آخ که اگه الان... ( کامل کن )

ROJO

New member
آخ که اگه الان مگزین اینجا بود میتکوندمش جکاش بریزه:4d564ad6::25r30wi:

baran71

New member
آخ که اگه الان... ................:smiliess (8):هوا گرم بود چی میشد

sepid71

New member
آخ ک اگ االان یکی پیدا میشد برم باهاش برف بازی ............:dadad4::dadad4::dadad4:

biosta

Well-known member
آخ که اگر الان می رفتم صحبت های آقای دکتر فرهنگ هلاکویی رو از بعضی شبکه ها می شنیدم
دلم برای صحبت هایش تنگ شده ...

yara

New member
:sarma:اخ اگه الان منم میرفتم برف بازی......چه کیفی دارههههههههه

varia

Well-known member
آخ که الان!!!:21::smiliess (11)::smiliess (12):دارم میرم مطالعه بفرمایم:thumbsupsmileyanim:

ROJO

New member
آخ که اگه الان دوستم میزنگید میگف حاضر شو بیام دنبالت
b1.gif

yara

New member
اخ که اگه الان کسی بود باش میرفتم قدم میزدم وبستنی میخوردم بدون هیچ دغدغه و سردرگمی.........
.
.
.
.چیه خووووووووووووووو اینجا هواش خوبه....مشکلی نیست میشه بستنی خورد...:tsimuzpzwoap1t9y3o7:dadad4::dadad4::dadad4:

TUMS

Well-known member
آخ اگه الان روز بعد از کنکور دکترا بود چه حالی میداد
آخ که اگه نتایج دکترا میومد و من تهران قبول میشدم چه حالی میداد

marlik

New member
::sad::sad:آخ اگه الان آسمون میومد پیشم و واسه همیشه تو شهر من شیراز زندگی میکرد چه خوب بود.این آرزوی الان الانم.خیلی دلم هواشو کرده و دلتنگشم که پیشم باشه.هیچکس نمیتونه جاشو پر کنه.هیچکس هیچکس

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
::sad::sad:آخ اگه الان آسمون میومد پیشم و واسه همیشه تو شهر من شیراز زندگی میکرد چه خوب بود.این آرزوی الان الانم.خیلی دلم هواشو کرده و دلتنگشم که پیشم باشه.هیچکس نمیتونه جاشو پر کنه.هیچکس هیچکس

خب آسمون که نمیتونه به زمین بیاد ....خخخخخخخخخخخ:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

آسمون

New member

آخ اگه الان میگفتن آسمون شیرازقبول شدی نمیخادتاکنکورصبرکنی...نمیذاشتم جملشون تموم بشه...همون لحظه راه میفتادم...دل منم بدجور هواتو کرده عشقم...
بچه ها بخداحرفای ما تو انجمن لوس بازی وپپسی بازکردن نیس...فقط عشقه...

sara77

New member
اخ که چقد دوس دارم دهن هرچی ادم بی منطق و زبون نفهمو سرویس کنم
خدایش الان اینو دلم میخاددددددددددددددد

ROJO

New member
اخ که چقد دوس دارم دهن هرچی ادم بی منطق و زبون نفهمو سرویس کنم
خدایش الان اینو دلم میخاددددددددددددددد

موافقم واسه من اون ادم طراح دفترچه کنکوره، ینی دوس دارم مقزشو ترشی بندازم:mad_majidonline:

بالا