شروع کتاب لزگی از 17 اسفند (هر کس تا حالا شروع نکرده بیاد)

آیا هر هفته 1 مهارت بخونیم ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

victoria-m

New member
همکارای عزیز برا دانلود از موزیلا استفاده کنین.با اکسپلور دانلود نمیشه

kiana

New member
یه پیشنهاد هم علاوه بر برنامه دارم همونطور که تو کتاب دیدید آخر هر مهارتی یه بخش هست به اسم نمونه ای از سئوالات سنوات گذشته که مثلا برا کتاب من که چاپ 91 هست 2 تا ریدینگ و 12 تا تست لغت داره مثل یه آزمونکه. لطفا وقتی مهارت رو تموم کردید اون آزمونک رو انجام بدید و درصد بگیرید و اینجا درصدهاتون رو اعلام کنید تا ببینیم تو چه وضعیتی هستیم و چقدر با دیگران فرق داره درصدا. این پیشنهاده منه موافقا لایک کنن لطفا. :rose:

emmy

Member
سلام دوستان گل.خدا قوت. من تو بخش لغات مترادف آخر مهارتها مشکل دارم.اگر کسی میتونه جوابهای درست را بزاره برامون.ممنون میشم.:dadad4:

kiana

New member
سلام دوستان گل.خدا قوت. من تو بخش لغات مترادف آخر مهارتها مشکل دارم.اگر کسی میتونه جوابهای درست را بزاره برامون.ممنون میشم.:dadad4:

منظورت دقیقا کجاست؟ چون همه جواب ها تو خود کتاب هست

@... zahra

New member
سلام بچه های علوم پزشکی کسی فایل کتاب لزگی رو داره؟؟؟اگه پیام منو دیدین به من اطلاع بدین ایمیلمو بدم...خیلی ممنون میشم..:rose:

سلولی

New member
دوستان من کتاب اکتیو خریدم به نظرتون برای زبان دیگه چی باید بخونم ؟لزگی حتما باید بخونم ؟اخه ترجمه نداره سخته

rojiin

New member
متین من فکر کنم توی این وقتی که مونده بهترین کتاب لزگی باشه تا 1100 وازه.من خودم فکذ میکنم لزگی لغات ضروری برای تافل هم بوشش مده

melinaa

New member
متین من فکر کنم توی این وقتی که مونده بهترین کتاب لزگی باشه تا 1100 وازه.من خودم فکذ میکنم لزگی لغات ضروری برای تافل هم بوشش مده

اره بچه ها منم همینطور فکر کنم.خصوصا 54 تا متن تافل که بعد از 12 تا مهارت داره.تو خودمهارتا هم کلی از تافل اورده.بنظر منم لزگی خیلی کتاب جامع و کاملیه...

emmy

Member
سلام دوستان.همون بخش که یک جدول مانند کشیده و گفته مترادف لغات را با لغات قرمز شده متون پیدا کنید.بعضی لغتهاش چندتا معنی داره....من جوابشو پیدا نکردم خدایی.

henri

New member
سلام دوستان اجازه بدید منم هستم خدا بخاد. اما من دانشجو ام و این هفته رسما فقط باید کارای دانشگامو بکنم.
من واقعا تا حالا شرو نکردم و ی مهارت هم نخوندم و با تغییر منابع کلا از لزگی منصرف شدم ک دیدم شما قراره از اول برنامه بریم با شما باشم. قرار شد هفته ای 1 مهارت تموم شه ؟

melinaa

New member
بچه ها یادتون نره جمعه باید گزارش بدیناااااااا فقط مهارت111111

kiana

New member
منظورش اون قسمت صورتی رنگه که ته هر متنی گذاشته تو جدول
فوق العاده هم واژه های زیادی داره توش

اگر منظورتون مثلا جدول های صفحه 16 و 17 هست بعد از ریدینگ حشره و بدن مار قرار نیست مترادفی براش پیدا کنیم یا جواب بدیم اونا فقط یک سری جدول هست که لغات رو براساس اسم و فعل صفت و غیره جدا کرده و بقیه اونایی که نبودن رو جا خالی گذاشته که جدولش منظم در بیاد . ولی لغاتشو باید حفظ کنید حتمااااا

sepideeee

New member
اگر منظورتون مثلا جدول های صفحه 16 و 17 هست بعد از ریدینگ حشره و بدن مار قرار نیست مترادفی براش پیدا کنیم یا جواب بدیم اونا فقط یک سری جدول هست که لغات رو براساس اسم و فعل صفت و غیره جدا کرده و بقیه اونایی که نبودن رو جا خالی گذاشته که جدولش منظم در بیاد . ولی لغاتشو باید حفظ کنید حتمااااا

نه اینکه سوال من نبود که .. شما پرسیدی فقط من گفتم .... ضمنا اونا مترادفه برای تمرین باید بگردی مترادفاشو از تو کلمه های قرمز متن پیدا کنی :14:

kiana

New member
نه اینکه سوال من نبود که .. شما پرسیدی فقط من گفتم .... ضمنا اونا مترادفه برای تمرین باید بگردی مترادفاشو از تو کلمه های قرمز متن پیدا کنی :14:

نمیدونم کدوم قسمت کتاب رو می گید شاید کتاب شما چاپ جدیده با مال من فرق داره

biology89

New member
bacheha ketabe man chape jadide vali siyaho sefide!rangi nis ke jadvale ghermezo surati dashte bashe:wacsmiley:

بالا