melinaa
New member
نوتر و ریضا وقتی تراختور گل میزنه:
![]()
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ سمت راستیه جفته نوترهههههههههههه.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
نوتر و ریضا وقتی تراختور گل میزنه:
![]()
نوترو علی قدرت دیگه کارشون از نوشابه باز کردن برا هم دیگه گذشته فک کنم باید کارخونه نوشابه به نام هم سند بزنن به زودی زود![]()
تقدیم به علی قدرت
چو شب به راه تو ماندم که ماه من باشی
چراغ خلوت این عاشق کهن باشی
به سان سبزه پریشان سرگذشت شبم
نیامدی تو که مهتاب این نوتر باشی
دیدید گفتم کارشون از این حرفا گذاشته از سند زدن هم گذشته :5:خدا به خیر بگذرونه:21::21:
یه سوال برام خیلی وقت پیش /پیش اومد ( چه پیش پیش شد خخ) لطفا منو در رسیدن به جواب یاری کنید
هم اکنون نیزمند یاری سبزتان هستیم
عاقا اینو همه میدونیم وقتی امتیاز مثبت میدیم به کاربری این پیام میات/بگین خب! همه بگن خب
![]()
حالا به نظر شما وقتی امتیاز قرمز به سرخی انار ساوه به کسی (خدای ناکرده )بدیم /چه پیامی میات؟!:idea_majidonline:
با تشکراز امتیاز دادن به این کاربر،امیدوارم شما در دریافت امتیاز ( منفی ) از دیگران خوش اقبال باشید/عجب ارزویی کرده :j58r36j3gcr4suxymuph34r-smiley:
میگه از اینکه در کاهش شهرت و اعتبار این کاربر اقدام کردیم منونیم
من یبار به یه پست منفی دادم همچین چیزی گفت
چپ نیگا نکنید خو حقش بود حرف بد زده بود خخ
:25r30:25r30wi:wi:
خیلی زور بزدیم اونروم صفا و صمیمیت برقرار کنیم :::: نشـــــــــــــــــــــد کـــــــــ-- نشــــــــــــد ولی .... (بهتر شده ولی)
دادا۶ :::: اینجا نی هـــا ::: یه فروم دیگه ...من نمیدونم چه کسی این پیامو داده.:rose:
... ... ...
همه کاربرا نوشته های زیرو رو دوست دارن.برای خوندشون کافی ساده بخونی ...ساده.
امیدوارم اگه صلاح دیدید زیروی ما بشه همون زیروی خودمون.:rose:
tnks 2 u BrOw OR AJزیرو دادا من با وجود اینکه از نوشته هات چیزی متوجه نمی شم اما نوشتنتو دوست دارم دادا:rose:
تقدیم به علی قدرت
چو شب به راه تو ماندم که ماه من باشی
چراغ خلوت این عاشق کهن باشی
به سان سبزه پریشان سرگذشت شبم
نیامدی تو که مهتاب این نوتر باشی