مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سلولی

New member
سلام دوستان میدونین چه جوری از سایت کتاب بخریم؟من دوهفته است سفارش دادم ولی خبری نیست

TrueLove90

New member
...

دوستـانی که لودیش میخونین ،
به نظرتون همه فصلهاش لازمه !!؟؟
به نظرم این فصلای سرطان ، ایمونولوژی ، مولکولی در تکوین ، سلولهای بنیادی ، قسمتهایی از تکنیکهای مولکولی به کارمون نمیاد

بعد تازه این فصلهای گیرنده ها و پیام رسانی چقدر زیاده !
وای این سازمان یابی اسکلت سلولی که نگووو !!

منکه فکر نکنم برسم اینا رو هم بخونم
شاید بعضی فصلاشو از کتاب برای کنکور بخونم ، که متنش خیلی جاها کپی از لودیش هست ولی خلاصه.

...

م.صفری

New member
...

به نظرم این فصلای سرطان ، ایمونولوژی ، مولکولی در تکوین ، سلولهای بنیادی ، قسمتهایی از تکنیکهای مولکولی به کارمون نمیاد

شاید بعضی فصلاشو از کتاب برای کنکور بخونم ، که متنش خیلی جاها کپی از لودیش هست ولی خلاصه.

...

به نظرم سرطانو بخون

Mohammad gh

New member
...

...

مولکولی رو حتما بخون
اسن تکنیک ای ژنتیک مولکولی بیوتکی ترین بخش لودیش هستن بعید میدونم بهشون توجه نکنن هم علوم و هم بهداشت
بخش سرطان هم فکر میکنم مهم باشه.

- - - Updated - - -

...

...

مولکولی رو حتما بخون
اسن تکنیک ای ژنتیک مولکولی بیوتکی ترین بخش لودیش هستن بعید میدونم بهشون توجه نکنن هم علوم و هم بهداشت

Aysel

New member
مولکولی رو حتما بخون

- - - Updated - - -

مولکولی رو حتما بخون

همه بخش های مولکولی منظورتونه یا فک همین فصلی که گفتین؟؟
منم میخواستم مولکولی رو از کتاب دیگه ای بخونم چون فک نکنم برسم همه لودیشو بخونم!!!

TrueLove90

New member
به نظرم سرطانو بخون

مولکولی رو حتما بخون

...

ممنون ، پس سرطان و تکنیک ها مهمه !

مولکولی هم میدونم خیلی مهمه ،

فصل 4 لودیش (مکانیسم های اساسی ژنتیک مولکولی) ، که به نظرم این اصل مولکولی هست و مهمه

ولی یک فصل دیگه داره ؛ فصل 22 (بیولوژی مولکولی سلول در رند تکوین) که اینو میگم به نظرم مهم نیست ، هومممم ؟؟؟

که توی جلد 3 هست ، اونم که هنوز چاپ نشده ، منم هنوز نرفتم کتابخونه قدیمی ها رو ببینم چیه !! :|

...

Taraa

Well-known member
من گیج شدم

یکی یه بار شماره فصلای لودیش رو که لازمه فهرست کنه لطفاااااا

TrueLove90

New member
...

سر فصل های کتاب لودیش :

