مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سلام راوی جون دلم برات تنگ شده کم پیدایی ؟ ثبت نام کردی؟ میشه بگی مراحلش چ جوری؟
من فرم 3 رو دادم دانشگا پر کنه بهم بده اما هنو نداده نمی دونم چیکار کنم میترسم حتی از امتحان دادنشم بیفتم

سلام هنری جان خوبی؟
بله ثبت نام کردم, والا مرحله خاصی نداشت, بعد از پرداخت هزینه با شماره ملی وارد می شیم و یکی یکی مدارک رو آپلود می کنیم و اطلاعات رو وارد می کنیم انجام می شه دیگه, والا من قد شماها زرنگ نبودم که هنوز وقتی دانشجوام بخوام تو آزمون ثبت نام کنم, به خاطر همین باور کن اصلا در مورد فرمهایی که باید پر بشه اطلاع ندارم چون برای من نیاز نبوده, امیدوارم بچه های دیگه که این مراحل رو طی کردن راهنماییت کنن

henri

New member
مرسی راوی جون این چ حرفیه من اگه زرنگ بودم ک این وضعم نبود والا الان از اینکه برا علوم ثبت نام کردم پشیمونم چون هیچی نخوندم براش و دیگه کیک و ساندیسم ک نمیدن دلم خوش باشه بگم میرم ی آب میوه ای میخورم و میام تا الانم برا بهداشتم کاری نکردم و با این وضع کاریم نمیکنم چون هم برنامه دانشگام سنگینه و هر روز حتی برا 2 ساعتم باید برم هم نمیدونم چم شده ک ی نخود انگیزه و حس درسم ک داشتم از دست دادم و بیخیال قبولی شدم فقط دوس دارم بدم ببینم چ جوریه وگرنه امیدی ندارم. البته امیدوارم بتونم بدم چون با این بازیایی ک آموزش ما دروورده احتمالا ثبت نام تموم میشه هنو اونا فرم ب من ندادن

rawy

New member
من در این مورد اطلاعی ندارم, به نقل از دوستان:

همایش رایگان تقویت حافظه کنترل افکار مزاحم رهایی از وسواس استاد جاوید چهارشنبه فردا ساعت 8_10 شب
میدان ولی عصر ابتدای بلوارکشاورز خ کبکانیان نبش کوچه 8 تالار تفاهم

ریگار

New member
اقا من دارم این کتاب نظریات شخصیت فیست رو میخونم . مثلا میخوام خلاصه کنم ، خط خط کتاب رو باید بنویسم :|

رسیدم به راتر و میشل ، فحشی نیست که به این راتر ندم ! آخه مگه مجبوری نظریه بدی ؟! وقتی فرمولت قرار نیست کار بکنه و خودت میدونی که نمیشه و به درد نمیخوره مگه بیماری آخه اینو میسازی ؟! نه فرمول اساسیش به درد پیش بینی رفتار میخوره نه کلیش .
یه سری فرض های اساسی هم واسه نظریه اش در نظر گرفته که من تو یه موردش حسابی باهاش مشکل دارم . مگه دستم بهت نرسه راتر ! وقتی منو ببینه میتونه با احتمال 100 درصد پیش بینی کنه که نتیجه کار من مرگ اونه :d

آقا این اسکینر چقدر گله ! نظریه اش رو میخونم و میزدم روی سینه از عشق و علاقه ! پرچم رفتارگرایی رادیکال بالاست !!!
پ ن : قبلا که نیومدید با سوالات فیزیلوژی سرگرم بشیم ، حداقل بگید طرفدار کدوم نظریه پرداز شخصیت هستید ؟! ( اگه گسی بگه یونگ، خودم خونش رو میریزم :دی )
پ ن 2 : من هنوز ثبت نام نکردم ، هفته بعد شنبه میرم کارای فارغ التحصیلیم رو انجام بدم و ثبت نام کنم . دعا کنید حراست اذیتم نکنه :(

آخرین ویرایش:

khojasteh88

New member
سلام دوستان اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
من دارم واسه ازمون ارشد ازاد میخونم اخه پارسال وزارت علوم قبول شدم و رتبم380 شد ولی مرحله دوم قبول نشدم چون امسال دیگه نتونستم بخونم تصمیم گرفتم بخونم علوم تحقیقات تهران ازاد قبول شم
اتفاقی با وزارت بهداشت اشنا شدم به نظر شما تا خرداد میتونم هم واسه ازاد بخونم هم وزارت بهداشت با این حساب که من تا حالا روانشناسی بالینی-روانشناسی مرضی -کودکان استثنایی -روش تحقیق رو خوندم

khojasteh88

New member
من دارم واسه ازمون ارشد ازاد میخونم اخه پارسال وزارت علوم قبول شدم و رتبم380 شد ولی مرحله دوم قبول نشدم چون امسال دیگه نتونستم بخونم تصمیم گرفتم بخونم علوم تحقیقات تهران ازاد قبول شم
اتفاقی با وزارت بهداشت اشنا شدم به نظر شما تا خرداد میتونم هم واسه ازاد بخونم هم وزارت بهداشت با این حساب که من تا حالا روانشناسی بالینی-روانشناسی مرضی -کودکان استثنایی -روش تحقیق رو خوندم

