مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شقایق71

New member
پی بردن،کشف کردن:detect
عیب،نقص:defect
کم اهمیت دادن، کم توجه کردن:neglect
گمراه کردن:deceive
کامل،جامع:thorough
comprehensive:جامع، فراگیر
کلاهبرداری،کلاهبرداری کردن:defraud
به تعویق انداختن:postpon
اجازه یا رضایت دادن:consent
مهم،برجسته:prominent
bulky:massive
بی میل:reluctant
همسایگی:vicinity
خشم شدید:rage
اسرارامیز،غیردنیوی:werid
معتبر،درست:valid
متوسط:mediocre
تاریک وکم نور:gloomy
مزاحم شدن وازار دادن:molest
از چیزی عصبانی و دلخور شدن:resent
هرجریان خروشان و خشن:Torent
اشکارامحکوم کردن وابراز نارضایتی کردن:denounce
محافظت کردن:preserve

شقایق71

New member
این شکلک های زبون دراز خودشون اومدن اینجا بنده بی تقصیرم.اونمpostponبوده :به تعویق انداختن.pنخورده.تاحالا کلمات مهم 100کلمه اول 504رو دوره کردیم یعنی تا اخر درس8.اگر سطح کلمات پایینه براتون تا فقط خیلی سختارو بنویسم.

eeeeeeehsan

New member
یعنی این احسان
با این هیکلش هم پسرمه؟؟؟؟:33:

چشه مگه هیکلم؟؟
تازه خیلی هم دلت بخواد!
N_aggressive_(28).gif

- - - Updated - - -

این شکلک های زبون دراز خودشون اومدن اینجا بنده بی تقصیرم.اونمpostponبوده :به تعویق انداختن.pنخورده.تاحالا کلمات مهم 100کلمه اول 504رو دوره کردیم یعنی تا اخر درس8.اگر سطح کلمات پایینه براتون تا فقط خیلی سختارو بنویسم.

اومدم بپرسم این زبونا به چه منظوره که خودت گفتی..
یعنـی تحقیرمـون کردی رفت!! آبرویی که قاشق قاشق جمع می کردیم رو یجا با فرقون خالی کردی!!!!! :wacsmiley:

nahal5555

New member
آسمون و مارليک عزيز ممنون بخاطر مهربونياتون,ايشالا هميشه موفق باشين

kolouche

New member
ببین وسام همه میگن بهت بابایی..... :thumbsupsmileyanim:
نه بابا تو در هر حال از من خیلی بزرگتری.... هر چیم تقسیم و منحا کنی فایده نداری.....
من ک میگم وسامو بزاریم بابا بزرگه پدربزرگه ننه آسمون باشه.... :tonguesmiley:

kolouche

New member

مرســــــــی عزیزم.... خیلی خوبه.... :a2d3:

marlik

New member
مرسی که دعوت ما رو پذیرفتی
ما دوس داریم شما هروز بیاین اینجا و کامنت بذاری
چون مطمئنیم حرفهایی که میزنید از سر دلسوزی هست
و از معدود کسایی هستید که به حرفشون میشه اعتماد کرد
راستی کلوچه و احسان یواشکی برگشت شما رو تبریک گفتن و ابراز خوشحالی کردن

سلام عزیزم... من تعریف شما رو زیاد شنیدم.... امیدوارم همیشه موفق باشی و به آرزوهای قشنگت برسی.... مرسی ک اومدی و خیلی مرسی ک میخوای ازین ب بعد هم بیای.....:(40): :smilies-azardl (113
اول از همه خیلی خیلی ممنونم از وسام وکلوچه عزیز که ایقد به من لطف داشتن.بعد از احسان عزیز ممنونم که یواشکی خوشحالیشو ابراز کرده.واحسان جان اختیار داری هرچی خاستی غیبت کن ولی بعد جلوتو میگیرم ;-);-):):):)منم به تو احسان جان وهمه ی بچه های انجمن ارادت دارم و از بقیه بچه ها هم ممنونم.ایشالا که همتون همیشه شاد باشید وپر از آرامش وعاقبت بخیر که هیچ چیز جای اینارو نمیگیره.وبعدش واستون ارزوی موفقیت وقبولی تو شهرهای مورد علاقتونو دارم
کلوچه جان بچه ها به من لطف دارن که از من تعریف کردن.احتمالا بیشتر تعریفا از ابجی آسمونم بوده که چون دوسم داره وآبجیمه خیلی تعریف میکنه خیلی باور نکن;-);-);-):):):)بهترینارو واسه همتون آرزو دارم

آخرین ویرایش:

marlik

New member
بچه ها بخاطر محبتای بی دریغتون به مارلیکم ممنونم ازتون...

فدای تو آبجی جونم.قربون تو برم که همیشه و همه جا هوای آبجیتو داری.ایشالا همیشه شاد باشی وموفقیتت وقبولیتو ببینم عزیز دلم

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
اول از همه خیلی خیلی ممنونم از وسام وکلوچه عزیز که ایقد به من لطف داشتن.بعد از احسان عزیز ممنونم که یواشکی خوشحالیشو ابراز کرده.واحسان جان اختیار داری هرچی خاستی غیبت کن ولی بعد جلوتو میگیرم ;-);-):):):)منم به تو احسان جان وهمه ی بچه های انجمن ارادت دارم و از بقیه بچه ها هم ممنونم.ایشالا که همتون همیشه شاد باشید وپر از آرامش وعاقبت بخیر که هیچ چیز جای اینارو نمیگیره.وبعدش واستون ارزوی موفقیت وقبولی تو شهرهای مورد علاقتونو دارم
کلوچه جان بچه ها به من لطف دارن که از من تعریف کردن.احتمالا بیشتر تعریفا از ابجی آسمونم بوده که چون دوسم داره وآبجیمه خیلی تعریف میکنه خیلی باور نکن;-);-);-):):):)بهترینارو واسه همتون آرزو دارم

جـز ذکر خیـرتون هیچ چیز نیست، ایشالا.. شما هم همیشه موفق باشید. :rose:

kolouche

New member

قربانـــــــــت.... لطف داری شما.... همیشه شاد و موفق باشی....:heart: :thanks: :28:

marlik

New member
جـز ذکر خیـرتون هیچ چیز نیست، ایشالا.. شما هم همیشه موفق باشید. :rose:

تو هم به من خیلی لطف داری احسان جان.ایشالا تو هم همیشه زندگیت پر از شادی وآرامش باشه.واست بهترین بهترینارو ارزو دارم.و ایشالا موفق باشی

آسمون

New member
پس وسام شد جد بزرگ!!!
قربون آبجیم برم که دیدن پستش لبخند رولبم میاره...

شقایق71

New member
دوستان خوبم میتونید در ترجمه یکسری لغات یا عبارات کمکم کنید؟؟ممنون میشم
مثلا:membranes that localize and concentrate in a defind space these cellular macromolecules, the small organic molecules involved in growth and metabolism,and specific inorganic ions

آسمون

New member
میخاسم اسم صبارم بگم که اومده خودش
Pmnهم حالش خوبه...
چقد تاپیک رنگ غم گرفته!شایدم من دلم گرفته!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا