پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

ستاره70

New member
ساعت 4:31 دقیقه
یکی از ارزوهای دخترا اینه بتونن تا این موقع بیدار بمونن ولی نمیتونن!!!
بعد بهونهمیارن که بیخوابی برای پوستمون ضرر داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:riz304:

نه من میتونم بیداربمونم!!!

ولی خووو واسه پوستم ضرر داره دیگه!!!خخخ

آسمون

New member
سوال نماز روزه گفتم99درصد اغراق کردم
85درصددرست تره.
قد 160_170
وزن 50_60
نهال جون سوالتو پ خ میکنم.
ینی احسان یکارکردی هیچکس دیگه حاضرنشه بشینه جای من.
برا اینکه تنبیه بشی جوابامو خودت رنگشوعوض کن باگوشی نمیشه
خب نفربعدی=کسی نیس جزززز خوده احسااااان حرفم نباشه!!!!انتخاب بامنه!

nahal5555

New member
سوال نماز روزه گفتم99درصد اغراق کردم
85درصددرست تره.
قد 160_170
وزن 50_60
نهال جون سوالتو پ خ میکنم.
ینی احسان یکارکردی هیچکس دیگه حاضرنشه بشینه جای من.
برا اینکه تنبیه بشی جوابامو خودت رنگشوعوض کن باگوشی نمیشه
خب نفربعدی=کسی نیس جزززز خوده احسااااان حرفم نباشه!!!!انتخاب بامنه!
مرسى آسمون جون
خسته نباشى,بميرم برات با اين سوالا:riz304:

آسمون

New member
آقا نظرم عوض شد!فعلاتاچن شب صندلی داغ تعطیل باشه یکم ترس بچه هابریزه!!!!
نظرتونو واسه امشب بگین چیکارکنیم
مسی نهال جونی اشکال نداره من دختر روزای سختم!!!

PMN

New member
احسان من 2 ساعته نشستم اینارو میخونم مشکل کلیه پیدا کنم تقصیر توست :smiliess (15):

آسمون

New member
احسان سوالات یسری خعلی شخصی بود ج دادم که کم نیارم اما بعداین اجازه نداری سوالای مورد دارازبچه هام بپرسیا...سوال خط قرمزی بپرسی بازدوستت ودوس دخترتو یادت میندازما!!!!!

PMN

New member
راستی احسان آبله که ریشه کن شده جالبه اسمونم جواب داده بله گرفتم :5:

PMN

New member
نمیری احسان با این سوالات عقیم و بی پول یا پولدار و زایا!!!!!!!!! :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
به به آفرین، میبیـنم که سر بلند بیرون اومدی؛
بعضی از جوابات دوباره نیاز داره به سوال که دیگه خستت کردم نمیپرسم، خب بعضی هاش هم که من طرح کردم تک و توکی تکراری بود که خودتم اشاره کردی،
یه چند جا هم گفتی انتقام میگیری و میکشی و... اصن نابودم کردی با این حرفت!!
02.gif

تو قسمت مارلیک هم چندجا مطابق میل من جواب ندادی ولی گذشت می کنم ازت..
گفتی شخصی؛ شخصی مخصی نداریم، صندلی داغ یعنی بارون سوال برای آشنایی بیشتر با طرف. الآن من بشخصه نمره 19 رو بهت میدم.
یه فاتحه هم واسه پدرتون خوندم که همچین دختـری رو تربیت کردن، خدا رحمتشون کنه.
سوال خط قرمزی هم که گفتی واسه هرکسی فرق می کنه، واسه منم چندتا خط قرمزی بود مث همون دوست دختر و اینا که رد شدم و جواب دادم. صندلی داغ یعنی همیـن.

انتخـاب بعدی هم با خودته ولی تکراری نمیشه، باید یه نفر جدید انتخاب کنی.... دوستان اگه داوطلب داریم اعلام کنید، اگه نداریم که صبـر می کنیم تا آسمون یکیـو انتخاب کنه.

biologisst

New member
اصن آدم میترسه از بعضیا !!!
من باشم کلهم اج 3 تا 4 تا سوال می پرسم نه دیگه مثل این احسان یه شاهنامه باز کنم و شروع کنم به پرسش!
ماشالا به نفست احسان ماشالله کاشکی جای پزشک های الانه ی جامعه مون بودی سر بیمار اینقدر سوال میپرسیدی تا درد مریض رو بدونی.

آفرین به آسمون خودمون که تونست بی چون و چرا به سوالا جواب بده آورین منم بهت 22 میدم.:smiliess (3):

PMN

New member
بچه ها به نظرم خوب نیس مسائل شخصی رو تو نت بنویسیم که همه بتونن ببینن باز اگه یه جای رمز داری بود یه چیزی ...

PMN

New member
من باشم کلهم اج 3 تا 4 تا سوال می پرسم نه دیگه مثل این احسان یه شاهنامه باز کنم و شروع کنم به پرسش!
ماشالا به نفست احسان ماشالله کاشکی جای پزشک های الانه ی جامعه مون بودی سر بیمار اینقدر سوال میپرسیدی تا درد مریض رو بدونی.

آفرین به آسمون خودمون که تونست بی چون و چرا به سوالا جواب بده آورین منم بهت 22 میدم.:smiliess (3):

اون قسمت پزشکارو عمیقن موافقم :smiliess (5):

marlik

New member
الهی بمیرم واسه آبجیم که احسان بلا ایقد اذیتش کرد..آبجی؟خودت بگو چی کارش کنم؟;-):):):)احسان دعا کن آبجیم ازت بگذره وگرنه خدا به دادت برسه ;-):):):):)

eeeeeeehsan

New member

نه آخه حاجی قضیـه چیز دیگه ای بود، دو نفر دیگه همچین بلایی قراره سرشون بیاد و بعد دیگه خلاص، ما با بچه ها دوستیم
28316_cloversmileyb.gif

بچه ها به نظرم خوب نیس مسائل شخصی رو تو نت بنویسیم که همه بتونن ببینن باز اگه یه جای رمز داری بود یه چیزی ...

خب ببین صندلی داغ یعنی همین دیگه، بعدم خیلی هاش روی شوخی بود و آسمون از خوبی خودش بود که جواب داد.
بعدم یه لحظه فک کن من آقا یا خانم x رو نه میشناسم نه کاری دستش دارم نه کاری دست من داره، همچنین اگه چهارتا سوال شخصی ازش بپرسم و ازش بدونم قرار نیست لطمه ای نه بهش بزنم نه اون بهش وارد بشه.
پس نگران نباش. تو صندلی داغهای بعدی بچه ها اگه دوست داشتن میتونن جواب ندن ولی خب از مزه صندلی داغ میافته، این نظر منه...

بالا