مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Aysel

New member
به به چقد دوستای تازه به گروهمون اضافه شدن
خوووووووووووووب خووووووووووب بخونین
به امید موفقیت هممون:auizz3ffy9vla57584x
در جواب دوستان عرض کنم ک منم جاوتز و مورای رو تلفیقی میخونم
ولی فک نکنم بخش ایمنی باشه تا حالا که نبوده ایشالا امسالم نمیاد
بیوشیمی هم نگا کنین به پایه خودتون اگه قوی هستین حیفه رفرنس خوب نخونین کتابایی که دوستان تو پستای قبل معرفی کردن همشون خوبن بهتره یکی رو انتخاب کنین و بخونین

Mohammad gh

New member
دوستان مقادیر زیادی از بیوشیمی از ساختار غشا گرفته تا پیام رسانی تا همانندسازی و رونویسی و بیوتکنولوژی و .... بین بیوشیمی و سلولی و مولکولی مشترک هستن,اگه منابع سلولیتون رو خوب خونده باشید میتونید از پسشون بربیاید و نیاز نیست که خیلی روشون پافشاری کنید
بهتره بیشتر روی مواردی مثل کربوهیدرات یا لیپید و ویتامین و متابولیسم ها و ... وقت بزارید
بچه ها میشه جواب سوال منم بدین؟لازمه بخش ایمنی مورای رو بخونم؟ :/

من فکر نمیکنم لازم باشه مخصوصا که ایمنیشون خیلی خلاصه و فشردس.ایمنی شناسی واقعا یک بحث خیلی گسترده داره که واقعا در 30صفحه ی جاوتز یا مورای نمیگنجه

aseman1322

New member
شما هم موفق باشی دوست عزیزم از هر رشته ای که هستی امیدوار باش چون هیچی غیر ممکن نیست! ;) سعی کن لغات تخصصی زبان رو هم بخونی چون رشته ت زیست نبوده ،اینجوری دیگه باهاش ناآشنا هم نخواهی بود! :)

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. راستش من بیشتر با اختصارات مشکل دارم یادم نمیمونن اگه شما کتاب یا روشی برای بهتر حفظ کردن اصطلاحات در نظر دارین ممنون میشم بگین

aseman1322

New member
ی سوال دیگه دارم از همه من کتاب باکتری شناسی پزشکی مورای ترجمه جلال مردانه رو دارم، ب نظرتون کافیه؟ ینی فقط باکتری شناسی مهمه یا باید کتاب دیگه ای بگیرم؟
مرررسی

م.صفری

New member
بچه ها متابولیسم بیوشیمی چقد مهم؟؟
من همیشه ازین مباحث متنفر بودم :wacsmiley::sdasdasd::smilies-azardl (12)

Mohammad gh

New member

مهم اما سنگین و فشرده.
هنوزم نمیفهمم اقایون تو استرایر چی دیدن که گذاشتنش جزو منبع اما لنینجر جزو منابع نیست!

اقا بزنم به تخته همین الان فهرست دولین انتشارات ارجمند رو دانلود کردم جلد دومش فقط ۵۰۰ صفحش متابولیسمه!

آخرین ویرایش:

Sol Negro

New member
خوش اومدین دوست گرامی :rose: انشالله امسال از قبولی ها هستین :)
منم دارم مورای میخونم ، ترجمه دکتر بهادر ؛
راستش بخش ایمنی ندیدم ! تا اونجا که اطلاع دارم ایمونولوژی نمیاد ، فقط بخشهای باکتری شناسی پزشکی و اینا میاد ،
هوممم ؟؟ دوستان بقیه چی ؟

من فکر نمیکنم لازم باشه مخصوصا که ایمنیشون خیلی خلاصه و فشردس.ایمنی شناسی واقعا یک بحث خیلی گسترده داره که واقعا در 30صفحه ی جاوتز یا مورای نمیگنجه

خیلیییی ممنون! :smilies-azardl (113 راستش من دارم ترجمه گیتا اسلامی رو میخونم که 90 صفحه فوووول ایمنی داره! حالا دیگه با نظرات و کمکای شما میذارمش اگه وقت زیاد آوردم یه نگاه بندازم! بازم سپاس فراوون! :riz304:

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. راستش من بیشتر با اختصارات مشکل دارم یادم نمیمونن اگه شما کتاب یا روشی برای بهتر حفظ کردن اصطلاحات در نظر دارین ممنون میشم بگین

خواهش میکنم !:tonguesmiley: راستش نه من کتابی رو سراغ ندارم ولی باید باشه حتما! ولی یه چیزی به ذهنم میرسه اونم اینه که انتهای بیشتر کتابا یه فهرست اصطلاحات هست که عنوان کرده این اصلاح کجای کتاب به کار رفته!میتونی از اونا کمک بگیری.

sabor

New member
من واسه میکروب مورای و واکر میخونم
میشه درباره لودیش راهنماییم کنین و بگید کدوم فصلاش از همه مهمترن ممنون

TrueLove90

New member
من همیشه ازین مباحث متنفر بودم :sdasdasd:

ماهم همین طور !! :sdasdasd:
به نظرم زیاد لازم نیست رووش وقت بذاریم ! منکه نکات مهم آخر فصلشو میخونم
بیشتر روو قند ها و لیپیدها و a.aها و اینا وقت میذارم

مهم اما سنگین و فشرده.
هنوزم نمیفهمم اقایون تو استرایر چی دیدن که گذاشتنش جزو منبع اما لنینجر جزو منابع نیست!

اقا بزنم به تخته همین الان فهرست دولین انتشارات ارجمند رو دانلود کردم جلد دومش فقط ۵۰۰ صفحش متابولیسمه!

یه سرچ بزنین ، اکثر بچه ها میگن قسمتای متابولیسم استرایر قشنگ توضیح داده ! و قسمتای اول تا اخر ساختار لنینجر خوبه
ولی به نظرم اینکه نوشتن استرایر و دولین ، و لنینجر رو ننوشتن ، علتش اینه ساله اوله میخوان آسون بگیرن !
احتمالا از سال بعد لنینجر هم رسما اضافه میشه !!

من واسه میکروب مورای و واکر میخونم
میشه درباره لودیش راهنماییم کنین و بگید کدوم فصلاش از همه مهمترن ممنون

درباره لودیش این سوال قبلا هم شده بود ، و کسی نمیدونه واقعا !
چون معلوم نیست طراح محترم سوالات موقع سوال درآوردن حالش خوبه ؟ بده ؟!
کلا نمیشه قسمت بندی کرد دیگه همه شو باید خوند :)

راستی !

کیـــــــا فردا کنکور دارن !

موفق بـاشـیــــن :) :auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113

leila89

New member

از اون جایی که امسال سال اولیه که بیوشیمی برای ما سوال میاد روی متابولیسم خیلی تمرکز نکنید
این حرف مشاورهای آموزشگاه ماست رو فصل های ساختارها خیلی بیشتر کار کنید

leila89

New member
ماهم همین طور !! :sdasdasd:
به نظرم زیاد لازم نیست رووش وقت بذاریم ! منکه نکات مهم آخر فصلشو میخونم
بیشتر روو قند ها و لیپیدها و a.aها و اینا وقت میذارم

یه سرچ بزنین ، اکثر بچه ها میگن قسمتای متابولیسم استرایر قشنگ توضیح داده ! و قسمتای اول تا اخر ساختار لنینجر خوبه
ولی به نظرم اینکه نوشتن استرایر و دولین ، و لنینجر رو ننوشتن ، علتش اینه ساله اوله میخوان آسون بگیرن !
احتمالا از سال بعد لنینجر هم رسما اضافه میشه !!

درباره لودیش این سوال قبلا هم شده بود ، و کسی نمیدونه واقعا !
چون معلوم نیست طراح محترم سوالات موقع سوال درآوردن حالش خوبه ؟ بده ؟!
کلا نمیشه قسمت بندی کرد دیگه همه شو باید خوند :)

راستی !

کیـــــــا فردا کنکور دارن !

موفق بـاشـیــــن :) :auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113

به نظر من چون لنینجر را نگفتن پس سوال ازمتابولیسم کمتر می دن چون لنینجر خیلی روی متابولیسم تمرکز داره و استرایر روی ساختار

Mohammad gh

New member
اول از همه بهتون تبریک میگم بابت اینکه سایت علوم پزشکی دوباره در دسترس قرار گرفت
واقعا این چند روز رو مخم بود و میترسیدم که دیگه کلا بالا نیاد خصوصا که سایت ایران بیولوژی هم کلا نیست و نابود شده!گفتم دیگه همه سایتامون از بین رفت

حالا دوستان سوال من اینه که بهادر و مورای چه قدر شبیه هستن؟لازمه کسی که جاوتز و مورای رو میخونه بهادر رو هم بخونه؟
زینسر رو چطور؟

leila89

New member
سلام دوستان یک سوال بیوشیمی
لطفا یک نفر راجع به تیتراسیون و تعیین pk آمینو اسیدها در ph مختلف توضیح بده؟
بار یک پپتید را چگونه باید حساب بکنیم؟

Aysel

New member
واااااااااااااااااااااای دیگه داشتم دق میکردم دلم یه ذره شده بود برا اینجا
خدا رو شکر که دوباره هس
:thanks:

Aysel

New member
اول از همه بهتون تبریک میگم بابت اینکه سایت علوم پزشکی دوباره در دسترس قرار گرفت
واقعا این چند روز رو مخم بود و میترسیدم که دیگه کلا بالا نیاد خصوصا که سایت ایران بیولوژی هم کلا نیست و نابود شده!گفتم دیگه همه سایتامون از بین رفت

حالا دوستان سوال من اینه که بهادر و مورای چه قدر شبیه هستن؟لازمه کسی که جاوتز و مورای رو میخونه بهادر رو هم بخونه؟
زینسر رو چطور؟

والا من دیروز این دو تا کتاب و داشتم مقایسه میکردم تفاوت زیادی نداشتن ینی کلا شبیه هم بودن فقط احساس کردم مورای یه کمی فقط یه کمی متنش رونتره!!!!

leila89

New member
کسی می دونه زمان فارغ التحصیلی از کی حساب می شه؟‌ زمان پایان ها یا زمان ثبت شدن نمره ها؟

hanas68

New member
سلام بچه ها ، ی مدت سایت قطع بود.....

ی سوال: بیوشیمی چه منابعی داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا