شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hidena

New member
سلام.من به طور جدی از تعطیلات بعد از عید شروع کردم به خوندنمو به نظرم آدم باید همیشه امید داشته باشه.
جمعه یه آزمون جامع شرکت کردم، امیدوارم نتیجه ی خوبی بکیرم تا واسه طی کردن بقیه راه انرژیم بیشتر بشه...

ROJO

New member
هرگز تسلیم نشو
سرباز پیاده در شطرنج
اگر تا آخر ادامه بدهد ، وزیر میشود

Screenshot_2014-05-14-21-02-52.jpg

Mfarzi.ir

Ana67

Well-known member
بچه ها شما هم این حس منو دارین که فکر میکنم هر چی خوندم یادم رفته!!!
یه تست که بلد نباشم کلا ناامید میشم....

zy zy

New member
بچه ها شما هم این حس منو دارین که فکر میکنم هر چی خوندم یادم رفته!!!
یه تست که بلد نباشم کلا ناامید میشم....
منم اینطوریم ولی بیشتر به خاطر اینه که تمرکز ندارم :dadad4:
ایشالا که سر جلسه اینطوری نمیشه ، به امید خدا

zy zy

New member
خداوندا !
تو می دانی که من دلواپس فردای خود هستم
مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را
مبادا گم کنم اهداف زیبا را
و ناگه جا بمانم از قطار موهبت هایت
دلم بین امید و ناامیدی می زند پرسه ، می کند فریاد ، می شود خسته
مرا تنها تو نگذاری خداوندا
که من تنهای تنهایم...

ROJO

New member
دیروز روز بدی بوود:dadad4:

امروز باید حسابی جبران کنم:14:

امروز 26 اردیبهشت

فقط
26
روز دیگه

Screenshot_2014-05-16-02-09-32.jpg

zy zy

New member
نمیدونم چرا روزای جمعه کل برنامه هام به هم میریزه ، صبحش که یه نیروی عجیبی منو میچسبونه به تخت بعدشم که به زور بیدار میشم اصن حس درس خوندنم نمیاد کلافه میشم از خودم ، شاید باورتون نشه ولی حدود 9 ماهی که درس خوندم همه ی جمعه هاش اینطوری بودم !!!! :65d6a5d6s::65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

rojiin

New member
نمیدونم چند روز مونده تا ارشدم!فقط همینجوری میخونم.نه اینکه خیلی زیاد.کار خونه و زندگی و هزار فکر دیگه.اما فقط همینجوری میخونم.خیلی کمه ولی.

mahsa khanum

New member
ROJOواسه منم خ روز بدی بود دیروزززززززز
ایشالله تا شب بتونم جبران کنم:(40)::smilies-azardl (113

Soroush Star

New member
یاد پارسال بخیر

چه دورانی بود ...
تا لحظه ورود به جلسه کنکور ادامه داشت ، با ج ز و ه رفته بودم .

حتی روز آخر هم بخونین ، به حرفهای دیگران توجه نکنین برای موفقیت خودتون بخونین ...

موفق باشین

sepideeee

New member
یاد پارسال بخیر

چه دورانی بود ...
تا لحظه ورود به جلسه کنکور ادامه داشت ، با ج ز و ه رفته بودم .

حتی روز آخر هم بخونین ، به حرفهای دیگران توجه نکنین برای موفقیت خودتون بخونین ...

موفق باشین

ای خدا عمرت بده داداش .....
الان چون قبول شدی میگی چه دورانی بود ... الان که ما توشیم اصلا با این دوران حال نمی کنیم :5:
ایشاله همه بچه ها نتیجه زحمتشونو بگیرن
ضمنا بگما این که یه روز تنبلی کردین ناراحت نشین .. چون تنبلی واسه محکم ترین ادما هم هست ... پس با انرژی درس بخونین ( چیزی که خودم دیگه ندارم اصلا) :14:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

Ana67

Well-known member
چقدر من بدم میاد از جمعه ها
کاشکی تا کنکور جمعه نبود.حس هیچ کاری ندارم
از فردا با انرژی شروع میکنم

infomdmir

New member
من امروز تونستم دروسی رو که مشکل دارم رو مرور کنم . هر چی به امتحان نزدیکتر میشیم حس می کنم خیلی چیزها رو بلد نیستم .

sepideeee

New member
دوستای عزیزی که با جمعه ها مشکل دارن .. خوب عزیزان یه مدت اصلا به روزای هفته کاری نداشته باشین بی خیالش بشبین :dadad4:
مثل من که تازه امروز بعد از ظهر فهمیدم جمعه اس :riz481:

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام
من یکمی کم اوردم نه از نظر درس خوندنا بلکه از نظر جسمی آخه دیر شروع کردم درس خوندن بخاطر همین تصمیم گرفتم تمام تلاشم رو بکنم و تا آخرین توانم درس بخونم شب دیر بخوابم صبح زود پاشم میدوند نتیجش چی شد ؟ سردرد گرفتم ، جلو چشام سیاهی رفت وقتی از پشت میزم بلند شدم کمی تلو تلو خوردم . سریع پریدم فشار خونم رو گرفتم . فکر میکنید چند بود ؟ 16 روی 8 خیلی ترسیدم به نظرتون چیکار کنم این بیست روز باقی مونده رو ....:sadsmiley:

ROJO

New member
سلام
من یکمی کم اوردم نه از نظر درس خوندنا بلکه از نظر جسمی آخه دیر شروع کردم درس خوندن بخاطر همین تصمیم گرفتم تمام تلاشم رو بکنم و تا آخرین توانم درس بخونم شب دیر بخوابم صبح زود پاشم میدوند نتیجش چی شد ؟ سردرد گرفتم ، جلو چشام سیاهی رفت وقتی از پشت میزم بلند شدم کمی تلو تلو خوردم . سریع پریدم فشار خونم رو گرفتم . فکر میکنید چند بود ؟ 16 روی 8 خیلی ترسیدم به نظرتون چیکار کنم این بیست روز باقی مونده رو ....:sadsmiley:

درسته ادم میگه تمام تلاشمو میکنم ولی تلاش باید در راستای توان باشه، 20 روز از شما ی ابر قهرمان نمیسازه، بنظر من بخودت برس، رو برنامه ی غذاییت و تحرکت هم سرمایه گذاری کن، دیگه ادم نمیخواد خودشو نابود کنه ک، ب فکر بازده بالاتر باش ک یکی از رکنای بازده بالاتر قرار داشتن تو وضعیت خوب جسمیه، من کم بخوابم ولی ازونور بازدهم کم باشه و مطلبو دیرتر بگیرم یا بجسمم ضرر بزنم، اینو من میگم وقت تلف کردن

موفق و سلامت باشید:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا