مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
بچه ها با این حرفاتون من بردین تو فاز لابل ایندیفرینس....
:25r30wi:

:25r30wi::motat:
:motat:

parand

Well-known member
به نظر من یخورده بیشتر استراحت کنید و یا برین بیرووون تا حالو هواتون عوض شه.هیچ وقت بی حوصله یا خسته سراغ درس نروو چون آدم شرطی میشه.و هرباز بیشتر درس خوندن براش عذاب آور میشههههه.

:applause::applause::applause:
:riz304:

rawy

New member
مرسی راوی جونم.
ایشالا امساااااااال قبول میشی.
امیدوارم اون موقعی که ما میخوایم بخریم قیمتا رویایی نباشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

ممنون
ایشالا که رویاییه, ولی اونچه که تو رویای ماست نه رویای فروشنده ها
شبت بخیر عزیزم

henri

New member
سلام دوستان ی سوال خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییییی مهمممممم:
من ترم آخرم این ترم پایان نامه داشتم هنو تحویل ندادم و استادم نمرشو رد نکرده که تو معدلم حساب شه و در اصل معدل کلم ناقصه من فک میکردم که اشکالی نداره من تعداد واحدا و معدل تا الانو میزنم تو فرم شماره 3 تا بعد اما رفتم آموزش گفت نمیشه باید معدلت کامل باشه و نمره پژوهشت بیاد فرم تایید شه و برام پر نکرد حالا من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تا دیروز غصم این بود که نخوندم قبول نمیشم حالا غصم اینه که اصن نمیذارن بدم ینی ن که اونا نذارن ولی وقتی هنو پایان نامم مونده استاد که نمره نمیده
میخاستم ببینم شما میدونید چ جوریه قانونش؟ یعنی واقعا باید همه نمره های واحدایی که برداشتم ثبت شده باشه تا فرم تایید شه یا آموزش ما الکی داره ادا در میاره چون آموزش دانشگا ما سر 2 واحد تابستونیم ک بخای مهمان شی جونتو میگیره آخرم میگه نننننننننننننننننننننننه
:smilies-azardl (12):wacsmiley::smiliess (7):

parand

Well-known member
سلام دوستان ی سوال خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییییی مهمممممم:
من ترم آخرم این ترم پایان نامه داشتم هنو تحویل ندادم و استادم نمرشو رد نکرده که تو معدلم حساب شه و در اصل معدل کلم ناقصه من فک میکردم که اشکالی نداره من تعداد واحدا و معدل تا الانو میزنم تو فرم شماره 3 تا بعد اما رفتم آموزش گفت نمیشه باید معدلت کامل باشه و نمره پژوهشت بیاد فرم تایید شه و برام پر نکرد حالا من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تا دیروز غصم این بود که نخوندم قبول نمیشم حالا غصم اینه که اصن نمیذارن بدم ینی ن که اونا نذارن ولی وقتی هنو پایان نامم مونده استاد که نمره نمیده
میخاستم ببینم شما میدونید چ جوریه قانونش؟ یعنی واقعا باید همه نمره های واحدایی که برداشتم ثبت شده باشه تا فرم تایید شه یا آموزش ما الکی داره ادا در میاره چون آموزش دانشگا ما سر 2 واحد تابستونیم ک بخای مهمان شی جونتو میگیره آخرم میگه نننننننننننننننننننننننه
:smilies-azardl (12):wacsmiley::smiliess (7):

سلااااام هنری جان
خوبی؟؟
تا جایی که میدونم باید اموزش فرمو برات امضا کنه.
خیلی راحت!

آخرین ویرایش:

henri

New member
شانس من بدبخت دیگه پرند جان سر هر چیزی باید استرس بگیرم اون از ثبت نام سراسریم که ثبت نمیشد 4 تا کارت گرفتم خبرم ندارم چی شد آخر اینم از این.من برا انتخاب واحدم حتی استرس میگیرم اینقد ک هر دفه سر این ثبت ناما زجر می کشم همه هم میگن خوبه روانشناسیو اضطراب داری درک نمیکنن که آدم بیخودی اینجوری نمیشه

parand

Well-known member
شانس من بدبخت دیگه پرند جان سر هر چیزی باید استرس بگیرم اون از ثبت نام سراسریم که ثبت نمیشد 4 تا کارت گرفتم خبرم ندارم چی شد آخر اینم از این.من برا انتخاب واحدم حتی استرس میگیرم اینقد ک هر دفه سر این ثبت ناما زجر می کشم همه هم میگن خوبه روانشناسیو اضطراب داری درک نمیکنن که آدم بیخودی اینجوری نمیشه
نگران نباش هنری عزیزم.
فردا دوباره برو اموزش حتما برات امضا میکنه.

