ایمونولوژی2013
New member
آسمون بیاد میخوردت، من میگم برو خودت رو حذف کن :25r30wi:
راستی احسان آهنگ کره ای آرامبخش نداری بذاری؟
دم کنکوری گوش بدیم اهصایمون آروم بشه
ترجیحا صدای جریان آب هم داخلش باشه
آسمون بیاد میخوردت، من میگم برو خودت رو حذف کن :25r30wi:
- - - Updated - - -
باشه باشه ....
گفتم که لوت نمیدم نگران نباش :tsimuzpzwoap1t9y3o7
کی بود بمن گفت آسمون دو سال پشت کنکور سراسری مونده
دوسالم کنکور کارشناسی
الانم 27 سالشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:a2d3:
کلوچه رو هم که نمیتونم بگم دیگه سانسور می شود:4d564ad6:
راستی احسان آهنگ کره ای آرامبخش نداری بذاری؟
دم کنکوری گوش بدیم اهصایمون آروم بشه
ترجیحا صدای جریان آب هم داخلش باشه
آی وسام و احسان آتیش.کجا آبجی من 27سالشه؟!!!!خیلی کوچیکتر از این حرفاس.پیر نکنید ابجی منو(شاید میخاید امار بگیرید)همه ی آماری که دارید غلطه.آسمونم بیاد پستتونو ببینه کلتونو کنده;-);-)کندن کلتونو به خودش واگذار میکنم شاید بخشیدتون
من واستون طلب بخشش میکنم ازش.به شرط اینکه بچه های خوبی بشید.ولی گوشمالیتون باید بدم خودتون انتخاب کنید چه نوعی تنبیهتون کنم.جد بزرگ تو دیگه چرا؟!!!از تو بعیده ها.بچه هات یاد میگیرنا;-)
![]()
بچه ها کسی این علائم اختصاری مثل BSc/LSc/T/Agri/ و ... که تو تست های I Q B بیوشیمی هست رو میدونه چین؟ مثلاً MHc یعنی کارشناسی ارشد!!
خب به سلامتی. ایشالا.. هم کسالت رفع شده باشه.
فقط راضی باش، من واست جلو جلو یه فاتحـه خوندم :smiliess (3):
دستت درد نکنه احسان منم واست چنتا فاتحه میخونم جبران شه![]()
آخ آخ دست گذاشتی رو نقطه ضعف من، من زیاد با کره ایا حال نمی کنم.
این چندتا رو از قبل داشتم، فکر کنم مال سریال امپراطور بادهاست:
امپراطور دریا نه و جومونگ
آی وسام و احسان آتیش.کجا آبجی من 27سالشه؟!!!!خیلی کوچیکتر از این حرفاس.پیر نکنید ابجی منو(شاید میخاید امار بگیرید)همه ی آماری که دارید غلطه.آسمونم بیاد پستتونو ببینه کلتونو کنده;-);-)کندن کلتونو به خودش واگذار میکنم شاید بخشیدتون
من واستون طلب بخشش میکنم ازش.به شرط اینکه بچه های خوبی بشید.ولی گوشمالیتون باید بدم خودتون انتخاب کنید چه نوعی تنبیهتون کنم.جد بزرگ تو دیگه چرا؟!!!از تو بعیده ها.بچه هات یاد میگیرنا;-)
![]()
خب احساس میکنم باید بیشتر لو بدم مارلیک خانم ... بله بله:a2d3:
سلام دادا...اره اخره کتاب این علایمو توضیح داده!!فقط میدونم agri یعنی کشاورزی!!!!!
سلام دادا...اره اخره کتاب این علایمو توضیح داده!!فقط میدونم agri یعنی کشاورزی!!!!!
امپراطور دریا نه و جومونگ
احسان پسر ابرومونو بردی
کارشناسی ارشد میشه MSc