مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
07111511594529588425.jpg

عید واسه من حکم اون اب نبات چوبیه رو داره!

havash

New member
سلااااااااااااام اقای هاوش...
حالتون خوبه؟؟
درسا چطورن؟؟؟؟؟؟؟

سلام پرند جان. ممنون خوبم بعد کلی درس یه هفته ای استراحت کردم و فعلا که سر حالم ...
هنوز شروع نکردم به خوندن ایشالا از فردا پس فردا می خام شروع کنم کم کمک و نم نمک
شما چطورین یکی دوماهی بود خیلی کم به تاپیک سر می زدم از اوضاع و احوال بچه ها بی خبرم ..... راستش یه کمم احساس غربت می کنم ...

parand

Well-known member
سلام پرند جان. ممنون خوبم بعد کلی درس یه هفته ای استراحت کردم و فعلا که سر حالم ...
هنوز شروع نکردم به خوندن ایشالا از فردا پس فردا می خام شروع کنم کم کمک و نم نمک
شما چطورین یکی دوماهی بود خیلی کم به تاپیک سر می زدم از اوضاع و احوال بچه ها بی خبرم ..... راستش یه کمم احساس غربت می کنم ...

خدارو شکر سرحالید...
منم خوبم. بعد ازمون علوم درس نخوندم. استراحت کردم
والا منم خیلی وقته به سایت خیلی کم سر میزنم...
دوستای جدید پیدا کردیم. که بهشون خوش امد میگم.......
همینطور به شما که احساس غربت نکنید..........

havash

New member
خدارو شکر سرحالید...
منم خوبم. بعد ازمون علوم درس نخوندم. استراحت کردم
والا منم خیلی وقته به سایت خیلی کم سر میزنم...
دوستای جدید پیدا کردیم. که بهشون خوش امد میگم.......
همینطور به شما که احساس غربت نکنید..........

سپاس:riz304::riz304:

khojasteh88

New member
دوستان کسی میدونه از چه سایتی میشه منابع رو اینترنتی خرید؟
تو شهرستانمون کتاباش گیر نمیاد
اگه کسی میدونه خواهشا راهنماییم کنه
فعلا فقط روانشناسی عمومی-رشد-نظریه های شخصیت-اسیب شناسی رو تهیه کردم بقیه کتابا گیرم نیومد

ملیسا

New member
سلام.خوبید بچه ها.میشه لطفا منابع روان بالینی دانشگاه ازاد رو بهم بگید؟واینکه زبانش عمومیه یا اختصاصی.ممنون میشم از لطفتون.خجسته من چندتا از کتابارو دارم فک نکنم لازمم بشه تمیز و مرتبن اگه خواستی میتونم بفروشم بهت.واینکه کتاب جامع تستشو هم دارم اصلا لاش باز نشده.بایه تخفیفای میتونم بهت بدمش.فقط بگو از کجایی ببینم میشه یا نه.باتخفیفش میدم هم براتو خوبه هم من چاپ قدیم هم نیستن پارسال خریدم.منتظر پیامت میمونم عزیزم.ارزوی موفقیت برات

sepideeee

New member
سلام.خوبید بچه ها.میشه لطفا منابع روان بالینی دانشگاه ازاد رو بهم بگید؟واینکه زبانش عمومیه یا اختصاصی.ممنون میشم از لطفتون.خجسته من چندتا از کتابارو دارم فک نکنم لازمم بشه تمیز و مرتبن اگه خواستی میتونم بفروشم بهت.واینکه کتاب جامع تستشو هم دارم اصلا لاش باز نشده.بایه تخفیفای میتونم بهت بدمش.فقط بگو از کجایی ببینم میشه یا نه.باتخفیفش میدم هم براتو خوبه هم من چاپ قدیم هم نیستن پارسال خریدم.منتظر پیامت میمونم عزیزم.ارزوی موفقیت برات

زبان آزاد که اختصاصیه ... فرم سوالاتشم با وزارت علوم و بهداشت فرق می کنه... اصلا متن نداره ... فقط بر اساس دانسته های روانشناسیه سوالاش و جواب چهار گزینه ای

sepideeee

New member
بعضی جاهاش شبیه فرمول ریاضیه تا روانشناسی!فقط اون مکان کنترلش واضحه و به درد بخور!خخخخ

عزیزم چقد اعتراض میکنی بشین درستو بخون دخترم .. سر هر درسی که اعتراض نمی کنن که :New (6):
راستی این کتاب امار زیستی چرا این شکلیه ؟؟ وقتی میخونم فکر میکنم حداقل به چند قرن پیش بر می گردم :wacsmiley:

khojasteh88

New member
عزیز من اهل کرمانم ولی تهران هم باشی مشکلی نیست ابجیم اونجاست
شما اهل کجایی؟غیر از اون کتابایی که بالا نوشتم بقیشون رو میخوام اگه میتونم بخرمشون ازت شماره ای واسم بده تماس میگیرم اگه دیدم مناسب هستن هماهنگ میکنم
مررررررررررررررسی

rawy

New member
درود بی کران ..... به اندازه ی روزایی که نبودم سلام ....سللللللللللللام
امیدوارم کیفتون کوک ، دماغتون چاق و دلتون شاد باشه.... همیشه . حال و احوالتون که خوبه ایشالا
مثه اینکه این چند وقته دوستای جدید هم به جممون اضافه شدن که به سهم خودم بهشون خوشامد میگم .... هرچند با تاخیر

سلام
ممنون همینطور برای شما
این حضور مجدد معنیش اینه که حجم کارهاتون کم شده و دیگه بیشتر میاین؟

rawy

New member
راوی جووووووووووووووووووووووونم کجایی ؟ حالت خوبه ؟:28:

سلااااااااام گلم :ad54ad:
شکر خوبم, شما خوبی؟
بعد کنکور علوم هول کنکور افتاده تو جونم, یه کم از حالت سیب زمینی بودن خارج شدم اگه خدا بخواد و این حال ادامه داشته باشه خوبه :rolleyessmileyanim:

havash

New member
سلام
ممنون همینطور برای شما
این حضور مجدد معنیش اینه که حجم کارهاتون کم شده و دیگه بیشتر میاین؟

سلام خانم مدیر
کمتر شده ولی .....!!! متاسفانه هنوز تموم نشده باز خدارو شکر کنکور علوم رو دادم یه کم خیالم راحت تر شد امیدوارم بتونم بیشتر بیام

Negar carol

New member
سلام بچه هاو خیلی دلم تنگ شد واسه اینجا , راوی جون و پرند جون و..... خوبین؟:ad54ad:

henri

New member
سلااااااااام گلم :ad54ad:
شکر خوبم, شما خوبی؟
بعد کنکور علوم هول کنکور افتاده تو جونم, یه کم از حالت سیب زمینی بودن خارج شدم اگه خدا بخواد و این حال ادامه داشته باشه خوبه :rolleyessmileyanim:

مرسی منم بد نیستم. خدا رو شکر راوی جون ک حال خوبی برا درس یافتی. دانشگا من ک ترم آخر با اینکه 15 واحد برداشتم اما هر روز برا یک اونم وسط ظهر برنامه داده و باید برم ترم پیش ب خاطر واحدای زیاد نشد برا ارشد بخونم ب امید این ترم بودم ک واحدام کمه و روز خالی دارم ک برعکس هر ترم از شنبه تا 4 شنبه باید برم و همچنان در نقش سیب زمینی موندم:14:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا