خوش تیپ باشیم : راهنمای کاربردی رنگ‌ها برای ست کردن لباس

نوتر

New member
کالباسی یا رنگای مات خیلی خوشتیپ میکنه ینی همچین یه رگ تو دلبرو و قشنگیه لامصب

اتفاقا من میخواستم یه شلوار بگیرم سوسیس شایدم سوسیس بندری

ولی فروشنده گفت بیا این فلافلی رو ببر
گفتم عاغا عمرا جون داداش ببرم. یه نفر عاغا اونجا بود گفت جوون بهت همبرگری بیشتر میادااا
منم گفتم اصلا عاغا الان که اینجوری شد کتلتی رو بده قال قضیه رو بکن

bioshimi93

New member
سفیییییید ؟

الان منو به جایی رسوندید که دارم فک میکنم رنگ فونتم سبزه خودم ولی بنفش میبینمش ... ههههههههههه .. والا

بله سفیددددد
فونتت بنفشه اما کوررنگی سفید و یاسی داری:25r30wi::riz513:

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
بله سفیددددد
فونتت بنفشه اما کوررنگی سفید و یاسی داری:25r30wi:::

منم فک کردم یاسیه...
بنده هم کوررنگ تشریف دارم...:sarma:سپاسگزارم:25r30wi:

البته شکی نیس ک مشکل از دوربینه
Just_Cuz_19.gif

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
همینجوریشم وقتی سرمو برمیگردونم میبینم دخترا پشت سرم قطار شدن دیگه وای به اون روزی که از اینام استفاده کنم....... خووووووووووو دلم میسوزه چیکار کنم گناه دارن دخترا:4d564ad6:

ایشالو همیشه از پشت ببیننت:black_eyed:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Taraa

N@RVIN

Well-known member
تیپ کیه؟؟؟
خوش تیپ چیه؟؟
پوشیدنیه!!!!

وووی یه رنگم هس تازه اسمشو کشف کردم بهش میگن گل اناری (نار چیچکی)..انقده قرمزه خوشگلی هست مخصوصا ب
را کفش و لاک
:(40):

نوتر

New member
همینجوریشم وقتی سرمو برمیگردونم میبینم دخترا پشت سرم قطار شدن دیگه وای به اون روزی که از اینام استفاده کنم....... خووووووووووو دلم میسوزه چیکار کنم گناه دارن دخترا:4d564ad6:

خخ
راست میگیا سالار
اون روز که اومدم دنبال تو وعلی قدرت ببرم پیش بچه ها دیدم کلی خانم صف کشیدن!!! فک کردم سبد کالا میدن تو دانشکده. نگو برا دیدن تو صف کشیده بودن. عجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب:33::whistle:

mw.ashel

New member
یعنی آدم با توجه به عنوان تایپیک میاد یه مطلب بخونه میبینه اسپم ها از خود مطلب با مزه ترن :riz481:

شفق بانو

New member

اتفاقا من میخواستم یه شلوار بگیرم سوسیس شایدم سوسیس بندری

ولی فروشنده گفت بیا این فلافلی رو ببر
گفتم عاغا عمرا جون داداش ببرم. یه نفر عاغا اونجا بود گفت جوون بهت همبرگری بیشتر میادااا
منم گفتم اصلا عاغا الان که اینجوری شد کتلتی رو بده قال قضیه رو بکن

شلوار کتلتی با کت سمبوسه ای ،چه شود :riz481:
:riz304:

BBT

New member
منم فک کردم یاسیه...
بنده هم کوررنگ تشریف دارم...:sarma:سپاسگزارم:25r30wi:

البته شکی نیس ک مشکل از دوربینه
Just_Cuz_19.gif

:25r30wi:
احساس میکنم قبلا لرزش دستای این بیشتر بودااا
فکر کنم رو به بهودی دارین میرین ....

BBT

New member
خخخخ
الان نگاه میکنم لرزشش درست شد
باز سرعتش رفته بالا
اون موقع به خاطر سرعت نت سرعت اینم کم بود :sarma:

Taraa

Well-known member
ناصر تخم کفترا افاقه کرده بدجورااااااااااا:riz481:

قضیه تخم کفتر: دیشب که ناصر واس درمون کوررنگی من دنبال دکتر خوب میگشت من درگوشی بش گفتم گاهی زبون خودتم میگیره میخوای واس خودتم یه وقتی بیگیریم ( مثلا اولای همین تاپیک فقط شکلک میذاشت حرف نمیزد :tonguesmiley:.. یا کامنتاش خیلی غلط غولوطیه
:tonguesmiley:) ... گفت "ها ، فکر خوبیه" ولی بعد یادم اومد تخم کفترم میگن خوبه .. یه چن تا براش جور کردیم .. نه انگار جواب داده .. خیلی بلبل زبون شده .. البته توقع داشتم کفتر زبون بشه ولی انگار یه اشتباهی شده

BBT

New member

قضیه تخم کفتر: دیشب که ناصر واس درمون کوررنگی من دنبال دکتر خوب میگشت من درگوشی بش گفتم گاهی زبون خودتم میگیره میخوای واس خودتم یه وقتی بیگیریم ( مثلا اولای همین تاپیک فقط شکلک میذاشت حرف نمیزد :tonguesmiley:.. یا کامنتاش خیلی غلط غولوطیه
:tonguesmiley:) ... گفت "ها ، فکر خوبیه" ولی بعد یادم اومد تخم کفترم میگن خوبه .. یه چن تا براش جور کردیم .. نه انگار جواب داده .. خیلی بلبل زبون شده .. البته توقع داشتم کفتر زبون بشه ولی انگار یه اشتباهی شده

من که گفتم چیزی نمیخورمممم :ph34r-smiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Taraa

MAHSABANOO

New member
91.gif
با مزست واقعا آشل راست میگه ممنون از اسپم گذاران بزرگ ناصر و نوتر خخخخخخخخخخخخخخخخخ

marzi ba

Well-known member
هههههه

ینی خوشم میاد عجب تاپیک باحالی باز کردم
اسپم بگذارید راحت باشید موجبات شادی دوستان خود رو فراهم کنید

bioshimi93

New member

تارا پیش چشم پزشک رفتی؟ کوررنگی درمان نداره خخخخخ

:riz481:

آخرین ویرایش:

شفق بانو

New member
منم اجازه اشو گرفتم این تاپیک اجازه داره تا ثریا برسه حرفی نیست.:smilies:

:28::auizz3ffy9vla57584x:sarma:

بالا