نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sud

New member
بچه ها خدايش داخلي جنين بهداشت همچينم راحت نبود زبان كه تركونده بود سوالات زنانشم استاندارد نبود به اين نميگن راحت

sud

New member
من سرجلسه بخاطرزبان گريه كردم وقتي تمام شدهمه گفتن راحت بوده زبان خوب زديم بعدكليداكه اومدمنفي زدن به نظرم يه عده توهم دارن

sud

New member
بچه ها رتبتونوتوي تخمين رتبه بايدضربدر1.7كنيداماجيزي كه هست تجمع نمرست ممكنه يهو20نفرنمرشون250يباشه چون رنج نمرات نزديك به هم وبالاست

sud

New member
بچه ها سال 89 با نمره 240 رتبه 4 و نمره 260 رتبه 1 آوردن

میدونم سال به سال فرق داره ولی بازم کمک کننده است
ويداجان سلام نظرت راجب اينكه امسال نمره 260ممكن5-6نفرباشن يابيشترچيه

sud

New member
بچه ها واقعا به مام:wacsmiley:اها ظلم ميشه هم واسه ادامه تحصيل هم واسه پيداكردن كار سختيواسترس كاروهم بهش اضاف كنيد

amisay2012

New member
salam doostaye khobam manam ba shoma movafegham emsalam be moror mifahmam soalat bad bood vali fekr nakonam inghadam faseleha kam bashe man ba nomreye 248 va shahre aval tabriz ziyad omid daram darsadamam khaeyli bad nist emsal ba sale ghabl kheyli babayad tafavot dashte bashe mamolan renje nomarate chand sale mesle hame doost daram nazare shomaroham bedonam

vb2

New member
بچه ها من میگم کنکور آسونه گول زنک بود

وکسایی که به ماها گفتن کنکور آسون بوده احتمالا سال اولشون بوده و یا نخونده بودن

من با اطمینان میگم کنکور آسونی نبود متوسط رو به بالا بهترین کلمه است فکر کنم

در مورد 5-6 نمره یکسان ادمین گفت طبق معدله

somayeh mo

New member
امسال نمره ها بالاتره نسبت به سال های پیش،رقابت هم سختتره مسلما ،پس همه مون حق داریم یه کم بترسیم:smiliess (2):وای خدای من یعنی چی میشه؟کاش الان 6شهریور بود:shocked:

نيازي

New member
آذر جون الان رتبت چنده؟منم جون تو روزي هزار بار خودمو لعنت مي كنم با اين درصداي مزخرفم.:13::smiliess (2(2)::smiliess (2):

fateme1990

New member
بچه ها من نمرم 283 و رتبم 6. اولم تهران زدم. تو این 1 سال همش به ارشد فکر میکردم غصه میخوردم. حالا غصم شده فینال. اگه فینالمو بیفتم نمیتونم برم ارشد نه؟

vb2

New member
فینال نمیفتی نگران نباش استرس همه است فینال

منم فکر میکردم میندازن ولی جز اشتباهات واضح کسی رو نمیندازن

من دوستمو واسه این انداختن که بچه رو با دست کشید و مریضو دیر آورد سر تخت زایمان خود بخود صورت گرفت همین

اشتباهات واضح فقط

senoritamaria

New member
بچه ها من نمرم 283 و رتبم 6. اولم تهران زدم. تو این 1 سال همش به ارشد فکر میکردم غصه میخوردم. حالا غصم شده فینال. اگه فینالمو بیفتم نمیتونم برم ارشد نه؟

وقتی ارشد قبول شی حتی اگه فینال هم اشتباهی کنی که واضحا باید رد بشی باز هم نمیندازنت.

somayeh mo

New member
غصه نخور عزیزم فینال که چیزی نیست،تو که کنکورتو اینقدر خوب دادی:smilies-azardl (181 از پس فینال که خیلی با راحتی بر میای.:thanks:

sana

New member
بچه ها سلام میگم چرا اینقدر سرعت تعداد افراد تخمین رتبه زود زیاد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amisay2012

New member
man alan to takhmin 36 hastam vali ba in vazi ke shoma migid asoon boodo hame khob dadano nomrehaye bala ziyade ba in ke shahre avalam tabriz pak omidama az dast dadam

vb2

New member
نه عزیزم ما نمیگیم سخت بوده میگیم
کسایی که به ما گفتن آسون بوده نخونده بودن

من میگم کنکور به ظاهر آسونه گول زنک بوده ولی سخت و غیر استاندارد

امیدتم از دست نده گلی رتبه به این خوبی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا