10 دلیل برای اینکه به زن بودنتان افتخار کنید

marzi ba

Well-known member
آیا به زن بودن خودتان افتخار می‌کنید؟ اگر اینطور است با خواندن این مطلب خوشحال‌تر و راضی‌تر از جنسیت خود خواهید شد. اما اگر اینطور نباشد، متوجه خواهید شد که چرا باید به زن بودن خودتان ببالید! زن بودن مزایای فوق‌العاده‌ای دارد؛ مزایایی که با آنها به دنیا آمده‌اید و باید قدرشان را بدانید.

......................................................................................................................................................................

۱. مهربان‌تر بودن

زن‌ها به طور طبیعی موجوداتی مهربان‌تر، دلسوزتر و صبورتر هستند. آنها با دردها و ناراحتی‌های دیگران به خوبی همدردی کرده و برای آرام کردن دیگران تلاش می‌کنند

[/COLOR]
....................................................................................................................................................................
[COLOR=""]۲. داشتن احساساتی قوی‌تر

زن‌ها در مقایسه با مردها احساساتی قوی‌تر دارند. آنها از سنین بسیار کم با مشکلات درونی و بیرونی بسیاری مواجه می‌شوند که باعث قوی‌تر شدن آنها می‌شود. این توانایی به آنها قدرت می‌دهد بتوانند با هر مشکلی روبه‌رو شوند.

--------------------------------------------------------------------------------

۳. توانایی انجام چند کار به صورت همزمان

زن‌ها از عهده هر کاری برمی‌آیند. می‌توانند یک سازمان را اداره کنند، یک دولت را بچرخانند و یا بر دنیا حکومت کنند و در آن واحد، در خانه خودشان هم بالاترین کارایی را داشته باشند. آنها بهتر از هر کس دیگری می‌دانند که خانواده‌شان به چه چیزهایی نیاز دارد و برآوردن نیازهای آنها اصلی‌ترین اولویت زندگی خانم‌هاست.

--------------------------------------------------------------------------------

۴. ستون‌های قدرت

زن‌ها ستون‌های قدرت و حمایت برای خودشان و اطرافیانشان هستند. تعداد مادرانی که به تنهایی از فرزندانشان مراقبت می‌کنند بسیار بیشتر از پدران است و همین نشان‌دهنده توانایی آنها در انجام کارهای مختلف بدون حمایت و پشتیبانی دیگران است. همچنین می‌توانند خانواده و اطرافیانشان را هم از این حمایت و پشتیبانی خود بهره‌مند کنند.

۵. زیباتر بودن

زن‌ها به طور طبیعی زیباتر از مردها هستند. آنها با هوش خارق‌العاده‌ای که در زیبا نگه داشتن خود دارند، بسیار جذاب‌تر به نظر می‌رسند.

۶. توانایی برگرداندن سرها به سمت خود

زن‌ها این قدرت را دارند که صدها سر را بخاطر زیبایی، هوش یا توانایی‌های استثنایی خود به سمت خود برگردانند. حتی ممکن است همه این ویژگی‌ها را در کنار هم داشته باشند.

۷. توانایی دوباره برخاستن و جنگیدن

خانم‌ها موجوداتی حساس هستند و خیلی سریع ناامید می‌شوند و آسیب می‌بینند. اما این قدرت را دارند که خیلی زود بر طوفان‌های زندگی غلبه کرده و برای موفقیت در هر کاری دوباره از جایشان برخیزند و تلاش کنند
.

۸. توانایی حیات بخشیدن به یک انسان دیگر

زن‌ها توانایی بینظیری دارند که آن به دنیا آوردن یک انسان دیگر است. انسانی که بیشتر از هر کس از او مراقبت خواهند کرد، برایش فداکاری‌ها خواهند کرد و به او عشق خواهند داد. فرزند بخشی از وجود آنها و درواقع مهمترین بخش آن خواهد شد و هر کاری برای خوشبختی او انجام خواهند داد.

۹. داشتن کارایی بالاتر

دنیای مردانه‌ای است اما همانطور که می‌بینید خانم‌ها همه تلاششان را به کار بسته‌اند تا در جامعه، اجتماع و خانه کارایی بالاتری از خود نشان دهند.

۱۰. توانایی بازی کردن در نقش‌های مختلف

خانم‌ها نقش‌های زیادی دارند و برخلاف آقایان این نقش‌ها فقط اسم و موقعیت نیستند. هرکدام از این نقش‌ها روحی در خود دارند و به نوبه خود پراهمیت هستند.
صرفنظر از کلیشه‌ای که جامعه به زن‌ها می‌چسباند، آنها با هر برچسبی که از جامعه دریافت می‌کنند، قوی‌تر می‌شوند. از اینکه زن هستید به خودتان ببالید و احساس قدرت کنید!

ROJO

New member
*توانایی قدم زدن روی اعصاب مردان در حال سوت زدن:whistle:

*توانایی شاد بودن با کوچیکترین چیزا
: وای امروز یه لاک گل بهی خریدم اینقد دوسش دارم
10.gif

*توانایی راضی کردن بقیه
: فخط همین یبار:tonguesmiley::riz481:

BBT

New member

زن‌ها از عهده هر کاری برمی‌آیند. می‌توانند یک سازمان را اداره کنند، یک دولت را بچرخانند و یا بر دنیا حکومت کنند و در آن واحد، در خانه خودشان هم بالاترین کارایی را داشته باشند. آنها بهتر از هر کس دیگری می‌دانند که خانواده‌شان به چه چیزهایی نیاز دارد و برآوردن نیازهای آنها اصلی‌ترین اولویت زندگی خانم‌هاست.

ولی خلاف این به من ثابت شدهههه
معمولا دیدم که دخترا نمیتونن رو چند تا کار با هم تمرکز کنن و انجامش بدن ولی پسرش تونستهههه

BBT

New member
۴. ستون‌های قدرت

زن‌ها ستون‌های قدرت و حمایت برای خودشان و اطرافیانشان هستند. تعداد مادرانی که به تنهایی از فرزندانشان مراقبت می‌کنند بسیار بیشتر از پدران است و همین نشان‌دهنده توانایی آنها در انجام کارهای مختلف بدون حمایت و پشتیبانی دیگران است. همچنین می‌توانند خانواده و اطرافیانشان را هم از این حمایت و پشتیبانی خود بهره‌مند کنند.

معمولا زن ها دنبال ستون محکمی ان که بتونن بهش تکیه کنن و این ویژگی در جنس مقابل بیشتر دیده میشه

BBT

New member
حالا چرا دو تاپیک زدی 10 دلیل
خواستی تاکیدش زیاد کنی یا بشه 20 تا دلیل
:tonguesmiley:

نوتر

New member
آفرین

یعنی فقط موند پارک دوبل:riz481:
اونم بتونن پارک کنند دیگه تمومه
619120_sarcastic.gif

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

الفرارررررررررررر
159420_Connie_runner.gif

شفق بانو

New member
سلام
داداش نوتر پارک دوبل که خوب بلد شدیم دیگه .باهاش مشکلی نداشتم من . :ph34r-smiley:

شفق بانو

New member

معمولا دیدم که دخترا نمیتونن رو چند تا کار با هم تمرکز کنن و انجامش بدن ولی پسرش تونستهههه

نمیخاستم لایک کنم اما دیگه نمیشد لایک نکرد
با این من کاملا مخالفم .. داداشام (سه تاشون)اعتراف کردن .. من چندباری محک زدم دیدم بله به هیچ وجه نمیتونن .

- - - Updated - - -

با این من کاملا مخالفم .. داداشام (سه تاشون)اعتراف کردن .. من چندباری محک زدم دیدم بله به هیچ وجه نمیتونن .

N@RVIN

Well-known member
توانایی همزمان انجام دادن چند کار..ینی مثلا درآن واحد هم میتونن کتاب بخونن..هم به حرف بغل دستیشون گوش بدن هم تی وی ببینن هم یه تصمیم گنده بگیرن در همون حال..حرفم میزنن..ذهنشونم بیا ببین به هزار تا چیز دارن فکر میکنن

اما مثلا آقایون تی وی که دارن می بینن صداشون کنی نگرانشون میشی میخوای ببیرشون شنوایی سنج و بعدشم قسم میخورن که به خدا نمی شنیدن..بعله!!!

خانوم ا دنبال تکیه گاهن چون روحا ازش آرامش میگیرن اما اگه ارده کنن و موردی به عنوان تکیه گاه اون حوالی مشاهده نشه به تنهایی میتونن از پس خیلی کاراشون بربیان..اینم بعله!

ممنون مرضیه جان تاپیکت خوب بید

BBT

New member

- - - Updated - - -

با مثال خودم به عنوان برهان خلف این قضیه رد میشه خخخخ

sepideeee

New member
آفرین

یعنی فقط موند پارک دوبل:riz481:
اونم بتونن پارک کنند دیگه تمومه
619120_sarcastic.gif

.
.
..
.

الفرارررررررررررر
159420_Connie_runner.gif

همینچین تعداد اقایونی که هنگام پارک معمولی هم چرخشون می افته تو جوب کم نیستا : خودمان به کرات نظاره گر بودیم :25r30wi:

sepid71

New member

تو از عجایب خلقتی پس !(البته کلا عجیبا غریبا هستیا ... زیادم نباید تعجب کرد)
اصن تموم جذابیته مردا ب همینه ک نتونن چند تا کار و باهم انجام بدن ...(البته بر این میگم جذابیت ک موجبات خنده ی ما رو فراهم کنن ):thumbsupsmileyanim:

bioshimi93

New member

مادرهای عزیز رو ببینید به عنوان مثال در حالیکه دارن آشپزی می کنن به بچشون دیکته هم میگن تلویزیون هم میبینن و به راحتی میتونن چندتا کارو باهم به بهترین نحو انجام بدهند.
اما آقایون وقتی یه کاری می کنن فقط روی همون کار تمرکز دارن مثلا وقتی دارن تلویزیون میبینن هرچقدر صداشون میزنی نمیشنوند.

mohana

Well-known member
ممنون بابت تاپیک خوبت مرضی جانم:rose:

مادرهای عزیز رو ببینید به عنوان مثال در حالیکه دارن آشپزی می کنن به بچشون دیکته هم میگن تلویزیون هم میبینن و به راحتی میتونن چندتا کارو باهم به بهترین نحو انجام بدهند.
اما آقایون وقتی یه کاری می کنن فقط روی همون کار تمرکز دارن مثلا وقتی دارن تلویزیون میبینن هرچقدر صداشون میزنی نمیشنوند.

:applause:

کلا آقایون نمیتونن قابلیت های خانوم ها رو ببینن...همش هم دلیل و برهان میارن تا نقض کنن..وااااالااااا :whistle:
ما هم لایکشون میکنیم دلشون خوش باشه:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ana67
بالا