همسر آينده ات چه ويژگي هايي داره؟

همسر آينده ات؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

..RANA..

New member
میگن بهشت اونجاس که آدم احساس آرامش کنه .....بهشت من و شما با هم فرق میکنه.
چارلی چاپلین خطاب به دخترش : (( اما به گمان من ، تن عریان تو باید مال کسی باشد که روح عریانش را دوست می داری .))
زندگی با کسی رو دوست دارم که باهاش احساس آرامش کنم ، میخوام باهم توی بهشت باشیم .
همین الان فکر کنین ، ببینید روح عریان کیو دوس دارین ؟؟؟؟؟؟:(40):

zErOOn3

Well-known member
میگن بهشت اونجاس که آدم احساس آرامش کنه .....بهشت من و شما با هم فرق میکنه.
چارلی چاپلین خطاب به دخترش : (( اما به گمان من ، تن عریان تو باید مال کسی باشد که روح عریانش را دوست می داری .))
زندگی با کسی رو دوست دارم که باهاش احساس آرامش کنم ، میخوام باهم توی بهشت باشیم .
همین الان فکر کنین ، ببینید روح عریان کیو دوس دارین ؟؟؟؟؟؟:(40):

سلام ...

عشق مثل عبادت کردن می مونه

بعد از اینکه نیت کردی دیگه نباید به اطرافت نگاه کنی . . .

:smiliess (8):

هانیه

Well-known member
همسر روياهاي من با مزدا 3 آبي نفتي مياد با تريپ خوشگل البته بدون آرايش... با مدرك كارشناسي انرژي هسته اي و به خاطر من ترك تحصيل ميكنه و نميگه من ميخوام ادامه تحصيل بدم اون ميگه تو نون آور خانواده باش من خونه بچه هاتو نگه ميدارم و برات قورمه سبزي درست ميكنم و وقتي مياي خونه كشفاتو و جوراباتو برات در آرم، از تو پيش همه تعريف ميكنم، مهريه هم يه شاخه نبات و هزار دوستت دارم طلايي،:painting:

اخیییییییییییییی ........چه کم توقع ....ایشالله پیدا میشه.........

gentelman70

New member
سلام ...

http://up.pat-o-mat.com/up3/137450208287161.jpg
137450208287161.jpg

دادا6 هر دو ...

هیشکدومش وزین باشه

oooookh

New member
هرچند خیلی ها میگن شعاره...ولی همسر من فقط خوش اخلاق و با ایمان باشه کافیه ...البته تو این دور و زمونه این توقع زیادیه...خیلی ها ک دنبال همسر خوشگل و خوشتیپ و پولدارن به خواسته شون می رسن...اخلاق و ایمان خوبه ک الان کیمیا شده نه پول وماشین وقیافه ی خوب...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

سورج

New member
سلام ببخشیدها اگه شصت سالش باشه چی ؟ بازهم به خاطر مزدا3 باهاش ازدواج می کنی ؟2525.jpg

celine

New member
هرچند خیلی ها میگن شعاره...ولی همسر من فقط خوش اخلاق و با ایمان باشه کافیه ...البته تو این دور و زمونه این توقع زیادیه...خیلی ها ک دنبال همسر خوشگل و خوشتیپ و پولدارن به خواسته شون می رسن...اخلاق و ایمان خوبه ک الان کیمیا شده نه پول وماشین وقیافه ی خوب...

آره منم موافقم ولی من یکی با همین ویژگی های اخلاقی و البته کار خوب رو به خاطر قدش از دست دادم تقریبا یه کمی از من کوتاه تر بود به خاطر همین گفتم نه:smiliess (4):

celine

New member
من که الان این چند مورد اخیر را دقت کردم ،خوشبختانه مسائل مادی واسه دخترا ملاک نیست،من نمیدونم این دخترهایی که به خاطر مسائل مادی خواستگارهاشون را رد میکنند،یا بعدا به خاطر مسائل مادی از شوهرهاشون جدا میشوند، کجاند؟؟؟؟؟؟؟
واقعا دخترخانوم های این سایت خیلی خانومند.

واقعا منم به این نتیجه رسیدم که میگن پسر خوب و با ایمان پیدا نمیشه زیادم درست نیست چون حداقل پسرای اینجا که میگن این خصوصیات براشون کمم هست و خیلی بهتر از اینان ایشالا که همه پسرا این طور باشن

celine

New member
به نظرم از همه چی مهم تر ایمان و اخلاقه بعدش باید به چیزای دیگه فک کرد یعنی اینکه بعد دید به هم میخورن یا نه یعنی تفاهم دارن یا نه (از نظر سطح اجتماعی خانوادگی فرهنگی شغلی و ....)

celine

New member
واقعا منم به این نتیجه رسیدم که میگن پسر خوب و با ایمان پیدا نمیشه زیادم درست نیست چون حداقل پسرای اینجا که میگن این خصوصیات براشون کمم هست و خیلی بهتر از اینان ایشالا که همه پسرا این طور باشن
)
به این معتقدم که خدا همسری پاک به کسایی که پاک هستن میده و همین طور بد رو به بد :riz277:

leylii

New member
باید مهربون باشه با اصالت باشه خانواده دار باشه تحصیل کرده باشه با خدا باشه روشنفکر باشه ..خلاصه اینکه خیلی آقاااا باشه خیلی :thanks::thanks:

celine

New member
با احترام.اما:
مثال نقض:آسیه و فرعون
یا از ائمه(ع) آیا همسر بد نبوده؟[/quote

بله خب همه جا ممکنه مثال نقضم باشه من که نگفتم صد در صد اعتقادم رو گفتم
باید به خدا توکل کرد و از خودش هر چی به صلاحته رو بخوای همین

M@RY@M

New member
باید انسانیت داشته باشه و خدا رو توی زندگیش هیچوقت فراموش نکنه.که خداروشکر همینطوری هم هست.:(40):

ROJO

New member
باید مهربون باشه با اصالت باشه خانواده دار باشه تحصیل کرده باشه با خدا باشه روشنفکر باشه ..خلاصه اینکه خیلی آقاااا باشه خیلی :thanks::thanks:

سالاد، نوشابه ،نون اضافه لی لی:wacsmiley:

zErOOn3

Well-known member
SLM

up :
ازمون نپرسن ناهار میخوری یه چیزی درست کنوم ؟ یه روز بپرسن اشکالی نداره ها ... یا ...

یه بار در سال لباسمون اتو شده باشه آلی میشه ... والا ... حسرت بــ دل ...

:thumbsupsmileyanim:

خودمان باید دس بــ کار شیم فکنیم ...

گفتیم یکمکی گیر بدیم ...

آخرین ویرایش:
بالا