سلااااااااااااام اقای هاوش...
حالتون خوبه؟؟
درسا چطورن؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده من تازه اومدم تو این سایت میشه بگید این فلش کارتایی که میگید رو از کدوم قسمت میشه دانلود کرد؟
![]()
عید واسه من حکم اون اب نبات چوبیه رو داره!
سلام پرند جان. ممنون خوبم بعد کلی درس یه هفته ای استراحت کردم و فعلا که سر حالم ...
هنوز شروع نکردم به خوندن ایشالا از فردا پس فردا می خام شروع کنم کم کمک و نم نمک
شما چطورین یکی دوماهی بود خیلی کم به تاپیک سر می زدم از اوضاع و احوال بچه ها بی خبرم ..... راستش یه کمم احساس غربت می کنم ...
خدارو شکر سرحالید...
منم خوبم. بعد ازمون علوم درس نخوندم. استراحت کردم
والا منم خیلی وقته به سایت خیلی کم سر میزنم...
دوستای جدید پیدا کردیم. که بهشون خوش امد میگم.......
همینطور به شما که احساس غربت نکنید..........
پرند جان من دیگه باید یرم خییییلی خابم میاد
شب خوش:ad54ad:
سلام.خوبید بچه ها.میشه لطفا منابع روان بالینی دانشگاه ازاد رو بهم بگید؟واینکه زبانش عمومیه یا اختصاصی.ممنون میشم از لطفتون.خجسته من چندتا از کتابارو دارم فک نکنم لازمم بشه تمیز و مرتبن اگه خواستی میتونم بفروشم بهت.واینکه کتاب جامع تستشو هم دارم اصلا لاش باز نشده.بایه تخفیفای میتونم بهت بدمش.فقط بگو از کجایی ببینم میشه یا نه.باتخفیفش میدم هم براتو خوبه هم من چاپ قدیم هم نیستن پارسال خریدم.منتظر پیامت میمونم عزیزم.ارزوی موفقیت برات
بعضی جاهاش شبیه فرمول ریاضیه تا روانشناسی!فقط اون مکان کنترلش واضحه و به درد بخور!خخخخ
عزیز من اهل کرمانم ولی تهران هم باشی مشکلی نیست ابجیم اونجاستسلام.خوبید بچه ها.میشه لطفا منابع روان بالینی دانشگاه ازاد رو بهم بگید؟واینکه زبانش عمومیه یا اختصاصی.ممنون میشم از لطفتون.خجسته من چندتا از کتابارو دارم فک نکنم لازمم بشه تمیز و مرتبن اگه خواستی میتونم بفروشم بهت.واینکه کتاب جامع تستشو هم دارم اصلا لاش باز نشده.بایه تخفیفای میتونم بهت بدمش.فقط بگو از کجایی ببینم میشه یا نه.باتخفیفش میدم هم براتو خوبه هم من چاپ قدیم هم نیستن پارسال خریدم.منتظر پیامت میمونم عزیزم.ارزوی موفقیت برات
درود بی کران ..... به اندازه ی روزایی که نبودم سلام ....سللللللللللللام
امیدوارم کیفتون کوک ، دماغتون چاق و دلتون شاد باشه.... همیشه . حال و احوالتون که خوبه ایشالا
مثه اینکه این چند وقته دوستای جدید هم به جممون اضافه شدن که به سهم خودم بهشون خوشامد میگم .... هرچند با تاخیر
راوی جووووووووووووووووووووووونم کجایی ؟ حالت خوبه ؟:28:
سلام
ممنون همینطور برای شما
این حضور مجدد معنیش اینه که حجم کارهاتون کم شده و دیگه بیشتر میاین؟
سلااااااااام گلم :ad54ad:
شکر خوبم, شما خوبی؟
بعد کنکور علوم هول کنکور افتاده تو جونم, یه کم از حالت سیب زمینی بودن خارج شدم اگه خدا بخواد و این حال ادامه داشته باشه خوبه :rolleyessmileyanim:
سلام نگار جون ، ممنون شما خوبی؟سلام بچه هاو خیلی دلم تنگ شد واسه اینجا , راوی جون و پرند جون و..... خوبین؟:ad54ad: