شما اونقدر...

mexin

Well-known member
ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ ﺳﯿﺎ......

ﺷﻤﺎ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﻨﺒﻠﯿﺪ ﮐﻪ24ﺳﯿﺎ ﺑﺎﻻ ﺭو ﻧﺨﻮﻧﺪﯾﺪ ...

ﺷﻤﺎ ﺍﻧﻘﺪﺭ ...ﻫﺴﺘﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯾﺪﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺳﯿﻨﺎ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ ...
ﺷﻤﺎ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﯾﺪ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﯿﺪ ﺑﺎﻻ ﻭﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ ...
ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭو ﺳﺮ ﮐﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ... ...
ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻣﯿﺴﻮﺯﯾﺪ...ﺑﯽ ﻣﺰﻩ ﺧﻮﺩﺗﯽ...ﺍ
ﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺳﺮ ﮐﺎﺭ ﺍﻭﻣﺪﯾﺪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝﺑﺎﺷﯿﺪ.ﺍﻻﻧﻢ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻳﺪ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺭﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ.ﺑﺎﺯﻡ ﺭﻓﺘﻴﺪ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻳﺪ ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﺳﺮﮐﺎﺭﺗﻮﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﭼﻮﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﻮﺩ:p

asal 92

New member
از اینکه ما رو سر کار گذاشتید بی نهایت سپاسگزارم خیلی وقت بود سر کار نرفته بودیم ....اهوم ...
:25r30wi:حالا برو حالشو ببر

21Tir

New member
اعتراف میکنم 24 تا سیا بالارو نخوندم چون تنبلم
همچنین اعتراف میکنم وقتی نوشتی یه سیا سینا بوده یا خوشحالو اشتباه نوشتی بازم نرفتم چک کنم چون خیلی خیلییییییییییییی تنبلم!
نتیجه: سرکارم نرفتم چون تنبلم....:25r30wi:

mexin

Well-known member
از اینکه ما رو سر کار گذاشتید بی نهایت سپاسگزارم خیلی وقت بود سر کار نرفته بودیم ....اهوم ...
:25r30wi:حالا برو حالشو ببر

پس یه بار دیگه هم بخون...:p

- - - Updated - - -

اعتراف میکنم 24 تا سیا بالارو نخوندم چون تنبلم
همچنین اعتراف میکنم وقتی نوشتی یه سیا سینا بوده یا خوشحالو اشتباه نوشتی بازم نرفتم چک کنم چون خیلی خیلییییییییییییی تنبلم!
نتیجه: سرکارم نرفتم چون تنبلم....:25r30wi:

تابلو معلومه سه دور خوندیش .....خخخخخخخخخخخ

mexin

Well-known member
واسا ببینم اصلا این چه عنوانیه زدی ؟؟ ها ؟؟؟
حالا که اینجور شد اصلا ... خودت اونقققققققققد ............... :25r30wi:

اولا من نوشتم شما آنقدر نه شما اونقدر....خخخخخخخخخخخخخخ توجه بنما . مجبور شدی یه بار دیگه بری بخونیش...:motat::25r30wi:

sepideeee

New member
اولا من نوشتم شما آنقدر نه شما اونقدر....خخخخخخخخخخخخخخ توجه بنما . مجبور شدی یه بار دیگه بری بخونیش...:motat::25r30wi:
نه دیگه نگرفتی چی شد ... من گفتم حالا که با ما گفتی اونقدددددددددددددر .. هستیم ... منم می گم خودت اونقدددددددددددددددد...... هستی :p7977cujr38iyymsu8:

mexin

Well-known member
نه دیگه نگرفتی چی شد ... من گفتم حالا که با ما گفتی اونقدددددددددددددر .. هستیم ... منم می گم خودت اونقدددددددددددددددد...... هستی :p7977cujr38iyymsu8:

من نوشتم آنقدر...خخخخخخخخخخخخخخخ ..بازم برو بخون ..املا چند گرفتی؟؟!:tonguesmiley:

sepideeee

New member
من نوشتم آنقدر...خخخخخخخخخخخخخخخ ..بازم برو بخون ..املا چند گرفتی؟؟!:tonguesmiley:

من کلا علاقه ی زیادی به املا ..... انشا .. ریاضی و فیزیک . شیمی و ادبیات و یه چند تا درس دیگه ندارم کلا :5:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

mexin

Well-known member
من کلا علاقه ی زیادی به املا ..... انشا .. ریاضی و فیزیک . شیمی و ادبیات و یه چند تا درس دیگه ندارم کلا :5:

همینه دیگه ....از فردا کمتر بیا انجمن .بشین از روی تصمیم کبری و صغری 6 مرتبه مینویسی...حسنک کجایی هم یادت نره ...انشا هم در آینده میخواهید چکاره شوید ..بجز روانشناس..گفته باشم ...ادبیات هم شعر کلاغ و روباه رو حفظ کن ...شیمی هم خودت چندتا ماده رو قاطی کن باهم ببین چی در میاد ... کلا هم بهونه نیار..:motat::tonguesmiley:

sepideeee

New member
همینه دیگه ....از فردا کمتر بیا انجمن .بشین از روی تصمیم کبری و صغری 6 مرتبه مینویسی...حسنک کجایی هم یادت نره ...انشا هم در آینده میخواهید چکاره شوید ..بجز روانشناس..گفته باشم ...ادبیات هم شعر کلاغ و روباه رو حفظ کن ...شیمی هم خودت چندتا ماده رو قاطی کن باهم ببین چی در میاد ... کلا هم بهونه نیار..:motat::tonguesmiley:
تکالیفو میارم اینجا میدم به بچه ها دور هم بنویسیم .. همه یه فیضی ببرن :wacsmiley: تازه سطح سواد انجمن هم بالا میره :25r30wi:

بالا