سومین دیدار حضوری بچه های تبریزی-26 خرداد 93

ketabsabz

Well-known member
بههههله بچه های تبریز باز حماسه ای دیگر
خوش به حالتون
خوبه که همو زود زود میبینید

بیشتر از همه اون لواشک دهن منو آب انداخت
نکنید از این کارا ملت دل دارن خوووو ما هم دلمون لواشک خواس:dadad4:

mahsa.

New member
سالار علی کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین بار با خودت دیده شده؟؟؟؟؟؟؟؟
سالم رفت خونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ZOT

marzi ba

Well-known member
عکس دسته جمعی پسرا که لواشک دخترهارو برداشتن و نمیدن بشون خخخ

.
.
.
.

اینم گذاشتم دلتون آب شه

.
.
.
.

مراسم اختتامیه است و ناروین و مهسا دارن لواشک رو بین خودشون تقسیم میکنن خخخخخ

.
.
.
بعد اینکه من بشون گفتم زنهای این دوره زمونه رو ببین یه لواشک رو نمیتونن ببرن مهسا گفت اگه شوما بلدین شما بیاین ببرین. که سالار هم رفت تا نماینده ی شایسته ی مردها باشه. که بماند آبرومونو برد خخخ

سالار و مهسا و ناروین در حال بریدن لواشک.
[/CENTER]

بقیش با بچه هاا.......
[/QUOTE]

نوتر دستت درد نکنه دقیقا ترول ها شکل خود بچه هان هاهاها
میبینم که دکترم اوردین به کار

ینی شوما چه طور اخه شما چه طور /اخه تک تکتون بیاین تو چشای من /دخترو پسرتون فرق نمیکنه/تک تک تون بیاد تو چشای رنگین کمون من نیگا کنید بگید اخه چه طوری دلتون اومد من پشت تلفن و شما اینجوری از خودتون پذیرایی کردین وی ببین چه بستنیایی هم خوردین/اون موقع از گلتون رفت پاین /خو منم دلم خاست/وووووی کیک هم خوردین/
نوتر اون بستنی طالبیه برا تو بوده اره؟
ایششششششششششش میبینم که اجیلم خریدن برای علی/مگه علی رو نمشناسین فقط پوست پسته ها و بادوم ها رو میبره خونشون/

خو اخه لواشکم خوردین/خو یکی بیاد به من جواب بده چه طور دلتون اومد.........

ای سالار شیکمووووووووووووووو
انقد دلت لواشک میخاسته؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

mahsa.

New member
بههههله بچه های تبریز باز حماسه ای دیگر
خوش به حالتون
خوبه که همو زود زود میبینید

بیشتر از همه اون لواشک دهن منو آب انداخت
نکنید از این کارا ملت دل دارن خوووو ما هم دلمون لواشک خواس:dadad4:
باید علی و ببینی نامرت یه لواشکی آورد همه دنبال آدرسش میگشتن که از کجا خریده....

mahsa.

New member

ینی شوما چه طور اخه شما چه طور /اخه تک تکتون بیاین تو چشای من /دخترو پسرتون فرق نمیکنه/تک تک تون بیاد تو چشای رنگین کمون من نیگا کنید بگید اخه چه طوری دلتون اومد من پشت تلفن و شما اینجوری از خودتون پذیرایی کردین وی ببین چه بستنیایی هم خوردین/اون موقع از گلتون رفت پاین /خو منم دلم خاست/وووووی کیک هم خوردین/نوتر اون بستنی طالبیه برا تو بوده اره؟
ایششششششششششش میبینم که اجیلم خریدن برای علی/مگه علی رو نمشناسین فقط پوست پسته ها و بادوم ها رو میبره خونشون/

انقد دلت لواشک میخاسته؟
[/quote]

ووووووووووووی مرضی اونجا که اس دادی هرچی میخورین جای منم بخورین وقتی اس ام اس تو تا اینجا خوندم رضا زودی گفت چقدر مرضی شیکو هستش بعدش ادامه اس ام اس تو خوندم که نوشته بودی ایییییییییییییشششششششششششششش شیکمو هم خودتونین ...
نتیجه گیری اخلاقی :رضا شیکمو هست.

yas.m

New member
وای بچه ها خوشبحالتون هرچی هم خوردین نوش جونتون مخصوصا اون لفاشکای بی دفاع، اگه میدونستم منم میومدم تو گروهتون:14: ناسلامتی ما همین بغل گوشتونیم آ !!!