فصل 1 مولکول ها ، سلولها و تکامل

فصل 2 ساختارهای شیمیایی

فصل 3 ساختار و عملکرد پروتئین ها

فصل 4 مکانیسم های اساسی ژنتیک مولکولی

فصل 5 تکنیک های ژنتیک مولکولی

فصل 6 ژن ها ، ژنومیک و کروموزوم ها

فصل 7 کنترل بیان ژن در سطح رونویسی

فصل 8 کنترل بیان ژن پس از رونویسی

فصل 9 کشت ، مشاهده و بررسی سلول ها

فصل 10 ساختار غشاهای زیستی

فصل 11 جابه جایی یون ها و مولکول های کوچک از عرض غشای پلاسمایی

فصل 12 انرژتیک سلولی

فصل 13 حرکت پروتین ها به درون غشا و ها و اندامک ها

فصل 14 نقل و انتقالات وزیکولی ، ترشح و اندوسیتوز

فصل 15 انتقال پیام و گیرنده های همراه با پروتئین های g

فصل 16 مسیرهای پیام رسانی که بیان ژن را کنترل می کنند

فصل 17 سازمان یابی سلولی و حرکت i : ریزرشته ها

فصل 18 سازمان یابی سلولی و حرکت ii : میکروتوبول ها و رشته های حد واسط

فصل 19 چرخه سلولی یوکاریوتی

فصل 20 ترشح و اندوسیتوز

فصل 21 سلولهای بنیادی ، عدم تقارن سلولی و مرگ سلولی

فصل 22 بیولوژی مولکولی سلول در روند تکوین

فصل 23 ایمونولوژی

فصل 24 سرطان

...

به نظرم اینا آنچنان مهم نیست ! فصلهای 23 ، 22 ، 21

فصل 20 ندیدم چیه ! آخه مثه همون توو فصل 14 هم هست

یا مثلا فصل 11 و 14 ، چند بار اومده نقل و انتقالات غشا رو گفته !؟ یا چند بار درباره گیرنده ها

خیلی پراکندگی داره ولی خب متنش خیلی خوب و روونه ، تا هرجا که برسم سعی میکنم از روو همین لودیش بخونم

...

aseman1322

New member
واقعا جو عید منم گرفته اصن حس خوندن نیست. من هنوز میکروب شروع نکردم :(( :smiliess (2):

Mohammad gh

New member
واقعا جو عید منم گرفته اصن حس خوندن نیست. من هنوز میکروب شروع نکردم :(( :smiliess (2):
واقعا واقعا میکروب رو مخه!اخه اگر هم بخوان میکروب دخیل در بیوتک رو مد نظر قرار بدن باید میکروب صنعتی یا عمومی باشه!
چی میشد اینم با ژنتیک یا ایمنی جایگزین میکردن

همه بخش های مولکولی منظورتونه یا فک همین فصلی که گفتین؟؟
منم میخواستم مولکولی رو از کتاب دیگه ای بخونم چون فک نکنم برسم همه لودیشو بخونم!!!

تو مبحث مولکولی بحث همانند سازی و ترمیم بخش مهمیه به نظرم از تکنیک ژنتیک مولکولی هم مهمتره
اگر نمیرسید عیب نداره مهدوی و اکرمی هم کفایت میکنه
بعضی بخش هارو اکرمی خیلی کامل توضیح داده

Sol Negro

New member
اتفاقا من اولش اصلا حوصله میکروب رو نداشتم ولی الان میکروب رو با علاقه میخونم چون وقتی شروعش کردم دیدم برخلاف تصورم یه چیزایی یادمه !

ولی اصلا حوصله بخش رونویسی سلولی رو ندارم نمیدونم چرا بهش میرسم یا خوابم میگیره یا حوصله م سر میره هزار بارم بخونمش بازم از روخونی سطحی فراتر نمیرم که هیچی هم یادم نمیمونه!
از مبحثش خوشم میادا ولی نمیدونم چرا این مدلیم :|

aseman1322

New member
دوستای عزیز کی میتونه یه لطفی در حق من کنه؟ کسایی که میکروب مورای ترجمه دکتر بهادر رو میخونن میشه سرفصل هاشو برام بنویسین؟ منظورم فهرسته. آخه من واسه میکروب یه ترجمه دیگه رو میخونم میخوام ببینم سرفصل ها یکی هست یا نه؟
بسیااااااااااار سپاسگزارم

- - - Updated - - -

دوستای عزیز کی میتونه یه لطفی در حق من کنه؟ کسایی که میکروب مورای ترجمه دکتر بهادر رو میخونن میشه سرفصل هاشو برام بنویسین؟ منظورم فهرسته. آخه من واسه میکروب یه ترجمه دیگه رو میخونم میخوام ببینم سرفصل ها یکی هست یا نه؟
بسیااااااااااار سپاسگزارم

م.صفری

New member
اتفاقا من اولش اصلا حوصله میکروب رو نداشتم ولی الان میکروب رو با علاقه میخونم چون وقتی شروعش کردم دیدم برخلاف تصورم یه چیزایی یادمه !

ولی اصلا حوصله بخش رونویسی سلولی رو ندارم نمیدونم چرا بهش میرسم یا خوابم میگیره یا حوصله م سر میره هزار بارم بخونمش بازم از روخونی سطحی فراتر نمیرم که هیچی هم یادم نمیمونه!

دقیقا در مورد بعضی از فصلای بیوشیمی این حسودارم

- - - Updated - - -

دقیقا در مورد بعضی از فصلای بیوشیمی این حسودارم

sabor

New member
سلام بچه ها اگه کسی برا عید برنامه ای واسه درسخوندن داره بزاره دیگران استفاده کنن

biotechnologist

New member
عید همگی مبارک، با انرژی رو به جلو، ان شاا... سال دیگه شما بیاید واسه کنکوریها تبریک عید بگذارید:rose::smilies-azardl (113

A2biotech

New member
سلام دوستان...من برا زیست شناسی سلولی ملوکولی لودیش رو دارم...منتهی برا 2007 هستش...به نظر شما لازمه که 2013 رو بگیرم...منظورم اینه که تغییرات زیاد هست یا با همون میشه درصد خوبی رو زد؟...البته بگم من برای کنکور 94-95 دارم میخونم چون اصلا هنوز فارغ التحصیل نشدم...
تشکر!

آخرین ویرایش:

biomar

New member
دوستان کسی هست که کتاب زیست مولکولی Weaver رو داشته باشه؟
اگر بتونید لینکشو بذارید خیلی ممنون میشم . نتونستم پیداش کنم

Mohammad gh

New member
سلام دوستان...من برا زیست شناسی سلولی ملوکولی لودیش رو دارم...منتهی برا 2007 هستش...به نظر شما لازمه که 2013 رو بگیرم...منظورم اینه که تغییرات زیاد هست یا با همون میشه درصد خوبی رو زد؟...البته بگم من برای کنکور 94-95 دارم میخونم چون اصلا هنوز فارغ التحصیل نشدم...
تشکر!
دوست عزیز تا وقتی شما کنکور بدید میشه ۲۰۱۵ یعنی ۸ سال از۲۰۰۷ گذشته
به نظرم برید بخرید هم اینکه رنگی هست و خیلیییی بهتر اشکال رو میفهمید که خیلی کمک کنندس و هم اینکه یه سری بخشا و حتی یکی دو فصل اضافه شده بهش و آخر هر فصل هم بخشی داره به نام دورنمای آینده که جالبه...

دوست عزیز ویور صرفا مولکولی هست حدود ۸۰۰ ۹۰۰ صفحه فقط پرداخته به مباحث مولکولی ژنتیک
البته کتاب خوب و حرفه ایی هست
من خودم دانلودش کردم ولی دقیقا یادم نیست از کجا اگه شد براتون پیدا مکنم میزارم لینکشو

- - - Updated - - -

تشکر!
دوست عزیز تا وقتی شما کنکور بدید میشه ۲۰۱۵ یعنی ۸ سال از۲۰۰۷ گذشته
به نظرم برید بخرید هم اینکه رنگی هست و خیلیییی بهتر اشکال رو میفهمید که خیلی کمک کنندس و هم اینکه یه سری بخشا و حتی یکی دو فصل اضافه شده بهش و آخر هر فصل هم بخشی داره به نام دورنمای آینده که جالبه...

دوست عزیز ویور صرفا مولکولی هست حدود ۸۰۰ ۹۰۰ صفحه فقط پرداخته به مباحث مولکولی ژنتیک
البته کتاب خوب و حرفه ایی هست
من خودم دانلودش کردم ولی دقیقا یادم نیست از کجا اگه شد براتون پیدا مکنم میزارم لینکشو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا