ثبت نام کارشناسی ارشد (وزارت علوم،وزارت بهداشت،آزاد) هر سوال داری بپرس

henri

New member
سلام منم میخام بپرسم فرم های 1 تا 4 بایسد عکس دار بتشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

maxin

Well-known member
سلام
من ثبت نام کردم راحته گریه زاریم نداره!!!!!!!!!!!!!
فقط یه سوال دارم»»»» من رفتم دفتر گروهمون پرسیدم تاریخ فارغ التحصیلیمو کی بزنم گفتم اهمیت زیادی نداره یا31تیر بزن یا31شهریور.
منم 31شهریور زدم اما مطمئنا تا تاریخ6-7تیرماه93 فارغ التحصیل میشم .بنظرتون اشکالی نداره اون تاریخ شهریور رو زدم.اگه مهمه تا موقع ویرایش اطلاعات برم درستش کنم.؟؟؟؟؟؟

BBT

New member
سلام
من ثبت نام کردم راحته گریه زاریم نداره!!!!!!!!!!!!!
فقط یه سوال دارم»»»» من رفتم دفتر گروهمون پرسیدم تاریخ فارغ التحصیلیمو کی بزنم گفتم اهمیت زیادی نداره یا31تیر بزن یا31شهریور.
منم 31شهریور زدم اما مطمئنا تا تاریخ6-7تیرماه93 فارغ التحصیل میشم .بنظرتون اشکالی نداره اون تاریخ شهریور رو زدم.اگه مهمه تا موقع ویرایش اطلاعات برم درستش کنم.؟؟؟؟؟؟
سلام
نه اشکال نداره....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

cc-baby

New member
سلام.من ترم بهمن بودم و تا ی ماه دیگه حتما دانشناممو میگیرم.تاریخ فارغ التحصیلیمو کیبزنم؟

BBT

New member
سلام.من ترم بهمن بودم و تا ی ماه دیگه حتما دانشناممو میگیرم.تاریخ فارغ التحصیلیمو کیبزنم؟

سلام چون تا اونوقت ثبت نام تموم میشه پس باید فرم رو پر کنید
تاریخ فراغت هم هر موقع خواستید میتونید بزنید فقط باید قبل از یک مهر سال بعد باشه

- - - Updated - - -

salam vase reshte otagh amal bayad forme 1 ro por kard ya form 3?kodumo bayad por kard?merc begin

سلام صفحات قبل تاپیک رو نگاه کنید

amin667

New member
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم :
1.انتخاب شهر هم داخل همین فرم ثبت نام انجام میشه یا در مراحل بعدی هست ؟
2.اونایی که سهمیه آزاد هستن باید کودوم گزینه رو انتخاب کنن ؟

BBT

New member
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم :
1.انتخاب شهر هم داخل همین فرم ثبت نام انجام میشه یا در مراحل بعدی هست ؟
2.اونایی که سهمیه آزاد هستن باید کودوم گزینه رو انتخاب کنن ؟

وقتی کنکور دادین بعدش زمان انتاخب شهر میشه
سهیمه 3 تا ست کلا
شما همون آزاد رو باید انتخاب کنید دیگهه

sanaz alizadeh

New member
دوستان یه سوال یه قسمت هست ک فرم باس پر کنیم برا معدل اینا ک باس از طرف دانشگاه باشه اون اجباریه؟اخه من تو قسمت معدل یه چی دیگه فرستادم یعنی اون صفحه معدل ک تو سایت دانشگاه هست برا هر کسی من اونو فرستادم ارور هم نگرفت و ثبتنام هم کردم حالا نمیدونم اون فرمه رو باس بفرستم حتما یا نه

Aysel

New member
بچه ها نمیشه با فایر فاکس ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اکسپلوررم کار نمیکنه!!!!!!!!!!!

BBT

New member
دوستان یه سوال یه قسمت هست ک فرم باس پر کنیم برا معدل اینا ک باس از طرف دانشگاه باشه اون اجباریه؟اخه من تو قسمت معدل یه چی دیگه فرستادم یعنی اون صفحه معدل ک تو سایت دانشگاه هست برا هر کسی من اونو فرستادم ارور هم نگرفت و ثبتنام هم کردم حالا نمیدونم اون فرمه رو باس بفرستم حتما یا نه

بعد که مدارک رو بررسی کردند
به شما سیستم یه پیام میده که مدارکتون ناقصه

ROJO

New member
اووه 18 صفحه سوال داشتن ملت چرا من سوال ندارم ، آدم بخودش شک میکنه نکنه اونجوری که فکر میکنم اشتباهه:mad_majidonline:

solmaz01

New member
لطفا یکی از دوستان جواب بدن!میگم من که فارغ التحصیل هستم جز امضای یک فرم تو دفترچه فرم دیگه نیازه که از دانشگاه اقدام کنم؟؟لطفا اگه اطلاع دارید جواب بدید

solarbeh

New member
عزیز جان برا ارشد چه رشته ای میخوای شرکت کنی؟؟؟ برو مدارک مورد پذیرش اون رشته رو نگاه کن،اگه کارشناسیتو خواست اونو بفرست اگه ارشدتم مورد قبول بود اونو بفرست.اکی؟

هم کارشناسی می تونم هم ارشد
واسه ارشد فرم نداره، منم می خوام با ارشد شرکت کنم
علوم بهداشتی در تغذیه، چون نوشته کارشناسی و بالاتر

solarbeh

New member
بچه ها سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی وزارت علومم، الان هم ترم 3 ارشد هستم
می خوام ارشد علوم بهداشتی در تغذیه امتحان بدم( شرایطش رو دارم)
گواهی موقت کارشناسی رو با مهر و امضاء دارم
نیازی هست فرم 4 رو پر کنم؟
بعدش ارشدم چی؟ نباید ریزنمراتمو بفرستم؟

15 روزه حیرونم هنوز ثبت نام نکردم
هیچکس نیست یک راهنمایی بدرد بخور کنه؟
:smilies-azardl (12)

آخرین ویرایش:

hanas68

New member
:14:سلام بچه ها ی سوال: امتحان ارشد بهداشت بیوتکنولوژی پزشکی روز پنج شنبه صبح؟ آخه من همون روز امتحان ترم س 8 دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maxin

Well-known member
:14:سلام بچه ها ی سوال: امتحان ارشد بهداشت بیوتکنولوژی پزشکی روز پنج شنبه صبح؟ آخه من همون روز امتحان ترم س 8 دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با استادت صحبت کن قبل ....یا بعدا امتحان بدی....
یا معرفی به استاد برش دار.

سلام
من دوساله که فارغ التحصیل شدم اما گواهینامه ام موقته آیا مشکلی داره؟؟
سپااس اگه کمک کنید؟

BBT

New member
v
لطفا یکی از دوستان جواب بدن!میگم من که فارغ التحصیل هستم جز امضای یک فرم تو دفترچه فرم دیگه نیازه که از دانشگاه اقدام کنم؟؟لطفا اگه اطلاع دارید جواب بدیدTE
خواهشا اگه کسی میدونه ج بده!وقت ندارم به دانشگاه سربزنم

نه فقط همون یه فرمه ....

بالا