پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
بچه ها من دیگه برم.حیف که امشب خستم و صبح باید درس بخونم.وگرنه بد میسوزوندمت احسان;-):)بچه هایی که مث احسان 14ساعت خوابیدن بسوزونیدش سپردمش به شما;-):)من صبح سر میزنم احسان زغال شده باشه ها.بچه ها نت آبجیمم مشکل داره و خستس .نتونس بیاد خداحافظی کنه من از طرفش معذرت میخام.بچه ها احسان تازه کنکور داده بچه گناه داره.کم بسوزونیدش زغالم نشد عیب نداره.;-):)راستی از آبجیم فردا میپرسیم اگه بشه ادامه ی سوزوندن ما فردا باشه;-):)همتون شب خوبی داشته باشید.بای

شبتون بخیر
به سلامت
سایتون کم نشه
ولی....
آرزو می کنم یه بختک در حد بیگ شو ی کشتی کج، تو خواب بیافته روت که صبح نتونی پا شی درس بخونی.
اصن کابوس ببینی که آبجیت داره زنده زنده میخوردت!! این بهتره... :a2d3:

بعدم عزیزم من هنوز تازه گرم شدم، صندلیتون هنوز شعلش به داغی نرسیده چه برسه به سوزوندن. منکه سوزشی احساس نمیکنم!!! :whistle:
ببنیم وقتی خودت نشستی رو صندلی با سوالای من چیکار می کنی!!

eeeeeeehsan

New member
سوال عاشق شدی چن بارم جنبه طنز داشتا!!!
خب دلم سوخت دیگه سوال نمیپرسم تاریخچه روتوضی ندادیا !!!!
شب همگی بخیربچه ها هرچندسرعتم داغون بوداماخوش گذش!!!تاشبی دیگر بدرود!

تو صندلی داغ سوال سواله دیگه، باید جواب داد. :tonguesmiley:
کدوم تاریخچه؟؟ من ندیدم سوالتو، یبار دیگه بپرس. شایدم اینقدر تو و مارلیک و سمیه گفتین زودباش زودباش هول شدم ندیدم!

بچه ها فردا من هم در خدمت شمام، فقط همه سوالا رو یجا بپرسید که منم یجا جواب بدم سریعتر بشه.

misagh68

New member
ندیدم.
آفلای هم بود تو ترکیب هلند؟
همین الآن نتیجش رو دیدم، 5 تا زد به اسپانیا!! نتیجه رو که دیدم باورم نشد!!!!!!

مث نقلای روسر عروس وداماد....گل می ریخت.......شیک بازی کردنا...........مگه با بابا تقسیم نکرده بودین؟؟؟؟؟؟؟؟ پ چراندیدی بازی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نت سرعتش داغونه!!!!!!!!!پیش بینی می کنم وقتی همه خوابیدند ........:shocked::shocked:

misagh68

New member
منم میرم شب خوش..................................................................................................:smiliess (2):

emmy

Member
تو میتونی احسان دوام بیار....الان تازه خبر نداری دارم واسه دلم زیست تکوینی میخونم!!!
خوندم اونو....یه چیز دیگه بگو....بگین.....نمیگین؟؟؟؟؟

ستاره70

New member
داداشی این رسمش نبودا که مهمون دعوت کنی بعدش خودت بری توی افق!!!:dadad4:

شوخیییییییییییییییییی کردم!!!شبتون قشنگ بچه ها!!!:riz304:

kolouche

New member
بچه ها ببخشید واقعا....

احسان باور کن واسه ایمنی اونقدر حساسم... ن بقیه.... بیو رو حساب کردم... دچار یاس فلسفی شدم.... البته یاس یه دقیقه ای بود.... ولش اصا...

kolouche

New member
بچه ها سوال واقعی میپرسین!!!....
سوالای سختی هم هست هاااا... ولی احسان نگران نباش. :tsimuzpzwoap1t9y3o7 ... من در حد آی کیوت ازت سوال میپرسم:
خب پسرم احسان بگو ببینم اسمت چیه؟؟؟؟ :ad54ad:

eeeeeeehsan

New member
مث نقلای روسر عروس وداماد....گل می ریخت.......شیک بازی کردنا...........مگه با بابا تقسیم نکرده بودین؟؟؟؟؟؟؟؟ پ چراندیدی بازی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نت سرعتش داغونه!!!!!!!!!پیش بینی می کنم وقتی همه خوابیدند ........:shocked::shocked:

چرا ولی اینجا بودم داشتم از صندلی داغ لذت میبـردم!!

eeeeeeehsan

New member
تو میتونی احسان دوام بیار....الان تازه خبر نداری دارم واسه دلم زیست تکوینی میخونم!!!
خوندم اونو....یه چیز دیگه بگو....بگین.....نمیگین؟؟؟؟؟

بابا اونی که تو خوندی احتمالا از رابطه بد به خوبه، این از حال بد به حال خوبه، تازه هم چاپ شده. حدود 30 تومنم قیمتشه...

eeeeeeehsan

New member
داداشی این رسمش نبودا که مهمون دعوت کنی بعدش خودت بری توی افق!!!:dadad4:

شوخیییییییییییییییییی کردم!!!شبتون قشنگ بچه ها!!!:riz304:

من هستم که!!! آخر سوال بپرس منم جواب میدم.
بعدم من به همه میگم، من آنلاینم همیشه ولی خودم پشت این بساط نیستم.

بچه ها ببخشید واقعا....

احسان باور کن واسه ایمنی اونقدر حساسم... ن بقیه.... بیو رو حساب کردم... دچار یاس فلسفی شدم.... البته یاس یه دقیقه ای بود.... ولش اصا...

دویوغ میگی، من حرفت رو باور نمی کنم!!!

kolouche

New member
عسل مسلی میشه فارسی تایپ کنی؟؟.... رمق فینگلیش خوندن ندارم... از ی طرف دوست دارم بخونم....
الان پست ب پست فقط گوشتای تنمو آب میکنی....:65d6a5d6s:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها سوال واقعی میپرسین!!!....
سوالای سختی هم هست هاااا... ولی احسان نگران نباش. ... من در حد آی کیوت ازت سوال میپرسم:
خب پسرم احسان بگو ببینم اسمت چیه؟؟؟؟ :ad54ad:

یعنی نور به قبرت بباره :25r30wi:

هـاان؟؟ :5:
یه چیز دیگه بپرس این خیلی سخته!!!!!!

عزیزان سوال پرسنـده؛ تا فردا ساعت 9 شب وقت دارید سوال بپرسید، 10 شب به بعد نوبت نفر بعدیه که بزنیم بسوزونیمش.
و چون نفر اول هم من بودم همینجا تعیین می کنم که نفر بعدی کی بشینه رو صندلی؛
فردا شنبه : آسمون
10.gif

هر نفری هم از صندلی بلند میشه نفر بعدی رو انتخاب کنه.

emmy

Member
مادر جان مگه مال دکتر دیوید برنز رو نمیگی؟؟؟؟؟؟تو هنوز طفلی بیش نبودی من اونو خوندم....

بالا