به افتخار دختر پسرای دهه 60

sara77

New member
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺳ1378 ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺁﺧﻪ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﺩﻫﻪ ﺷﺼﺘﯽ ﻫﺎ ﭼﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻦ ﺩﻫﻪ 60 ﺩﻫﻪ 60 ﻣﮕﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﻫﻪ 60 ﮐﯽ ﺑﻮﺩﻥ؟
ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﻢ . . . . . . ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻧﻮﻣﯽ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺭ 18ﺳﺎﻟﺖ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺕ ﭼﺴﺐ ﺭﻭ ﺩﻣﺎﻏﺘﻪ ﺁﺧﻪ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮ ﺍﺯ ﭘﺴﺮﺍﯼ ﺩﻫﻪ 60 ﮐﻪ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯿﮕﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﻻﺭﻥ ﻭﻟﯽ ﺩﺧﺘﺮﺍﺵ .. . ﺩﺧﺘﺮﺍﺵ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﻣﺜﻞ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ 14 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺯﯾﺮ ﺍﺑﺮﻭ ﺑﺮﻧﻤﯿﺪﺍﺷﺘﻦ ﻭ 7ﻗﻠﻢ ﺍﺭﺍﯾﺶ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻥ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻓﮑﺮﻭ ﺫﮐﺮﺷﻮﻥ ﻋﻤﻞ ﺩﻣﺎﻏﺸﻮﻥ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﯾﭙﻠﻢ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻧﺒﻮﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﯾﻪ ﭘﺴﺮ ﺭﻓﺎﻗﺖ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﻧﻪ 10 ﺗﺎ ﭘﺴﺮ ﻭ ﺗﺎ ﻭﻗتی ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺗﻮﻟﺪﺷﻮﻥ ﻣﺜﻞ ﺷﻤﺎ ﻣﺘﻐﯿﺮ ﻭ ﭼﺮﺧﺸﯽ ﻧﺒﻮﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﺷﻮﻥ ﺷﺎﺭﮊ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﻣﺮﺍﻡ ﻭ ﻣعرﻓﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﻣﻼﮎ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺸﻮﻥ ﭘﻮﻝ ﻭ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩ ... ﺩﺧﺘﺮﺍﯼ ﺩﻫﻪ 60 ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻟاکﺑﺪﻭﻥ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﺑﺪﻭﻥ ﻟﺒﺎﺱ ﺗﻨﮓ ﻭ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﭘﻮﺷﯿﺪﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺑﺮﻭ ﺷﯿﻄﻮﻧﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ 7 ﻗﻠﻢ ﺍﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﻮ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺩﻣﺎﻍ ﻋﻤﻞ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺗﻟﯿﻪ ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﻋﮑﺴﺎﯼ ﺟﻮﺭﻭﺍﺟﻮﺭ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺑﻮﺩﻥ ...... ﺁﺭﻩ عزیزم ﺩﺧﺘﺮﺍﯼ ﺩﻫﻪ 60 ﻓﺘﻮﺷﺎﭖ ﻧﺒﻮﺩﻥ... ""
بزن لایکو ﺑﻪ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﻩ ﻫﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻭ ﭘﺴﺮﺍﯼ ﺩﻫﻪ 60""

:(40)::(40)::(40)::(40):

21Tir

New member
واسا دنیا من میخوام پیاده شم …
- همینجا…؟
+ بله لطفا! چند میشه؟
- کجا سوار شدی؟
+ دهه شصت بود !
- برو داداش… صلوات بفرست ، ما از شما پول نمیگیریم !:rose:

21Tir

New member
به افتخار اون نسلـی كه ظـهرها به زور ميخوابوندنشون تا خرابكاری نكـــنن ...
اما حالا باید ظهر به زور بیدارشون کنن ...
:65d6a5d6s:

elham2012

New member
:a2d3::a2d3:
البته من یه عالمه دوسته دهه ۷۰دارم که خهلیییی خانومن مثله دهه ۶۰ایا....:smiliess (3):

آخرین ویرایش:

nejla

New member
بزن دست قشنگه رو به افتخار همه دهد شصتی های باحال.:applause:

mexin

Well-known member
خودمم دهه 70 هستم ولی از قدیمیای دهه 70 نه کوچولوهاش:a2d3:

نه دیگه سوختی برو بیرون ...وقتی میگن دهه 60 ینی 60 ...آخردههه 60 هستمو و ازین حرفا نداریم ..سوختی برو بیرون...:motat:

sara77

New member
نه دیگه سوختی برو بیرون ...وقتی میگن دهه 60 ینی 60 ...آخردههه 60 هستمو و ازین حرفا نداریم ..سوختی برو بیرون...:motat:

خدایا من سکوت میکنم فقط یه نمه عقل بده بهش بعد شفاش بده دیگه من چیزی نمیخام

mexin

Well-known member
خدایا من سکوت میکنم فقط یه نمه عقل بده بهش بعد شفاش بده دیگه من چیزی نمیخام

توم یادت نمیاد ...احتمال زیاد دفترچه خاطرات خواهر یا برادرت که دهه شصت هستن رو خوندی...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

sara77

New member
توم یادت نمیاد ...احتمال زیاد دفترچه خاطرات خواهر یا برادرت که دهه شصت هستن رو خوندی...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

هههههههه حالا چرا اینجوری میزنی //؟داغون میزنیا مکسین عاغا باشه من یادم نمیاد دفترچه خاطرات مکسینو خوندم یادم اومد گفتی 30 سالته دیگه البته حق داریا بایدم یادت باشه
بعللللللللللللللللللللللللللللللللللهه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

mexin

Well-known member
هههههههه حالا چرا اینجوری میزنی //؟داغون میزنیا مکسین عاغا باشه من یادم نمیاد دفترچه خاطرات مکسینو خوندم یادم اومد گفتی 30 سالته دیگه البته حق داریا بایدم یادت باشه
بعللللللللللللللللللللللللللللللللللهه:tsimuzpzwoap1t9y3o7[/QUOTE

ظرفها....

96947447015021979236.jpg

qom

New member
سلام بر سارای 77 . خوب هست حالتون؟ چطوره احوالتون؟
اوهوم دهه شصتی ها خوبن . خاطره هاشون هم جاله . البته من مال 68 ام ... .

mahdieh75

New member
oh oh che khabare injaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ki gofte dahe 70 ounjuryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan>???????????
zende bad dahe 70:a2d3:

21Tir

New member
تنها نوستالژی مشترک دهه شصت و هفتاد و هشتاد و شایدم نود .... عمو قناده ه ه ه ه ه ه:65d6a5d6s:

sara77

New member
سلام بر سارای 77 . خوب هست حالتون؟ چطوره احوالتون؟
اوهوم دهه شصتی ها خوبن . خاطره هاشون هم جاله . البته من مال 68 ام ... .

سلام عموووووووووو چطوری ؟؟نیستی ؟؟؟؟
اووووهم مشخصه:28:

mahsa.

New member
زمان دهه 60اینهمه راحتی و موبایل و عاشق شدن و فارق/فارغ/فارگ شدن نبود که
اون زمان تو یه 40نفری 4نفر دوست پسر داشتن که همه میدونستن ولی به روشون نمیاوردن یجوری طرد بودن مثل اینایی که الان تو دوست پسرندارن و طرد شدن
موبایل نبود تا خود صبح اس بدی و تاظهرش بخوابی یه تلفن برای همه ی اعضای خانواده بود تازشم اگه کسی جرات میکرد و شماره میداد به دوستش باید اول هماهنگ میکرد چه ساعتی زنگ بزنه تک بزنه بعد 5مین دوباره بزنگه تا این گوشی و خودش برداره
نامه مینوشتن و مث یه تیکه جواهر از اون نام محافظت میکردن و سطر سطر نامه رو حفظ بودن مثل الان تو مسنجر در آن واحد با 3نفر در حال پت نبودن که بعدشم تو 6ضلعی عشقی گیر کنن.
خلاف بزرگشون دست دادن بود اونم خیلی ها اینم نداشتن دختری که با پسر دست نمیداد پسرکیف میکرد که عجب دختر با حیایی الان کوچکترین کارشون اس خاک تو سری که اگه دخترم بخواد این اس و نده پسر کلی لیچار بارش میکنه که خودنمایی عقب افتاده ای ریاکاری ....

کلی باید پول جمع میکردیم تا دم عیدی برای دوستای رفیق فابریکمون فقط و فقط یه کارت تبریک بگیریم الان ماشالا انقدر پول به این نسل دهه بعد مامیدن که فقط ماهی چقدر پول عطر و ادکلنشونه
نسل سوخته که نه برباد رفته هم نه اصلا فنا شدیم

بالا