:smiliess (12):
یکی جواب منو بده

rawy

New member

عزیزم, بی رو دربایستی بخوام بگم, شما دنبال یه جور قوت قلب هستی
آخه ما که شرایط شما رو نمی دونیم چی بگیم؟ تازه بدونیم هم نمی تونیم نظر قاطعی بدیم همه چی بستگی به خودتون داره
اصلا نگفتید بالینی چی خوندید؟
مرضی چی خوندید؟
کودکان استثنایی چی خوندید؟
و در کنار همه اینا ما نمی دونیم تا چه حدی به اینها مسلط هستید و هیچکی بهتر از خودتون نمی تونه این رو مشخص کنه
شما تلاشتون رو تا جای ممکن انجام بدید بقیه اش توکل به خدا
اگه هدفتون صرفا قبولیه ایشالا بالاخره یه دانشگاه خوب قبول می شید, اگه نه بهداشت رو برای خودتون هدف گذاشتید فوق آخرش اینه که خدای نکرده قبول هم نشدید انقدر برای هدفتون تلاش می کنید که بهش برسید.
موفق باشید

khojasteh88

New member
عزیزم, بی رو دربایستی بخوام بگم, شما دنبال یه جور قوت قلب هستی
آخه ما که شرایط شما رو نمی دونیم چی بگیم؟ تازه بدونیم هم نمی تونیم نظر قاطعی بدیم همه چی بستگی به خودتون داره
اصلا نگفتید بالینی چی خوندید؟
مرضی چی خوندید؟
کودکان استثنایی چی خوندید؟
و در کنار همه اینا ما نمی دونیم تا چه حدی به اینها مسلط هستید و هیچکی بهتر از خودتون نمی تونه این رو مشخص کنه
شما تلاشتون رو تا جای ممکن انجام بدید بقیه اش توکل به خدا
اگه هدفتون صرفا قبولیه ایشالا بالاخره یه دانشگاه خوب قبول می شید, اگه نه بهداشت رو برای خودتون هدف گذاشتید فوق آخرش اینه که خدای نکرده قبول هم نشدید انقدر برای هدفتون تلاش می کنید که بهش برسید.
موفق باشید

اخه یکی بهم گفت واسه بهداشت بخوای قبول شی حداقلش 6ماه باید بخونی
گفتم ببینم اگه واقعا به قول اون بنده خدا این 3ماه فایده ای نداره بخوام وقت بذارم واسه بهداشت دیگه وقتم رو واسش نذارم و همون ازاد رو بخونم ولی اگه امکانش باشه این 3ماه بخونم تلاشم رو بکنم واسه هر دوش
اینم بگم ارادم خیلی زیاده حتی میتونم روزی 12 الی 13 ساعت مطالعه کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
اخه یکی بهم گفت واسه بهداشت بخوای قبول شی حداقلش 6ماه باید بخونی
گفتم ببینم اگه واقعا به قول اون بنده خدا این 3ماه فایده ای نداره بخوام وقت بذارم واسه بهداشت دیگه وقتم رو واسش نذارم و همون ازاد رو بخونم ولی اگه امکانش باشه این 3ماه بخونم تلاشم رو بکنم واسه هر دوش
اینم بگم ارادم خیلی زیاده حتی میتونم روزی 12 الی 13 ساعت مطالعه کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره عزیزم برای بهداشت باید خیلی قوی باشی اما من نمی دونم شما تو چه حدی هستین، کارشناسی تو یه دانشگاه قوی بودین یا نه؟ زبان و آمارتون تو چه سطحیه؟ مثلا کاپلان رو تا حالا خوندید یا بار اوله؟ این مورد خیلی مهمه چون کاپلان یکی از سخت ترین و وقت گیرترین درس هاست که اگر روون هستیدش خیلی جلو هستید.
اما مهم ترین چیز همون اراده است که خوشبختانه دارید، سطح بهداشت انقدر بالاست که اگه برای اون آماده باشید آزاد هم میتونید خوب بزنید. اما تو یه کلام هیچ جا بهداشت نمیشه

hamidehjoon

New member
سلام بچه ها
امروز روز کنکور علومه و برای خیلی ها که برای کنکور علوم تلاش کردن روز مهمیه
برای پرندجون وهمه بچه هایی که واقعا براش تلاش کردن ارزوی موفقیت میکنم
امیدوارم امسال تاپیک ما بترکونه

khojasteh88

New member
سلام هاوش تاپیک"بدوبدولزگی اومده"و تاپیک مطالعه گروهی لزگی ورژن93 "رودیدی بهتره فلشکارتایی که بچه هازحمت کشیدن رودانلودکنی واول اوناروبخونی
من امروز ده درصدبودم
شرمنده من تازه اومدم تو این سایت میشه بگید این فلش کارتایی که میگید رو از کدوم قسمت میشه دانلود کرد؟

henri

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دوستان خوبید ؟ باور کنید مردم از دلتنگی خوشحالم سایت باز شد
چه خبرا ؟ ب سلامتی ی کنکور رو دادین و ایشالا برا بعدیشم اماده اید نه ؟ همه چی آرومه ؟؟؟؟؟؟؟/:applause:

- - - Updated - - -

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دوستان خوبید ؟ باور کنید مردم از دلتنگی خوشحالم سایت باز شد
چه خبرا ؟ ب سلامتی ی کنکور رو دادین و ایشالا برا بعدیشم اماده اید نه ؟ همه چی آرومه ؟؟؟؟؟؟؟/:applause:

havash

New member
درود بی کران ..... به اندازه ی روزایی که نبودم سلام ....سللللللللللللام
امیدوارم کیفتون کوک ، دماغتون چاق و دلتون شاد باشه.... همیشه . حال و احوالتون که خوبه ایشالا
مثه اینکه این چند وقته دوستای جدید هم به جممون اضافه شدن که به سهم خودم بهشون خوشامد میگم .... هرچند با تاخیر

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
سلااااااااااااام اقای هاوش...
حالتون خوبه؟؟
درسا چطورن؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا