مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vet lab sciences

New member
.
وقتی هنوز زمانش نرسیده...

www.farsv_.com-3.gif

یادش بخیر... مثل تو بازی GTA :)))

real-life-gta.gif

163573_591.gif

دوستان من هم تاپیکتونو نامحسوس دنبال می کنم.
کلا به نظرم بچه های ایمونولوژی خیلی فعالن و بعضا شخصیت متواضعی دارن که بیشترش برمی گرده به جذابیت درس ایمنی شناسی که غیر قابل توصیفه!
اما یه پیشنهادی دارم احسان جان این که هرچند این مطالب تصویری نتایج فاجعه بار رعایت نکردن حق تقدم و در کلام بهتر بی توجهی به اخلاق انسانی و اسلامی رو با اثرات فوق العاده بازدارنده نشون میدن اما به موازات اون به شدت تاثیرات منفی و مخربی روی اون روحیه ی لطیف و ظریف هر شخص (فرق نمی کنه مرد یا زن) که لازمه ی حفظ نشاط و مثبت اندیشی هست ، میذاره و به نظرم این جور فیلمای کوتاه رو نذاری بهتر باشه.

eeeeeeehsan

New member
دوستان من هم تاپیکتونو نامحسوس دنبال می کنم.
کلا به نظرم بچه های ایمونولوژی خیلی فعالن و بعضا شخصیت متواضعی دارن که بیشترش برمی گرده به جذابیت درس ایمنی شناسی که غیر قابل توصیفه!
اما یه پیشنهادی دارم احسان جان این که هرچند این مطالب تصویری نتایج فاجعه بار رعایت نکردن حق تقدم و در کلام بهتر بی توجهی به اخلاق انسانی و اسلامی رو با اثرات فوق العاده بازدارنده نشون میدن اما به موازات اون به شدت تاثیرات منفی و مخربی روی اون روحیه ی لطیف و ظریف هر شخص (فرق نمی کنه مرد یا زن) که لازمه ی حفظ نشاط و مثبت اندیشی هست ، میذاره و به نظرم این جور فیلمای کوتاه رو نذاری بهتر باشه.

حرفت منطقیه، من از این جنبه بهش نگاه نکرده بودم. از این به بعد چشم، تجدید نظر میشه.
مرسی از بابت تذکر :riz304:

حرفت منطقیه، من از این جنبه بهش نگاه نکرده بودم. از این به بعد چشم، تجدید نظر میشه.
مرسی از بابت تذکر :riz304:

دیدی احسان؟ همون اول صبح روحیه م خدشه دار شد باور نکردی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ساعت....3صبح....من....بیوفیزیک....موزیک!

این که گفتی آهنگ بود؟

آسمون

New member
احسان وپارتی بازی؟!:21:
نه بابابهش نمیادبنده خدا...
پارتی بازیم کنه نیتش خیره!!!!ازبس خیرخواهه این جوون!پیرشی مادر خداباجومونگ و ژنرال هموسو محشورت کنه...

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
فک کنم شقایقم رف توکار خانندگی!بچم ازبس باماچرخید دیگه فناشد...شقایق جونم؟بابازوده هنوز اول بایدکنکوری بشی بعد...حالاتوچه سبکی میخونی؟!
بایدبه جوونا میدون داد تا استعداداشون شکوفابشه...:sarma:

آسمون

New member
من فک میکنم بچه هایی که نمیان تاپیک یجورایی بادیدن اینجادپرس میشن...البت بعضیاکه ازبس خرخون تشریف دارن فرصت اینکاراروندارن!اما چن نفرو میشناسم که با اومدن به اینجا ازکم خوندن استرس میگیرن.اما وجوداحسان و کمکای ایمونو وبقیه مون باعث شده دیگه کسی از دیدن تاپیک یاد خرخونی نیفته!!!یه دسته هم هسن که اصن به انجمن سرنمیزنن که بخان اینجابیان!
اما
من
جمع دوستانه مون روخیلی دوس میدارم بچه ها...:thanks:

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
راسی یه سوالم درباره امضای احسان دارم آقا ما سوادمون قد نمیده یکم تفسیرکن امضاتو؟

PMN

New member
نه همشون اینطوری نیستـند، یه عده ای تو همون مغز استخوان بالغ میشن و یه عده هم میرن اینور اونور بالغ میشن

میشه ادرس بدی عباس کجا اینو گفته اخه من همچی چیزی ندیدم :(50):

من فک میکنم بچه هایی که نمیان تاپیک یجورایی بادیدن اینجادپرس میشن...البت بعضیا که ازبس خرخون تشریف دارن فرصت اینکاراروندارن!اما چن نفرو میشناسم که با اومدن به اینجا ازکم خوندن استرس میگیرن.اما وجوداحسان و کمکای ایمونو وبقیه مون باعث شده دیگه کسی از دیدن تاپیک یاد خرخونی نیفته!!!یه دسته هم هسن که اصن به انجمن سرنمیزنن که بخان اینجابیان!
اما
من

نه همشون اینطوری نیستـند، یه عده ای تو همون مغز استخوان بالغ میشن و یه عده هم میرن اینور اونور بالغ میشن

دوستان عزیز چقدر لذت بردم از صحبت های شما
آره یه عده از بچه ها تو بقیه تاپیک ها بالغ میشن بقول آسمون اصلا بما سرنمیزنن:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member

من تو عباس اینو نخوندم، تو ایمنی برای کنکور به صورت نکته اینو نوشته. ولی از تو کل تست های فصل بافت لنفاوی یه تست هم نیومده که این نکته رو تو خودش جا داده باشه، پس اصلن چیزی نیست بیخیالش شو.

eeeeeeehsan

New member
من فک میکنم بچه هایی که نمیان تاپیک یجورایی بادیدن اینجادپرس میشن...البت بعضیاکه ازبس خرخون تشریف دارن فرصت اینکاراروندارن!اما چن نفرو میشناسم که با اومدن به اینجا ازکم خوندن استرس میگیرن.اما وجوداحسان و کمکای ایمونو وبقیه مون باعث شده دیگه کسی از دیدن تاپیک یاد خرخونی نیفته!!!یه دسته هم هسن که اصن به انجمن سرنمیزنن که بخان اینجابیان!
اما
من

منم این جمع رو دوست دارم، ولی دیگه واقعن کاری نبوده که ما نکرده باشیم ولی بازم نمیان چیـکار میشه کرد!! :sad:
راهی چیزی به ذهنتون نمیرسه بکشونیمشون اینجا؟! مثلاً فرومونی چیزی ترشح کنیم جذب بشن!! :smilies-azardl (113

eeeeeeehsan

New member
دیدی احسان؟ همون اول صبح روحیه م خدشه دار شد باور نکردی

ای من فدای اون روحیه تو بشم، بیـا اینا ببین اینا روحیت رو خوب می کنن:

sigpic41325_1.gif

2.gif

- - - Updated - - -

احسان وپارتی بازی؟
نه بابابهش نمیادبنده خدا...
پارتی بازیم کنه نیتش خیره!!!!ازبس خیرخواهه این جوون!پیرشی مادر خداباجومونگ و ژنرال هموسو محشورت کنه...

میسی نن جون، :smiliess (3):
جومونگ و یادمه ژنرال هموسو کدومشون بود!؟ :33: یهو روز قیامت کار دستمون ندن!! نمیشه تجدید نظر کنی تو دعات نه نه، آخه من از شمشیر میترسم!!!

من تو عباس اینو نخوندم، تو ایمنی برای کنکور به صورت نکته اینو نوشته. ولی از تو کل تست های فصل بافت لنفاوی یه تست هم نیومده که این نکته رو تو خودش جا داده باشه، پس اصلن چیزی نیست بیخیالش شو.

آره درسته
بعضیاشون از مغز استخوان خارج میشن و در طحال و گره های لنفاوی بالغ میشن

sigpic41325_1.gif

2.gif

- - - Updated - - -

جومونگ و یادمه ژنرال هموسو کدومشون بود!؟ :33: یهو روز قیامت کار دستمون ندن!! نمیشه تجدید نظر کنی تو دعات نه نه، آخه من از شمشیر میترسم!!!

روحت شاد، حالا روحیمون عوض شد
ضمنا احسان الان بچه ها هستن دیگه
بجز چندتا غایب

آسمون

New member

sigpic41325_1.gif

2.gif

- - - Updated - - -

ژنرال هموسو هم پدرجومونگ بود...!چقد این پدروپسر زحمت کشیدن واقا...هرچقد ایران بازپخش کنه این سریالو بازم کمه...
باشه آقا خداباهرکی دوس داری محشورت کنه!

آسمون

New member
منم این جمع رو دوست دارم، ولی دیگه واقعن کاری نبوده که ما نکرده باشیم ولی بازم نمیان چیـکار میشه کرد!! :sad:
راهی چیزی به ذهنتون نمیرسه بکشونیمشون اینجا؟! مثلاً فرومونی چیزی ترشح کنیم جذب بشن!! :smilies-azardl (113

والاهرچی سایتوکاین واینترلوکین میشناختیم ترشح کردیم...دیگه ایناکه نیومدن احتمالا دچار آنرژی شدن...

kolouche

New member
بچه ها من واقعا واقعا واقعا وقتی میام اینجا انرژی میگیرم...... دم همتون گــــــــــــــــــرم..... :thanks:

بچه ها من واقعا واقعا واقعا وقتی میام اینجا انرژی میگیرم...... دم همتون گــــــــــــــــــرم..... :thanks:

والاهرچی سایتوکاین واینترلوکین میشناختیم ترشح کردیم...دیگه ایناکه نیومدن احتمالا دچار آنرژی شدن...

کلوچه و آسمون

به اون دوستمون که لایک میکنه بگید خوشحال میشیم بیاد اینجا هم نظر بده:tonguesmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا