*انجمن از پشت عینک طنز*

Taraa

Well-known member
پیام خصوصیای مزاحمتی رو خود بچه ها گزارش میدن میاد بخش مدیریت .. ینی وقتی کسی مزاحم کاربری میشه یا تبلیغات میکنه تو خصوصی ، اون کاربر میتونه متن پ.خ رو همراه با اسم کاربر فرستنده و کاربر دریافت کننده بفرسته به بخش مدیریت

بعد دیگه ما میریم نگاه به پستاش میکنیم و یه جورایی تحقیقات محلی راه میندازیم .. مثلا ببینیم چن تا پست عمومی تو انجمن داره، آیا کاربر مفیدی هست یا اینکه کامنتی نداره یا همونایی هم که داره چیزای مفیدی نیستن ... ینی یه جورایی شخصیت شناسیش میکنیم

بعد دیگه اقدامات لازم انجام میشه .. اینطوریه که ادمین اونجور گفتن

آنتی اسپم :
>ادمین کرک و پرات چه مدلیه ؟
ادمین > یه روز درمیون همه رو میریزم پایین که کسی هم شک نکنه

خو اینا چه سوالاییه میپرسید
:riz481:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

maxin

Well-known member
مــــن به آمـــــار این تاپیــک مشـــکوکــــم...
360819_sherlocksmile.gif

:smilies:اگر ایـــــــــن سایـــــــــت پــــر از یــــــوزرهاســـت........پــــــــس چرا ایــــــن صــــندلی ایـــنـقد تنــــــهاســــت؟ :smiliess (11):

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

yara

New member
صندلی داغ ادمین :

تصور کاربرا از صندلی داغ ادمین......................

.
.
.
.
چیزی که در واقع هست:

6c974552b3f2.jpg

.
.
.
صندلی یخ در بهشتی
:65d6a5d6s::5:

آخرین ویرایش:

firoozeh

New member
21534226731491671182462542451931017818037150.jpg

اگه گفتید عکس چیه ؟؟؟؟

بله حدس شما درست بود ! عکس طرفداران ادمین که دیگه بعد3 روز جوونه زدن و سبز شدن.:21:..

آخرین ویرایش:

21Tir

New member
دلت میاد اینجوری بگی در مورد ادمین !!

شما پرسیدی دسترسی به پیام خصوصی داری؟؟..ادمین گفت خیر......این خیر یعنی من منظورتو فهمیدم می خواستی بگی پیام خصوصی ها رو می خونی یا نه ! جوواب میشه نه !

..من قبلا این سوالو ازش کرده بودم.... البته می خواسیتم بدونم کلا ادمین سایت ها می تونه پیاما رو بخونه !!و گفتش آره ، تمامی ادمین ها می تونن بخونن ولی من یه بار هم حتی پیام خصوصی ها رو نخوندم ! ...

بابا ادمین وقت نمی کنه پیامای خودشو بخونه ....بیکاره بیاد پیامای کاربرا رو بخونه !

درجایی دیگه در پاسخ به بن کردن افراد گفتن ...

اول اینکه متن کلام ادمین تحریف شده .. دوما منظورش با کسایی بوده که از سایت برای خودش کاسبی راه انداخته .مثلا جــزوه می فروشن ،تبلیغ موسـِـسه شونو می کنن و غیره !...

.خب ما نمونه اشو دیدیم ....یارو تاپیک راه انداخته بود چاخانی می گفت من فلان کشورم و موفق شدم برم و به اهدافم رسیدم ....حالا هر کی می خواد بیاد راهنماییش کنم !در حقیقت کاسبی برای خودش راه انداخته !!شما یادت نیست من یادمه !اسمش یادمه ...بگم ؟؟؟؟ نه بگم ؟؟

ویا اینکه نوع دیگری کاسبی می کنه ، دوست یابی و اینا !مورد داشتیم یارو به تمام دخترا پیام می داد ..سلام گلم، بامن دوست میشی!!

دروغ چرا ،من خودم چند تا ازاین مواردی که کاسبی نوع دوم داشتن رو ریشه یابی کردم و به ادمین خبر دادم و بن شدن ..ولی باز اومدن!!..اینا انگلان انجمن هستن ! و باید نابود شوند !
:smilies:

سازمان حمایت از ادمین بزرگ
:ph34r-smiley:

دل به آرزو موندم یه بار تو این سایت یه حرفی بزنم و داستان چرا مرغ از خیابان رد شدو برام تکرار نکنن ... تو عینکم بیخیال نمیشن ملت ...

سؤال: چرا مرغ از خیابان رد شد؟
ــ ارسطو : طبیعت مرغ اینست که از خیابان رد شود.

ــ مارکس : مرغ باید از خیابان رد میشد. این از نظر تاریخی اجتناب ناپذیر بود.

ــ خاتمی : چون میخواست با مرغهای آن طرف خیابان به گفتگو بنشیند.

ــ نیچه : چرا که نه؟

ــ فروید : اصولاً مشغول شدن ذهن شما با این سؤال نشان میدهد که به نوعی عدم اطمینان جنسی دچار هستید. آیا در بچگی شصت خود را می مکیدید؟

ــ داروین : طبیعت، مرغ را برای توانمندی ردشدن از خیابان انتخاب کرده است.

ــ همینگوی : برای مردن، در زیر باران.

ــ اینشتین : رابطۀ مرغ و خیابان نسبی است.

ــ سیمون دوبووار : مرغ نماد زن و هویت پایمال شده اوست. رد شدن از خیابان در واقع کوشش بیهودۀ او در فرار از سنتها و ارزشهای مردسالارانه را نشان میدهد.

ــ پاپ اعظم : باید بدانیم که هر روز میلیونها مرغ در مرغدانی می مانند و از خیابان رد نمیشوند. توجه ما باید به آنها معطوف باشد. چرا همیشه فقط باید درباره مرغی صحبت کنیم که از خیابان رد میشود؟

ــ صادق هدایت : از دست آدمها به آن سوی خیابان فرار کرده بود غافل از اینکه آن طرف هم مثل همین طرف است، شاید هم بدتر.

ــ شیرین عبادی : نباید گمان کرد که رد شدن مرغ از خیابان به خاطر فرار از اسلام بوده است. در تمام دنیا پذیرفته شده که اسلام کسی را فراری نمیدهد!!

ــ روانشناس : آیا هر کدام از ما در درون خود یک مرغ نیست که میخواهد از خیابان رد شود؟

ــ نیل آرمسترانگ : یک قدم کوچک برای مرغ، و یک قدم بزرگ برای مرغها.

ــ حافظ : عیب مرغان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت، که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت.

ــ بیل کلینتون : من هرگز با مرغ تنها نبودم.

ــ ناصرالدین شاه : یک حالتی به ما دست داد و ما فرمودیم ازخیابان رد شود. آن پدرسوخته هم رد شد.

ــ سهراب سپهری : مرغ را در قدمهای خود بفهمیم، و از درخت کنار خیابان، شادمانه سیب بچینیم.

ــ طرفدار داستانهای علمی تخیلی: این مرغ نبود که از خیابان رد شد. مرغ خیابان و تمام جهان هستی را به عقب راند.

ــ اریش فون دنیکن : مثل هر بار دیگر که صحبت موجودات فضاییست، جهان دانش واقعیات را کتمان میکند. مگر آنتن های روی سر مرغ را ندیدید؟

ــ سعدی : حکایت آن مرغ مناسب حال توست که شنیدم که در آن سوی خیابان و در راه بیابان و در مشایعت مردی آسیابان بود وی را گفتم: از چه رو تعجیل کنی؟ گفت: ندانم و اگر دانم نگویم و اگر گویم انکار کنی.

ــ رنه دکارت: از کجا میدانید که مرغ وجود دارد و یا خیابان؟

ــ لات محل : به گور پدرش میخنده هیشکی نمیتونه تو محل ما ازخیابون رد بشه.

ــ بودا : با این پرسش طبیعت مرغانۀ خود را نفی میکنی.

ــ پدرخوانده : جای دوری نمیتواند برود.

ــ فروغ فرخزاد: آه آه از خیابانهای کودکی من، هیچ مرغی رد نشد.

ــ ماکیاولی : مهم اینست که مرغ از خیابان رد شد. دلیلش هیچ اهمیتی ندارد. رسیدن به هدف، هر نوع انگیزه را توجیه میکند.

ــ پاریس هیلتون : خوب لابد اونور خیابون یه بوتیک باحال دیده بود.

ــ فردوسی پور : چه میـــــــــکــنه این مرغه!

zErOOn3

Well-known member
Maxin وختی کوچک موچیک بودی:

196cac55c3f861a1476f99251db5e467.jpg

اینوم مای خوش خوراکــ دگر /... موندوم ناخنک وژنوم Or نهی نهی /...

th

اینـــوم ... بیــد ::::

185341451772222062262500221549162153213238.jpg

- - - Updated - - -

نوتر دادا6:::

02.jpg

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
ادمین وختی کوچیک بودی:

drrck1ljtevh15rbxx3.jpg

ادمین ــه الون :::

فیلتـــرش کردن ادمینمونــو یا سپردن ...

zErOOn3

Well-known member
SLM

/... شفیــــــــــــــــــ ...

(یه تاپیک داشتیم فکنیم در مورد یه همچین موضـوعی ::: کسی لینک نداره ؟ سرچ کـــ ...)

تا یادوم نرفته /... شفی /...

gholamreza_takhti.jpg

کوچیک موچیک ام متفکر بودنی فکنیم /...

zErOOn3

Well-known member
همین الون به دسمون رسیــد /...

د3 بروبــچ ندرده /...

نوتر و Maxin ــو ... /...

3174bd5e3c7c9ed81.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elham2012

21Tir

New member
سلام /...

باباشخیــــــــــــــــــــــــــن /...

ولی گفتن کسی اسم و فمیلی ــمونــو تو فروم نم دونه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بغلی چی پـــ ؟

ملت که اسم فامیل پسرخالشونو جار نمیزنن..... خخخخخخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

TUMS

Well-known member
ایمونو درپی یافتن پسوردش (;

22247876324975933820.jpg

عالی بود مکسین
مگه ادمین بیاد وضعیت را ببینه
کاش چیزی که ادمین فرض میکنه را هم نوشته بودی البته با ادمین نمیشه شوخی کرد:image170:
ولی مکسین این خلاقیتی که تو داری اگه توی تحقیقات میزاشتن الان ما جهان سومی نبودیم :smilies-azardl (113:smilies-azardl (113

firoozeh

New member
همین الون به دسمون رسیــد /...

د3 بروبــچ ندرده /...

نوتر و Maxin و... /...

3174bd5e3c7c9ed81.jpg

به جان خودم وسطیه مکسینیه !!!!!!!!! اوه اوه داداش نوتر مراقب باشیا الان اول بازی مکسینی اینطوریه گل که بزنن یدفعه دیدی تا پاتلای زانوش اومده تو حلقتا!!!!!!

رفع اسپم:زیرو جان به زیور بگو اکسپت مقاله ش با عنوان "استفاده از آبسلانگ استریل در آلاسکاها به جای چوب بستنی!!!" از کانادا اومده!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

firoozeh

New member
فیروزه بیا زود تند سریع شفاف سازی کن که هممون داریم اینطوری میشیم!!!!:wacsmiley:

شفاف سازی:

با نظر به اینکه جناب ادمین 4روزی هس که صندلی داغ را ترک گفته اند همچنان برخی دوستان با امید فراوان برای وی سوال طرح کرده و منتظر جوابند وکارشان از جوانه زدن گذشته و اکنون کاملا سبز شده و گل داده اند!!!!!!!!!!

maxin

Well-known member
این ظرفیت پیاما هم شده 100تا همچین خوبم نیستا فک کن کی حال داره بره اونارو پاک کنه وقتی پر میشه, کاش لاقل نامحدودش می کردن، خیلیم راحت d;

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

maxin

Well-known member
من وقتی دیگه قشنگ به روح اعتقاد پیدا کردم, که دیدم آدمین اومده برام پیغام بازدید کننده گذاشته ولی اسمش تو آخرین 10بازدید کننده پروفایلم نیست! :ph34r-smiley:
276219_nitemaresmiley.gif

آخرین ویرایش:

پیچک

New member
مکسین خان خبر داری تازگیا کی به من درخواست دوستی داده؟؟..... دلت کباااااب....:motat:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin
بالا