مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شقایق71

New member
آره متوجه شدم.... ببخشید
نه کتابش ک عالیه.... من ترجمه دو نفر دیگه رم خوندم.... ب نظر من خیلی خیلی بهتر ازوناست....
من خودشو گفتم.... اخلاقش و برخوردش.... عین بابابزرگای مهربونه....:heart:
اخی حالا که شکل بابابزرگای مهربونه راحتتر با کتابش کنار میام!!!وبادید بابابزرگی بهش نگاه میکنمو میخونمش

- - - Updated - - -

آره متوجه شدم.... ببخشید
نه کتابش ک عالیه.... من ترجمه دو نفر دیگه رم خوندم.... ب نظر من خیلی خیلی بهتر ازوناست....
اخی حالا که شکل بابابزرگای مهربونه راحتتر با کتابش کنار میام!!!وبادید بابابزرگی بهش نگاه میکنمو میخونمش

nastaran8

New member
آره متوجه شدم.... ببخشید

کاملا باهات موافقم دوست عزیزم ترجمه اش که حرف نداره...خودشم که مثال بارز این جمله است که هرچی درخت پربارتر متواضعتر.....واقعا شخصیت عالی دارندکتر فرید حسینی

یه تاپیکی هست نوشته اگه قرار باشه بچه های انجمن رو ببینی کدوم رو انتخاب می کنی؟! من وسام رو انتخاب می کنم.. چرا؟!... علت:
24.gif
25.gif
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

:mad_majidonline:

من مشکوکم؟؟ تو معلوم نیست 2 روز نبودی کجا بودی!! باور کن تصافت هم خالی بندیه، رفته بودی.... :tonguesmiley::tonguesmiley::tonguesmiley:

این 5 صفحه آخر چه سریع پیش رفت،!!

چقدر از حقیقت رو میخوای بگم؟
کامله کامل؟
یا مقداری که تو ضرر نکنی؟:25r30wi:

شقایق71

New member
بچه ها ص34جوری نوشته شده که انگار زیرگروه های لنفوسیت t چهارتا هستن یاورو سلول کش و تنظیمی گاما دلتا که سه تای اول گیرنده الفا بتا رو بارز میکنن اما تو جدول ص33 الفا بتا هم یه زیرگروه جدا اورده!قضیه چیه؟!

آسمون

New member
وای خدا دق کردم تایه پست بذارم با این سرعت!
یه ساعت نبودم ماشالله گردو خاک کردین حسابیا
نهال جان تست سوپرآنتی ژن با فصل تی سل باهم بصورت نامحسوس وتک وتوک هستش

آسمون

New member
خب بگین ببینم کیا تنبیه لازم دارن؟وسام اون بساط فلک روبیاراینجاببینم؟

آسمون

New member
آقا من کارندارم کی مشکوکه...
اماپریاجان یه رخ بنما دخترم...سفره تاپیک نمک نداره گلم...هرچنداعتیاد داره...
خوشال میشیم گاهی یه سلامی بکنی به جمع...

شقایق71

New member
آقا من کارندارم کی مشکوکه...
اماپریاجان یه رخ بنما دخترم...سفره تاپیک نمک نداره گلم...هرچنداعتیاد داره...
خوشال میشیم گاهی یه سلامی بکنی به جمع...
بنده از همین تریبون اعلام میکنم که معتاد تاپیک شدم!!!!چیه؟!چپ چپ نگام نکنین خب؛((به من به عنوان یه بیمار نگاه کنین پای خودتونم گیره همش تقصیر شماهاست:((

آسمون

New member
الهی فدات بشم نترس نوه گلم...کاریت ندارم که..
هی روزگار نفهمیدیم کی پیرشدیم...از دس این کنکور

nahal5555

New member
وای خدا دق کردم تایه پست بذارم با این سرعت!
یه ساعت نبودم ماشالله گردو خاک کردین حسابیا
نهال جان تست سوپرآنتی ژن با فصل تی سل باهم بصورت نامحسوس وتک وتوک هستش

آسمون جون منظورم اينه که تو کتاب ابوالعباس در مورد سوپرآنتى ژنا نخوندم!!!!ولى تو تستا ديدم

kolouche

New member
آسمون جون منظورم اينه که تو کتاب ابوالعباس در مورد سوپرآنتى ژنا نخوندم!!!!ولى تو تستا ديدم

آره منم تا جایی ک یادمه خیلی جسته گریخته اشاره کرده ابوالعباس.... سرجمع نداره .... ولی چون مطمئن نبودم ترجیح دادم حرفی نزنم....

kolouche

New member
بچه ها ص34جوری نوشته شده که انگار زیرگروه های لنفوسیت t چهارتا هستن یاورو سلول کش و تنظیمی گاما دلتا که سه تای اول گیرنده الفا بتا رو بارز میکنن اما تو جدول ص33 الفا بتا هم یه زیرگروه جدا اورده!قضیه چیه؟!

جدا نیاورده.... ی مقدار زشت کشیده جدولشو.... غیره گاما دلتا بقیه رو تو گروه آلفابتا گذاشته مثلا....

آسمون

New member
آهان ببخشیدنهال جون پستاروتندتندخونده بودم...راستش من خودم از جذوه میخونم که جداگانه توضی داده اما ابوالعباس درباره آنتی بادی و آنتی ژن کامل نیس بایدیه منبع دیگه رو نگاکنی تواین قسمت که شامل سوپرآنتی ژنم میشه دقیق نمیدونم چه منبعی دربارش توضی داده

آسمون

New member
احسان؟بذارفک کنم؟بابا این بنده خدا نیتش خیره اینقد بهش بهتون نچسبونین...قصدش آموزش زبانه...حواسم بهش هس پاشوکج بذاره عاقش میکنم...
اما واقابه خاطر کم کاری تودرس مث خودم تنبیه لازم داره...منم دقیقایک هفتس که حسابی کم گذاشتم...

راسی احسان همش میخاسم بگم یادم میرف اگه قصدت خوندن50درصدمطالبه برا درس بیو فصلای ساختمان و متابولیسم هاروبخون حتما...

آسمون

New member
بنده از همین تریبون اعلام میکنم که معتاد تاپیک شدم!!!!چیه؟!چپ چپ نگام نکنین خب؛((به من به عنوان یه بیمار نگاه کنین پای خودتونم گیره همش تقصیر شماهاست:((

خجالت نکش دخترم...اینجاهمه بیمارن!به جمع مامعتادین خوش اومدی...
بچه ها من دیگه حسابی ساختم خودمو!میرم تاشب...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا