میگم ظرفیت هر دانشگاه رو کی میزنه؟ پارسال که بودش! چرا امسال ظرفیت پذیرش هر دانشگاه رو ننوشته!؟
با سلام
ثبت نام كي شروع شده و تا كي وقت هست!
جه تونهههههه! مهندسي بزشكي مي تونم شركت كنم كه!! ميخوام شركت كنم! عجببببببب
آخر فرمهای 1الی4نوشته:مهروامضائ معاون/مدیر امور آموزشی دانشگاه.
بلاخره یدونه مهر میخاد یا دوتا پای برگه.؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من هنوز ثبت نام نکردم...ولی با توجه به تصویری که دوستمون گذاشت دیدم که ی مدرک برای طرح میخوان که واسه تاریخ بهمن 92 باشه...این برای همون رشته های مشموله طرحه فقط؟؟؟؟ چون منم در حال گذروندن طرحم ولی مامایی جز اون رشته هایی که اعلام کردن نیست...بعبارتی طرحمون اختیاریه....حالا منم باید مدرک ارائه بدم؟؟؟ اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید...
سلام
نه دیگه فقط اونایی که مشمول طرحن .. واس خودت کار میتراشی شیوا :smiliess (3):
یه نامه از اون مرکزی که کار میکنی مسئول اونجا برات مینویسه که سیمین ،کارشناس ... از تاریخ ... در مرکز... مشغول گذروندن طرحه و این گواهی صرفأ جهت ارائه به دانشگاه صادر گردیده ...سلام
ببخشید واسه فرم نشان دهنده طرح باید ابلاغ شروع به کار مون رو بفرستیم؟
سلام
ببخشید واسه فرم نشان دهنده طرح باید ابلاغ شروع به کار مون رو بفرستیم؟
یه نامه از اون مرکزی که کار میکنی مسئول اونجا برات مینویسه که سیمین ،کارشناس ... از تاریخ ... در مرکز... مشغول گذروندن طرحه و این گواهی صرفأ جهت ارائه به دانشگاه صادر گردیده ...
بعد پایینشو مهر و امضا میزنه، اونموقع میبری کارگزینی دانشگاه یا میبری پیش مسئول امور طرح تو دانشگاه که اونا یه نامه با مهر و امضای دانشگاه به سازمان سنجش میزنن که اسکنشو میذاری تو ثبت نامت، من برای خودمو و دوستم که شهر دیگس انجام دادم
سلام مرسی بابت راهنماییت ولی فکر کنم همون نامه شروع طرح و پایان طرح که بیمارستان هم بهمون میده کافیه اسکنش رو بفرستیم فک نکنم نیاز به فرستادن دانشگاه باشه !!یه نامه از اون مرکزی که کار میکنی مسئول اونجا برات مینویسه که سیمین ،کارشناس ... از تاریخ ... در مرکز... مشغول گذروندن طرحه و این گواهی صرفأ جهت ارائه به دانشگاه صادر گردیده ...
بعد پایینشو مهر و امضا میزنه، اونموقع میبری کارگزینی دانشگاه یا میبری پیش مسئول امور طرح تو دانشگاه که اونا یه نامه با مهر و امضای دانشگاه به سازمان سنجش میزنن که اسکنشو میذاری تو ثبت نامت، من برای خودمو و دوستم که شهر دیگس انجام دادم
سلام مرسی بابت راهنماییت ولی فکر کنم همون نامه شروع طرح و پایان طرح که بیمارستان هم بهمون میده کافیه اسکنش رو بفرستیم فک نکنم نیاز به فرستادن دانشگاه باشه !!
اصلا فرم رو هم نفرستی مشکلی پیش نمیاد چه برسه با تاریخ فارغ التحصیلی...نگران نباشید ..ویرایش هم نمیخوادسلام
من ثبت نام کردم راحته گریه زاریم نداره!!!!!!!!!!!!!
فقط یه سوال دارم»»»» من رفتم دفتر گروهمون پرسیدم تاریخ فارغ التحصیلیمو کی بزنم گفتم اهمیت زیادی نداره یا31تیر بزن یا31شهریور.
منم 31شهریور زدم اما مطمئنا تا تاریخ6-7تیرماه93 فارغ التحصیل میشم .بنظرتون اشکالی نداره اون تاریخ شهریور رو زدم.اگه مهمه تا موقع ویرایش اطلاعات برم درستش کنم.؟؟؟؟؟؟
در مورد فرم و طرح و این چیزا من چون خودم هیچوقت نداشتم نمیدونم .. اونایی که میدونن به این سوال هم جواب بدن لطفا .. ممنونبچه ها علـــــــــــوم پزشکی یه سوال مهم
من تازه ترم هشتم تموم شده در واقع هنوز فارالتحصیل نیستم
موقع ثبت نام وقتی درمورد طرح میپرسه هر گزینه های رو انتخاب میکنم مدرک میخواد!!! ولی من اصلا هنوز شرایط اقدام به طرح و ندارم باید چیکار کنم
با دانشگاه صحبت کردم گفت ما به شما مدرکی نمیدیم چون هنوز فارقالتحصیل نیستی!!
ثبت نامم مونده رو هوا نمیدونم چیکار کنم!!!
کسی میدونه باید چیکار کنم