...
دوستـانی که لودیش میخونین ،
به نظرتون همه فصلهاش لازمه !!؟؟
به نظرم این فصلای سرطان ، ایمونولوژی ، مولکولی در تکوین ، سلولهای بنیادی ، قسمتهایی از تکنیکهای مولکولی به کارمون نمیاد
بعد تازه این فصلهای گیرنده ها و پیام رسانی چقدر زیاده !
وای این سازمان یابی اسکلت سلولی که نگووو !!
منکه فکر نکنم برسم اینا رو هم بخونم
شاید بعضی فصلاشو از کتاب برای کنکور بخونم ، که متنش خیلی جاها کپی از لودیش هست ولی خلاصه.
...
...
به نظرم این فصلای سرطان ، ایمونولوژی ، مولکولی در تکوین ، سلولهای بنیادی ، قسمتهایی از تکنیکهای مولکولی به کارمون نمیاد
شاید بعضی فصلاشو از کتاب برای کنکور بخونم ، که متنش خیلی جاها کپی از لودیش هست ولی خلاصه.
...
...
...
مولکولی رو حتما بخون
اسن تکنیک ای ژنتیک مولکولی بیوتکی ترین بخش لودیش هستن بعید میدونم بهشون توجه نکنن هم علوم و هم بهداشت
بخش سرطان هم فکر میکنم مهم باشه.
- - - Updated - - -
مولکولی رو حتما بخون
اسن تکنیک ای ژنتیک مولکولی بیوتکی ترین بخش لودیش هستن بعید میدونم بهشون توجه نکنن هم علوم و هم بهداشت
به نظرم سرطانو بخون
مولکولی رو حتما بخون
واقعا واقعا میکروب رو مخه!اخه اگر هم بخوان میکروب دخیل در بیوتک رو مد نظر قرار بدن باید میکروب صنعتی یا عمومی باشه!واقعا جو عید منم گرفته اصن حس خوندن نیست. من هنوز میکروب شروع نکردم( :smiliess (2):
همه بخش های مولکولی منظورتونه یا فک همین فصلی که گفتین؟؟
منم میخواستم مولکولی رو از کتاب دیگه ای بخونم چون فک نکنم برسم همه لودیشو بخونم!!!
اتفاقا من اولش اصلا حوصله میکروب رو نداشتم ولی الان میکروب رو با علاقه میخونم چون وقتی شروعش کردم دیدم برخلاف تصورم یه چیزایی یادمه !
ولی اصلا حوصله بخش رونویسی سلولی رو ندارم نمیدونم چرا بهش میرسم یا خوابم میگیره یا حوصله م سر میره هزار بارم بخونمش بازم از روخونی سطحی فراتر نمیرم که هیچی هم یادم نمیمونه!
از مبحثش خوشم میادا ولی نمیدونم چرا این مدلیم :|
اتفاقا من اولش اصلا حوصله میکروب رو نداشتم ولی الان میکروب رو با علاقه میخونم چون وقتی شروعش کردم دیدم برخلاف تصورم یه چیزایی یادمه !
ولی اصلا حوصله بخش رونویسی سلولی رو ندارم نمیدونم چرا بهش میرسم یا خوابم میگیره یا حوصله م سر میره هزار بارم بخونمش بازم از روخونی سطحی فراتر نمیرم که هیچی هم یادم نمیمونه!
از مبحثش خوشم میادا ولی نمیدونم چرا این مدلیم :|
دوست عزیز تا وقتی شما کنکور بدید میشه ۲۰۱۵ یعنی ۸ سال از۲۰۰۷ گذشتهسلام دوستان...من برا زیست شناسی سلولی ملوکولی لودیش رو دارم...منتهی برا 2007 هستش...به نظر شما لازمه که 2013 رو بگیرم...منظورم اینه که تغییرات زیاد هست یا با همون میشه درصد خوبی رو زد؟...البته بگم من برای کنکور 94-95 دارم میخونم چون اصلا هنوز فارغ التحصیل نشدم...
تشکر!
دوستان کسی هست که کتاب زیست مولکولی Weaver رو داشته باشه؟
اگر بتونید لینکشو بذارید خیلی ممنون میشم . نتونستم پیداش کنم
دوست عزیز تا وقتی شما کنکور بدید میشه ۲۰۱۵ یعنی ۸ سال از۲۰۰۷ گذشتهسلام دوستان...من برا زیست شناسی سلولی ملوکولی لودیش رو دارم...منتهی برا 2007 هستش...به نظر شما لازمه که 2013 رو بگیرم...منظورم اینه که تغییرات زیاد هست یا با همون میشه درصد خوبی رو زد؟...البته بگم من برای کنکور 94-95 دارم میخونم چون اصلا هنوز فارغ التحصیل نشدم...
تشکر!
دوستان کسی هست که کتاب زیست مولکولی Weaver رو داشته باشه؟
اگر بتونید لینکشو بذارید خیلی ممنون میشم . نتونستم پیداش کنم