بابا احسان من که نصف روز خوابم نصف دیگه شم به این فک میکنم چقد بزنم فلان درسو که قبول شم خخخخ
گزارشی نیست
چشم خوندم میام گزارش میدم
بچه ها من به اينجا عادت کردم,بعد کنکور دلم تنگ ميشه
:sad::dadad4:
شما به 2ساعت میگید چرت!!!!!!:33:خب شبا رو زود بخواب که صبح زود پاشی که اینقدر تنبلی نکنی!! :mad_majidonline:
یا مثل من تنظیم خوابت رو هم بزن، 5 صبح بخواب 10 یا 11 صبح پاشو درس بخون. ظهر هم بد نهار که آدم سنگین میشه یه چرت 2 ساعته بزن و بعد دوباره بشین بخون.
شما به 2ساعت میگید چرت!!!!!!:33:
خب آسمون تاپیک بعد کنکور رو زد که!! بعد کنکور خوشگذرونی.![]()
اگرم بچه ها موافق باشن تو واتس آپ در ارتباط باشیم.
سلام به همگی.بچه ها من قول دادم بعدازین روزی یکبارپست بذارم اینجا...اگه ج پستاتونوندادم حمل بربی ادبی نباشه ها...انشالله همه موفق باشیم...
Dnaباکتری حلقوی است.استثنا:
بورلیابورگودوفری
استرپتومایسس کوالی کالر
اگروباکتریوم تومه فاشینس
که دارای dnaخطی هستن
Dnaباکتری هاپلوئید است
استثناء
ویبریوکلره و بروسلاملی تنسیس و بورخولدریا سودومالئی دارای2کروموزوم هستن
باکتری دارای دیواره سلولی هس وفاقد استرول است
استثناء:مایکوپلاسما فاقددیواره س ودرغشای خوداسترول داره.همینطورکوچکترین باکتری بازندگی آزاد هستش.
کپسول باکتری جنسش پلی ساکاریده.استثنا:باسیلوس آنتراسیس کپسولش پروتئینی هستش ازجنس dگلوتامیک اسید.
باکتری بازندگی انگل اجباری درون سلولی:مثل کلامیدیا (عامل تراخم) و ریکتزیا(عامل تیفوس)
یکم هم بالینی بگم.باکتری های مهم درنوع عفونت:
عفونت ادراری:پروتئوس میرابیلیس،Ecoli ،کلبسیلا پنومونیه
اندوکاردیت: استاف اورئوس،استرپ گروهa و استرپ آلفاهمولیتیک
مننژیت: بخاطرکپسول ایجادمیشه.هموفیلوس آنفولانزا و استرپ پنومونیه.
احسان این نکته ها رو یه کپی بگیر بزن تو ورد بعد من ازت میگیرم..... و گرنه گزارش نمیدم :black_eyed:![]()
سلام به همگی.بچه ها من قول دادم بعدازین روزی یکبارپست بذارم اینجا...اگه ج پستاتونوندادم حمل بربی ادبی نباشه ها...انشالله همه موفق باشیم...
Dnaباکتری حلقوی است.استثنا:
بورلیابورگودوفری
استرپتومایسس کوالی کالر
اگروباکتریوم تومه فاشینس
که دارای dnaخطی هستن
Dnaباکتری هاپلوئید است
استثناء
ویبریوکلره و بروسلاملی تنسیس و بورخولدریا سودومالئی دارای2کروموزوم هستن
باکتری دارای دیواره سلولی هس وفاقد استرول است
استثناء:مایکوپلاسما فاقددیواره س ودرغشای خوداسترول داره.همینطورکوچکترین باکتری بازندگی آزاد هستش.
کپسول باکتری جنسش پلی ساکاریده.استثنا:باسیلوس آنتراسیس کپسولش پروتئینی هستش ازجنس dگلوتامیک اسید.
باکتری بازندگی انگل اجباری درون سلولی:مثل کلامیدیا (عامل تراخم) و ریکتزیا(عامل تیفوس)
یکم هم بالینی بگم.باکتری های مهم درنوع عفونت:
عفونت ادراری:پروتئوس میرابیلیس،Ecoli ،کلبسیلا پنومونیه
اندوکاردیت: استاف اورئوس،استرپ گروهa و استرپ آلفاهمولیتیک
مننژیت: بخاطرکپسول ایجادمیشه.هموفیلوس آنفولانزا و استرپ پنومونیه.
یکی پرسید تاریخ انتخاب شهر کی هستش... فک کنم نهال جان بود.... نوشته بود 3 تا 7 خرداد.... امروز دیدم....