مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

f70i

New member
سلام دوستای خوب بازم با سوالام اومدم البته من یه تحلیل کردم ببینید درسته تو بیماریهای خود ایمنی tهای مهاری کم شده عرضه به th1 هست و th2 کمتر مطرح میشه این وسط tctl ها چه نقشی رو دارن ؟ به نظرم کم میشن
آخه این جمله رو تو کتاب بیوشیمی خوندم نمیتونم اینو به اون بچسبونم لکوترین b4 از طریق مهار لنفوسیت های cd4و تحریک تکثیر لنفوسیت های سرکوبگر cd8 سیستم ایمنی را تضعیف میکند میشه اینو بصورت روان بهم توضیح بدین
ممنون از کمکتون :rose: البته اگه تحلیل های خودتون در مورد بیماریهای خود ایمنی هم باشه چه بهتر

eeeeeeehsan

New member
بچه ها کسی این علائم اختصاری مثل BSc/LSc/T/Agri/ و ... که تو تست های I Q B بیوشیمی هست رو میدونه چین؟ مثلاً MHc یعنی کارشناسی ارشد!!

marlik

New member
کی بود بمن گفت آسمون دو سال پشت کنکور سراسری مونده
دوسالم کنکور کارشناسی
الانم 27 سالشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:a2d3:
کلوچه رو هم که نمیتونم بگم دیگه سانسور می شود:4d564ad6:

آی وسام و احسان آتیش.کجا آبجی من 27سالشه؟!!!!خیلی کوچیکتر از این حرفاس.پیر نکنید ابجی منو(شاید میخاید امار بگیرید)همه ی آماری که دارید غلطه.آسمونم بیاد پستتونو ببینه کلتونو کنده;-);-):):):)کندن کلتونو به خودش واگذار میکنم شاید بخشیدتون:):):)من واستون طلب بخشش میکنم ازش.به شرط اینکه بچه های خوبی بشید.ولی گوشمالیتون باید بدم خودتون انتخاب کنید چه نوعی تنبیهتون کنم.جد بزرگ تو دیگه چرا؟!!!از تو بعیده ها.بچه هات یاد میگیرنا;-):):)

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
راستی احسان آهنگ کره ای آرامبخش نداری بذاری؟
دم کنکوری گوش بدیم اهصایمون آروم بشه
ترجیحا صدای جریان آب هم داخلش باشه

آخ آخ دست گذاشتی رو نقطه ضعف من، من زیاد با کره ایا حال نمی کنم.
این چندتا رو از قبل داشتم، فکر کنم مال سریال امپراطور بادهاست:

دانلود

eeeeeeehsan

New member
آی وسام و احسان آتیش.کجا آبجی من 27سالشه؟!!!!خیلی کوچیکتر از این حرفاس.پیر نکنید ابجی منو(شاید میخاید امار بگیرید)همه ی آماری که دارید غلطه.آسمونم بیاد پستتونو ببینه کلتونو کنده;-);-):):):)کندن کلتونو به خودش واگذار میکنم شاید بخشیدتون:):):)من واستون طلب بخشش میکنم ازش.به شرط اینکه بچه های خوبی بشید.ولی گوشمالیتون باید بدم خودتون انتخاب کنید چه نوعی تنبیهتون کنم.جد بزرگ تو دیگه چرا؟!!!از تو بعیده ها.بچه هات یاد میگیرنا;-):):)

کــی؟؟ من؟؟ :5: کدوم بام؟؟ کدوم آمار؟؟ من با آسمون دوستـم (از ترسم!).... اینـا همش تقصیـر وسامه، اون الگوی خوبی واسه ما بچه هاش نیست، منـم یاد گرفتم خو!! :smiliess (5):

Immunity

Well-known member
بچه ها کسی این علائم اختصاری مثل BSc/LSc/T/Agri/ و ... که تو تست های I Q B بیوشیمی هست رو میدونه چین؟ مثلاً MHc یعنی کارشناسی ارشد!!

سلام دادا...اره اخره کتاب این علایمو توضیح داده!!فقط میدونم agri یعنی کشاورزی!!!!!

دستت درد نکنه احسان منم واست چنتا فاتحه میخونم جبران شه :whistle:

بچه بگو این چند روز کجا بودی خبری ازت نبود؟؟

آخ آخ دست گذاشتی رو نقطه ضعف من، من زیاد با کره ایا حال نمی کنم.
این چندتا رو از قبل داشتم، فکر کنم مال سریال امپراطور بادهاست:

امپراطور دریا نه و جومونگ

خب احساس میکنم باید بیشتر لو بدم مارلیک خانم ... بله بله:a2d3:

PMN

New member
وسام تو که امار همه رو داری نمیدونی من چند روز کجا بودم؟ :14:

kolouche

New member
اصا وسام بیا و آماره مارو بده....بیا بگو ی کم بهت بخندیم.....:thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا