کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saharandishe

New member
داشتم مباحث این تاپیکوازصفحه اول میخوندم،مثل یه رمان بودخیلی جالب،تمام،لحظات وهرآنچه برشماگذشته روازنزدیک احساس میکردم،بااینکه تازه امشب باهاتون آشناشدم انگاریه عمره میشناسمتون،،وفکرمیکردم که این تاپیک تاریخ مصرف گذشتست وشماهادیگه نیستین!!!عین61صفحه روخوندم،لغاتی که درآوردین روهم کپی پست کردم،البته بااجازتون!!!تازه خیلی هم ناراحت بودم که چقدردیرباگروهتون آشناشدم،حالاکه به صفحات آخررسیدم،میبینم این پروژه ادامه داره!!!،باصراحت وکمال میل مشتاقم،قسمتی ازکارروهم من انجام بدم،تاکپی پستم حلال باشه،ولی لزگی ندارم،اگه اجازه بدین،یکی ازکنکوراروترجمه کنم،زبانم بدنیست،نظرتونچیه؟ایران خانم به منم سرمشق میدی؟؟؟؟فقط تافرداشب بی زحمت خبرشوبهم بدیدتاشروع کنم.مرسی،انشاالله که همتون موفق باشید،درپناه حق.البته من93کنکوردارم،سحروافطارمنم یادکنید.راستی ازوسطادیگه آقاصادق نبود!!!!!نگران همگروهیتون نیستید؟یادتون که نرفته پیشنهاداولوکی داد؟البته گیلداوسکرهم مدتیه نیستن!!!چون پی گیربودن برام جالب شد،قدردان زحمات همگیتون هستم،پس من منتظرم......

iran khanom

Member
قسمت بعد:
متن 4 و 5 و 6 كامل به همراه سوالاتشان و
كادر طوسي صفحه 61
و قسمت لغات از سوال 1تا10
يعني از صفحه 57 تاسوال 10 صفحه 62
كسي بر ميدارهههههههههههههه؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iran khanom

Member
داشتم مباحث این تاپیکوازصفحه اول میخوندم،مثل یه رمان بودخیلی جالب،تمام،لحظات وهرآنچه برشماگذشته روازنزدیک احساس میکردم،بااینکه تازه امشب باهاتون آشناشدم انگاریه عمره میشناسمتون،،وفکرمیکردم که این تاپیک تاریخ مصرف گذشتست وشماهادیگه نیستین!!!عین61صفحه روخوندم،لغاتی که درآوردین روهم کپی پست کردم،البته بااجازتون!!!تازه خیلی هم ناراحت بودم که چقدردیرباگروهتون آشناشدم،حالاکه به صفحات آخررسیدم،میبینم این پروژه ادامه داره!!!،باصراحت وکمال میل مشتاقم،قسمتی ازکارروهم من انجام بدم،تاکپی پستم حلال باشه،ولی لزگی ندارم،اگه اجازه بدین،یکی ازکنکوراروترجمه کنم،زبانم بدنیست،نظرتونچیه؟ایران خانم به منم سرمشق میدی؟؟؟؟فقط تافرداشب بی زحمت خبرشوبهم بدیدتاشروع کنم.مرسی،انشاالله که همتون موفق باشید،درپناه حق.البته من93کنکوردارم،سحروافطارمنم یادکنید.راستی ازوسطادیگه آقاصادق نبود!!!!!نگران همگروهیتون نیستید؟یادتون که نرفته پیشنهاداولوکی داد؟البته گیلداوسکرهم مدتیه نیستن!!!چون پی گیربودن برام جالب شد،قدردان زحمات همگیتون هستم،پس من منتظرم......

سلام عزيزم ممنون از لطفت خيلي خوشحالم كردي .باعث افتخار ماست كه شما هم به گروه ما بپيوندين .اگر مايل به همكاري هستيد هر كنكوري رو كه دارين انجام بدين و به فارسي روان ترجمه نمايين فقط ممنون ميشم بگين كدوم كنكور رو برداشتين مرسي عزيز دلم

thickety

New member
سلام.
من هم میخوام همکاری کنم
متن اول و دوم کنکور 89-90 صبح رو کسی انتخاب نکرده؟

nilam

New member
سلام-منم هستـــــــــــــــــم
انشالله قبول میشم ولی میخوام کمـــــــــک کنم
من متن 1 و2 و 3و 4 و 5 کنکور 91-92 صبح جمعه رو برمیدارم یعنی همین کنکور امسال، خوبه؟؟؟ یا باید حتما از توی لزگی باشه؟؟

iran khanom

Member
سلام-منم هستـــــــــــــــــم
انشالله قبول میشم ولی میخوام کمـــــــــک کنم
من متن 1 و2 و 3و 4 و 5 کنکور 91-92 صبح جمعه رو برمیدارم یعنی همین کنکور امسال، خوبه؟؟؟ یا باید حتما از توی لزگی باشه؟؟

عاليه ممنونم

iran khanom

Member
قسمت بعد:
كادر طوسي صفحه 61

Dicentric

New member
کسی برنداشته؟

قسمت بعد:
كادر طوسي صفحه 61

سلام ایران خانم و همه دوستان شرکت کننده،خسته نباشد
من تازه عضو شدم واسه ارشد سال دیگه می خونم
تاپیکتون رو الان دیدم

دیدم که امسال برخلاف پارسال که فقط کلمه بود متن رو هم می خواین ترجمه کنین
فقط کتاب لزگی رو فعلا ندارم...

