اگه آره چی بوده به نظرت؟آره/نزدیک شدن به خدا(تقرب الهی)توی کتاب دین و زندگی هم بود!
میگن خدا بی نیازه، پس چرا انسان و دنیا رو افریده؟ یعنی به ما احتیاج داشته؟ دنبال کسایی بوده که عبادتش کنن؟خدا به کسی نیاز نداره/عبادتو قرار داده که ما نیازمونو برطرف کنیم.
چرا باید به دنیا بیایم، زندگی کنیم و سختی بکشیم، بمیریم و باز دوباره در آخرت بدنیا بیایم؟ این مسخره نیست؟تقصیر بابا آدم و مامان حوا بود که گول شیطونو خودن که بیایم این دنیا وگرنه ما الان همه توی بهشت داشتیم خوش میگذروندیم!خخخ
بهترین دوست چیست یا کیست؟ چرا؟همسرم/چون درکم میکنه.
مهمترین ویژگی دوست رو تو چی میدونی؟درک بالا
به شانس اعتقاد داری؟ بلی
چرا آدم تو خواب سرفه میکنه ولی عطسه نمیکنه؟تاحالا توجه نکرده بودم!
چرا لنز دوربین دایره س ولی عکسی که میگیره مربعه؟خوب نور رو روی فیلم مربعی متمرکز میکنه دیگه!خخخ
فکر می کنی به جز کره ی زمین، کره ی دیگه ای هم وجود داره که توش موجود زنده باشه؟ اگه فکر میکنی وجود داره، دوست داری چی بهشون بگی؟شاید باشه/بهشون بگن شبه انسان!
فرق بین پیتزا مخلوط و پیتزا مخصوص؟منم فرقی احساس نمیکنم والا!!
چرا لک لک موقع خواب یه پاش رو بالا می گیره؟اینطوری حالشون بهتر میشه(چیزایی میپرسیا/سرچم کردم ولی نیافتم چیزی!)
مادر شوهرتو بیشتر دوست داری یا خواهر شوهرت؟5 تا خواهر شوهر دارم که همشونو دوس دارم ولی مادر شوهرم عشقمه!
به نظرت ماست رو باید جوید یا قورت داد؟باید ابتدا با بزاق دهان مخلوط کرده و بعد قورت داد!خخخ
بچه های که از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۹ به دنیا میان دهه چندی حساب می شن؟ باید چطوری خطابشون کرد؟ دهه صفری؟ دهه جدید؟ شروعی دوباره؟ دهه ناشناخته؟دهه دهی!!
تا چه اندازه ميشه تو زندگي گذشت كرد؟تا جایی که حرمتت زیر پا له نشه!
آيا اين احساس برات پيش اومده طرف مقابل از رفتارت حداكثر سو استفاده رو بكنه؟بلی
وقتي تو زندگي به بن بست ميرسي اولين چيز چيه به ذهنت مي رسه؟برم دو رکعت نماز بخونم..واقعا میگم..
اهله قهر كردن هستي؟ چقدر طولش ميدي؟اصلا نمیتونم قهر کنم.
اگه دنیا بهت بدن چیکار میکنی؟میدمش به تو!!خخخخخ
ملاک های انتخاب همسر از دیدگاهت چیست؟درک و شعور بالا/خوش تیپم باشه مثل آقای ما!خخخخخخخ
تفاوت تعصب با غیرت تو چیه؟هردوتا به نظرم ی معنی میده /ولی هردوتاش اگه بیش از حد باشه مضره!
ترس رو تو چی تعریف میکنی؟ آیا ترس با حقارت رابطه ای داره؟ از چه چیزی بیشتر می ترسی؟ناآرامی درونم/رایطه ی مستقیم میتونه داشته باشه/از خودم!
توی چه فروم ها و سایت های دیگه ای عضو هستی؟ نچ
اگه روزی مجبور باشی یا گوشت خوار بشی یا گیاه خوار کدوم رو انتخاب می کنی؟گوشتخوار!خخخخخ
اگه یه روز بفهمی این پدر و مادری که الان داری تو رو به این دنیا نیاوردن و تو فرزند خوندشون هستی واکنشت چیه؟ چرا؟شوکه میشم/تاحالا بهش فکرنکردم/خیالت راحت بابا,بچه ی واقعیشونم!خخخ
نویسنده ی مورد علاقت کیه؟پائولو کوئیلو!!!
متافیزیک چیه؟علم عرفان و ماورائ

............................................

kolouche

New member
این احسان با اون اهداف شومش ملوم نیس داره چیکار میکنه....:New (6):
تو بلند شدی بگو من بیام....

بالا