آخرین ویرایش:
عاقا این فوتبال گیجمون کرده یه پامون تاپیکه یه پامون جلو تلویزیونننننننن...... ایشالا ببرهههههههههههههه

marzi ba

Well-known member
ووووووووووووی مرضی اونجا که اس دادی هرچی میخورین جای منم بخورین وقتی اس ام اس تو تا اینجا خوندم رضا زودی گفت چقدر مرضی شیکو هستش بعدش ادامه اس ام اس تو خوندم که نوشته بودی ایییییییییییییشششششششششششششش شیکمو هم خودتونین ...
نتیجه گیری اخلاقی :رضا شیکمو هست.
[/QUOTE]

ههههههه
مرسی مهسا جونم
حالا به جای منم خوردین مثلا از اون لواشکه یه برش اضافه به جای من میخوردین/

ایشششششششش ریضا مورابا هیچم شیکو نیست
899.gif

خدا خوش میاد شما اون همه چیز میز خوشمزه بخورین بعدش من هوچی/هر چی فک میکنم خدا رو خوش نمیاد
Vishenka_09.gif

ههههه مسی مهسا جون که اس رو خوندی هولااااااااااااااااااا/

اینجور نمیشه باید برای دیدار بعدی یا خودمو برسونم/یا شما خوتون رو به من برسونید/یاتماس تصویری برقرار کنیم/یا هر چی که خوردین ادرس بدم بفرستین برام
چه قد گزینه هست رو میز/باز فک کنم گزینه های دیگه بیارم رو میز
3.gif

TaTi

مدیر بخش
خیلی جالب بود.........جزء معدود تایپیک هاییه که دوس دارم تمام پیج هاشو بخونم...

یاد یه سری خاطراتم افتادم....گوله گوله اشکم سرازیر شد....

mahsa.

New member
خیلی جالب بود.........جزء معدود تایپیک هاییه که دوس دارم تمام پیج هاشو بخونم...

یاد یه سری خاطراتم افتادم....گوله گوله اشکم سرازیر شد....

فدای تو چراااااااا تاتی من گریه؟؟؟؟؟؟؟؟

yas.m

New member
امیر میخوای به کیروش بگم جای یه یار تعویضی وارد زمین شی؟ یا نه امروز زیاد لواشک خوردی فک نکنم خوب بتونی بدویی!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 'Reza'

هانیه

Well-known member
[SIZE=4[COLOR="#FF0000"][/COLOR]][/SIZE]یک روز بیق ددی میره سربازی.............................................................................................دنبال چی میگردی....نیستش رفت سربازی:ph34r-smiley::ph34r-smiley:

هانیه

Well-known member
سلام به حماسه افرینان...خوشحالم خوش گذشته...ولی جای دو نفربدجور خالی:rolleyessmileyanim::4d564ad6:...........سالار ناری منو چلاااااااااااا اذیت میکردی هاننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوتر

New member

ینی شوما چه طور اخه شما چه طور /اخه تک تکتون بیاین تو چشای من /دخترو پسرتون فرق نمیکنه/تک تک تون بیاد تو چشای رنگین کمون من نیگا کنید بگید اخه چه طوری دلتون اومد من پشت تلفن و شما اینجوری از خودتون پذیرایی کردین وی ببین چه بستنیایی هم خوردین/اون موقع از گلتون رفت پاین /خو منم دلم خاست/وووووی کیک هم خوردین/
نوتر اون بستنی طالبیه برا تو بوده اره؟

انقد دلت لواشک میخاسته؟

هانیه

Well-known member
به سربازی روم با کوله پوشتی

به دستم داده اند یک نان خشکی

به خط کردن تراشیدم سرم را

لباس ارتشی کردن تنم را

لباس ارتشی رنگ زمین است

سزای هر جوان آخر همین است

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
سر پستم رسیدم خوابم آمد – محبت های مادر یادم آمد

نوشتم نامه ای با برگ چایی – کلاغ پر میروم مادر کجایی

نوشتم نامه ای با برگ انگور – جدا گشتم دو سال از خانه ام دور
....تقدیم به بیق ددی از طرف نوه های گلت...(فبلت یادتون نرفته که...):a2d3::4d564ad6::4d564ad6:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

هانیه

Well-known member
یک سوال چرا همیشه عکس گیرنده عاغا نوتر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked::ph34r-smiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

هانیه

Well-known member
راستی بیق ددی یادتون باشه از این 45روز به اندازه 45سال خاطره بنویسین با یک انتشاراتی از الان قرارداد بستم ..میلیاردر که هستیم تیلیاردر شویم.........:a2d3::4d564ad6::4d564ad6:(راستی اگه دیدیم فروش خوب بود دوباره میرین..بعد یک کتاب دیگه...هههه)

بالا