من متن 1 تا 5 کنکور 89-88 صبح جمعه رو بر می دارم..اگه کسی بر نداشته ؟؟؟؟؟

iran khanom

Member
سلام ایران خانم و همه دوستان شرکت کننده،خسته نباشد
من تازه عضو شدم واسه ارشد سال دیگه می خونم
تاپیکتون رو الان دیدم

دیدم که امسال برخلاف پارسال که فقط کلمه بود متن رو هم می خواین ترجمه کنین
فقط کتاب لزگی رو فعلا ندارم...

من متن 1 تا 5 کنکور 89-88 صبح جمعه رو بر می دارم..اگه کسی بر نداشته ؟؟؟؟؟

ممنونم مرسي كسي برنداشته

iran khanom

Member
قسمت بعد:
كادر طوسي صفحه 61

iran khanom

Member
قسمت بعد
سوال 11تا27 صفحه 62 و 63
صفحات 64 و 65 و 66 و67كاملا به فارسي روان برگردانده شود
يعني از سوال 11 صفحه 62تا انتهاي صفحه 67 كسي برميداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iran khanom

Member
:ad54ad:من هم میخوام تو این طرح شرکت کنم ولی کتاب لزگی ندارم!خب یکی بگه من چیکار کنم؟

خودتان يك آزمون را انتخاب كرده دانلود كنيد و به فارسي روان ترجمه كنيد فقط اطلاع دهيد كدام آزمون را برميداريد.مرسي

anis87

New member
سلام بچه ها خسته نباشین. من تازه با تاپیکتون آشنا شدم. مثله اینکه شما درگیر ترجمه کتاب لزگی هستین. من این کتاب و ندارم. و ندیدمش ولی گویا آخرش سوالات آزمون های گدشته هم هست که شما اونارم ترجمه میکنید . خواستم

کتابی رو بهتون معرفی کنم که پاسخ تشریحیه آزمونای قبلی توش هست و ترجمهشون کرده. کتاب زبان عمومی برای کنکور (پاسخگویی به سوالات کارشناسی ارشد وزارت بهداشت. درمان و اموزش پزشکی از سال 1382 تا کنون) گرد آوری توسط رقیه آبدینی

و احمد سلطان زاده. موفق باشین.

tata

New member
سلام بچه ها خسته نباشین. من تازه با تاپیکتون آشنا شدم. مثله اینکه شما درگیر ترجمه کتاب لزگی هستین. من این کتاب و ندارم. و ندیدمش ولی گویا آخرش سوالات آزمون های گدشته هم هست که شما اونارم ترجمه میکنید . خواستم

کتابی رو بهتون معرفی کنم که پاسخ تشریحیه آزمونای قبلی توش هست و ترجمهشون کرده. کتاب زبان عمومی برای کنکور (پاسخگویی به سوالات کارشناسی ارشد وزارت بهداشت. درمان و اموزش پزشکی از سال 1382 تا کنون) گرد آوری توسط رقیه آبدینی

و احمد سلطان زاده. موفق باشین.

سلام عزیزم میشه لطف کنی و انتشاراتشو بهمون بگی؟

am-ml

New member
قسمت بعد:
كادر طوسي صفحه 61
سلام ایران خانم
من برمیدارم لطفا اگه کسی برداشته بهم بگید و البته یه متن دیگه بهم بدید .راستی چند روزه باید تحویل بشه؟

iran khanom

Member
سلام ایران خانم
من برمیدارم لطفا اگه کسی برداشته بهم بگید و البته یه متن دیگه بهم بدید .راستی چند روزه باید تحویل بشه؟

سلام يعي شما اين قسمت را برميداريد؟
منظورتان از يه متن ديگه بديد چيه؟
تا آخر مرداد تحويل بديد ممنون ميشم

Dicentric

New member
سلام ایران خانم و دوستان همکار
کنکور 89-90 صبح جمعه رو هم من بر می دارم

اگه کسی زودتر برداشته لطفا اطلاع بده

"راستی ایران اخانم باید لغات رو هم جداگونه با ترجمه بنویسیم یا ترجمه متن به تنهایی کافیه"

am-ml

New member
سلام يعي شما اين قسمت را برميداريد؟
منظورتان از يه متن ديگه بديد چيه؟
تا آخر مرداد تحويل بديد ممنون ميشم

بله من این قسمت رو برمی دارم .
منظورم این بود که اگه کسی این قسمت رو برداشته ،یه قسمت دیگه رو بهم معرفی بکنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا