*انجمن از پشت عینک طنز*

mw.ashel

New member
d3d48718347fbb251.jpg

yara

New member
عاقا دقت كردين اين روزا 4تا تابيك بازارشون داغ داغه....

١.انجن متاهلين(باحضور فعال ایمونو:)))
٢.اسم دختر و پسرت جي ميزاري؟؟؟( حضور همگاني دوستان خخخ)

٣.دوستي به قصد ازدواج(حضور فعال دكتر سينا::))/
٤.مشخصات همسر اينده(حضور زيرووان:)))

عزيزاني كه قصد ازدواج دارن به ادامه مطلب بروند....( شما که قصدی ندارین میدونم...افرین اورین)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.

.
.:p7977cujr38iyymsu8::image170::mad_majidonline:
.

.
.
.
كوجا زود اومدي ...هاااننن...بعد بوگو قصد ازدواج ندارم
.........پاشو برو سر درست ... میگم برو دیگه عههههههه مگه کنکور نداری؟؟

آخرین ویرایش:

biotechnologist

New member
سوالی که مدتهاست ذهن منو مشغول کرده:smilies:
.
.
.
.
سیستم انجمن چون حسوده نمیذاره به بعضی کاربرا زیاد امتیاز بدی یا چون نیتش خیره و می خواد عدالت برقرار بشه محدودیت تو دادن امتیاز داره؟؟!!
آخه به خاطری که به یکی امتیاز بدی مجبور میشی به صد نفر دیگه بیخودی امتیاز بدی:smiliess (12):
بیکار هم خودتونید:smiliess (11):

biotechnologist

New member
چرا نمیشه امتیاز رو مثه لایک پس گرفت؟
آخه من یه بار واسه یکی داشتم موافقم می فرستادم بعد بدون اینکه بفهمم دستم خورده بود رو مخالفم. هیچی دیگه وقتی ارسال کردم دیدم رنگ بالای سر آواتارش قرمز شد.نگو بنده خدا زیاد پست نداشته با همون یه مخالفم نابود شده بود.:ph34r-smiley:
با بدبختی یک پست دیگه ازش پیدا کردم اونم نوشته نداشت فقط یه شکلک بود.یه موافقم فرستادم دوباره به حالت عادی برگشت.:25r30wi:
مدیون طرف شدم:whistle:

maxin

Well-known member
مسابقه ی پیش بینی نتایج جام جهانی در انجمن
305320_JC_thinking.gif

.
.
.
آلمان غربی
0......4 جزایرحمورآبی
شوروی
1......3گینه بی صاحاب
تیمورشرقی
5.....0یوگسلاوی
.
.
.
.
.
.
.
عادم این پیش بینی ها رو می بینه تازه میفهمه چه ظلمی در حق آبجی شفق کردن که الان در سطح تیم ملی توپ نمی زنه
birgits_snill.gif

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
بعضیا/(مکسین) بمن میگن خروس انجمن در حالی که خوذشون از هفت صبح اینجا زنبیل گذاشتن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: firoozeh

maxin

Well-known member
دیگه داره صندلی های داغمون به سمتی پیش میره که خصوصی و داغ ترین سوالی که بتونیم بپرسیم این باشه: "سلام حالت خوبه؟؟" d:

maxin

Well-known member
ینی من کسایی که نظریه, خلق الساعه رو رد کردن،گیر بیارم همچین با دمپایی ابری نم دار برم تو صورتشون که خود بخود نابود شن!
والا ما چت باکسمونو 1-2ماهی خلوت گذاشتیم الان بصورت خود بخودی یه باران دل پیدا شده توش و داره با خوبی و خوشی درونجا به زیستن ادامه میده |:

maxin

Well-known member
داداشی حسابی کفگیرت خورده ته دیگ ها!خخخخخخخخخ:bunnyearsmiley:
شما بیشتر صندلیا رو نبودی :thumbsdownsmileyani
میان صندلی اسم ک نمیگن شهرم که هیچی...شغلم که عرض نمی کنن:sdasdasd:
کلا دور خانواده و اینام خط می کشن ...خاطراتم که خصوصیه....خب لاقل گفتم تا اونجا میان یه حال و احوالی کنیم.
:21:

ستاره70

New member
شما بیشتر صندلیا رو نبودی :thumbsdownsmileyani
میان صندلی اسم ک نمیگن شهرم که هیچی...شغلم که عرض نمی کنن:sdasdasd:
کلا دور خانواده و اینام خط می کشن ...خاطراتم که خصوصیه....خب لاقل گفتم تا اونجا میان یه حال و احوالی کنیم.
:21:

چرا بابا چندتاشونو خوندم!
یکیش واسه سارا 77 بودش که توش داداش ناصر تا کله ی سحر داشت از سارا سوال میپرسید!خخخخخخخخخخخخ

maxin

Well-known member
یکی به این دوتا :riz481:-:25r30wi: بگه,اگه چیز خنده داری هست بگید تا اینام:sad:-:dadad4: بخندن |:

TUMS

Well-known member

ببینید با کیا شدیم 70 و اندی میلیون :smilies-azardl (113
میدونم چون باران جنبه ش بالاس شوخی کردم

Capture.PNG

baranedel

New member
هخخخخ خب بابا حالا ما يه چيزي گفتيم دور همي بخنديم بده بده لبخند به لباتون ميارم :black_eyed::motat::tonguesmiley::25r30wi:

biotechnologist

New member
خخخ ی توهین ظریفی در این باکس ب روانشناسی شده.
من اساسا با خشونت مخالفم ولی شرمنده دیگه ناچارم دق دلی مادر شوهر و باکس و... همه رو ی جا خالی کنم/با اجازه>>>>

ببین کریزی جان، مشکلتو با مادر شوهر باید مثه من تو همون جلسه اول خواستگاری حل می کردی:smiliess (7): یه کم درایت داشته باش آخه:smilies: فقط نمیدونم چرا جلسه دوم نیومدن که من بیشتر تجربیاتم رو در اختیارت بذارم:25r30wi:

pashmak

New member
بعضیا بازم همون مکسین تو پیغام بازدید کننده برا خودشون عکس گل و بلبل کارت صد افرین میزارند
خوب بابا برا اون بعضیا کارت پستال بزارید
بازدید کنند شون تار عنکبوت بست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

pashmak

New member
بعضیا خودتون میدونید کی رو میگم خواب خوراک استراحت تفریح همه چی شون انجمن از پشت عینک طنزه
نمیدونم از این غذاهای فضانوردا میخورند که انقدر سریع خودشونو میرسونن به نت و هر چند روز غذا میخورن
شاید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

maxin

Well-known member
تواین هیرویری کنکور مهمترین دغدغه پشمک اینه که برنامشو چطوری بچینه که سریال سرزرمین آهن به جومونگ دیدنش لطمه زنه! |:

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
عاقا دقت كردين اين روزا 4تا تابيك بازارشون داغ داغه....

١.انجن متاهلين(باحضور فعال ایمونو:)))
٢.اسم دختر و پسرت جي ميزاري؟؟؟( حضور همگاني دوستان خخخ)

٣.دوستي به قصد ازدواج(حضور فعال دكتر سينا::))/
٤.مشخصات همسر اينده(حضور زيرووان:)))

عزيزاني كه قصد ازدواج دارن به ادامه مطلب بروند....( شما که قصدی ندارین میدونم...افرین اورین)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.

.
.:p7977cujr38iyymsu8::image170::mad_majidonline:
.

.
.
.
كوجا زود اومدي ...هاااننن...بعد بوگو قصد ازدواج ندارم
.........پاشو برو سر درست ... میگم برو دیگه عههههههه مگه کنکور نداری؟؟

ی مورد هم هس همچین بازارش داغ نیس ولی خو مرتبطه اسمشو بیارم :) تاپیک ازدواج نوشت مهنا بانو :))

pashmak

New member
ملتواسترس کنکور گرفته....بعد تواین هیرویری مهمترین دغدغه پشمک اینه که برنامشو چطوری بچینه که سریال سرزرمین آهن به جومونگ دیدنش لطمه زنه! |:

ایشششاصلن نگاه نمیکنم گریم بازیگراش مثل فیلم هندیه
بازم ایششش اصلن هیچی جومونگ نمیشه امپراطور دریا میگفتی باز یه چیزی
تازشم امروز کارتون هاچ داشت بخاطر کنکور نگاه نکردم هرکس فهمید کی تکرار میکنن بعد کنکور بگه

بالا