- - - Updated - - -

نگران نباش هنری عزیزم.
فردا دوباره برو اموزش حتما برات امضا میکنه.

parand

Well-known member
دانشگاهایی که امسال ارشد روان شناسی میگیرن::auizz3ffy9vla57584x
ایران
تهران
شهید بهشتی
بقیه ا...
بهزیستی
شیراز
کاشان
زنجان
کرمانشاه
زاهدان

دانشگاه شیراز اضافه شده.:4d564ad6:
امیدوارم ظرفیتا امسال بیشتر باشه:rolleyessmileyanim:

rawy

New member
دانشگاهایی که امسال ارشد روان شناسی میگیرن::auizz3ffy9vla57584x
ایران
تهران
شهید بهشتی
بقیه ا...
بهزیستی
شیراز
کاشان
زنجان
کرمانشاه
زاهدان

دانشگاه شیراز اضافه شده.:4d564ad6:
امیدوارم ظرفیتا امسال بیشتر باشه:rolleyessmileyanim:
خوش خبرباشی پرندجون
یعنی ایران چند نفر برمیداره؟ :thumbsupsmileyanim:

parand

Well-known member
خوش خبرباشی پرندجون
یعنی ایران چند نفر برمیداره؟

طبق اخرین اخبار از خورزوخان...
دانشگاه ایران به تعداد بچه های تایپیک مطالعه گروهی روان شناسی بالینی 93 پذیرش داره:applause: :auizz3ffy9vla57584x:whistle:

آخرین ویرایش:

rawy

New member
طبق اخرین اخبار از خورزوخان...
دانشگاه ایران به اندازه ی تعداد بچه های تایپیک مطالعه گروهی روان شناسی بالینی 93 پذیرش داره

یووووووووووهوووووووووووو :4d564ad6:
تا حالا به یاد ندارم که انقد خرزوخان رو دوست داشته باشم :28:
واااااااااااااای اگه بشه چی میییییییییی شههههههههههههههه :rolleyessmileyanim:

crazy 4 u

New member
سلام دوستان
با اجازتون من میخوام سوالامو تو این تاپیک مطرح کنم
من قراره امسال برم ترم6تا الانش الکی الکی درحد پاس شدن این رشته روخوندم ولی از این ترم میخوام درست وحسابی بخونم ی جورایی برا ارشد بهداشت
میخوام هیلگاردو بخونممم باخلاصه نویسی فقط نمیدونممم بخونمش یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم رشد1و2بخونممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان به نظرتون من که وقتم زیاده از چی شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟
کلا گیج شدم اخه من وسواس خلاصه نویسی هم که دارم!
میشه دوستان نظراتتونو بگین لطفاا:riz304:

rawy

New member
سلام دوستان
با اجازتون من میخوام سوالامو تو این تاپیک مطرح کنم
من قراره امسال برم ترم6تا الانش الکی الکی درحد پاس شدن این رشته روخوندم ولی از این ترم میخوام درست وحسابی بخونم ی جورایی برا ارشد بهداشت
میخوام هیلگاردو بخونممم باخلاصه نویسی فقط نمیدونممم بخونمش یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم رشد1و2بخونممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان به نظرتون من که وقتم زیاده از چی شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟
کلا گیج شدم اخه من وسواس خلاصه نویسی هم که دارم!
میشه دوستان نظراتتونو بگین لطفاا:riz304:

سلام
خوش اومدین
چون وقت کافی دارین, از الان توصیه ی اکیییییییییییید می کنم که برید سراغ کــــــــــــاپـــــــلــــــــــان جلد 2, کاپلان , کاپلان , کاپلان
در کنارش آمار و زبان (لغات 504 و تافل)
بعد از اینها , فیست و کوری
بعد از اونها بالینی کرامر و رشد و هیلگارد
بعد بعد هم مارنات و فیزیولوژی و جلد1 کاپلان :)
موفق باشید

oksana

New member
طبق لینکی که پرندجون گذاشتن توی دفترچه صفحه 21 زمان بندی اجرای آزمون مال 92 بود اگه امسالم آزمون اینقدر زود برگزار بشه من یکی که بیچاره میشم به نظرتون یعنی تو همون تارخ پارسال برگزار میشه:5:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا