نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nayere- D

New member
خوبم عزیزمم .رتبم بازم زیادتر شد.بنظرت با توجه به انتخابم که فقط تهران و تبریزه چند درصد امیدوار باشم؟خیلی نگرانم:smiliess (12):

senoritamaria

New member
بنظرم تبریز قبولی. چون خیلیا تهرانو میزنن. بازم توکل کن بخدا. خودش بهترین رو برات در نظر گرفته
:smiliess (3):

nayere- D

New member
ایشالله.امیدوارم انتخابه اولتو قبول بشی و هم به کارت برسی و هم درستو ادامه بدی عزیزم.
شب همگی بخیر.

nayere- D

New member
ایشالله همونجاهم ادامه میدی.شب بخیر عزیزم.مسافرت خوش بگذره.:bunnyearsmiley::thanks:

bita

New member
امیساجونم توروخدااینقدناراحت نباش باورکن قبولی عزیزم.خدای نکرده بااین همه استرس دردت بیشتر میشه.

زری

New member
سسسسلام دوستای گلم.سلام بیتا جونم ممنون از تبریکت عزیزم.بچه ها حالا فک کنیم قبول شدیم بعدش چی؟ارشد مامایی واقعا بازارش چطوره؟نکنه افسردگی بگیریم دوسیا؟:smiliess (11):خیلی دوس دارم هیت علمی بشم خیالم راحت شه.

vb2

New member
ایشالله زری جان

من شخصا ارشدو میخوام چون لیسانس راضیم نمیکنه و از اولشم به عشق ادامه اومدم
cancan.gif

نيازي

New member
ويدا جونم منم فقط به عشق دكتري باروري اومدم اين رشته و اصلا نمي خوام ليسانس باقي بمونم دوستاي خوشگلم اگه از دوستاتون پارسال اهواز قبول شده لطفا درصداشو بنويسيد ممنون ميشم

vb2

New member
نیازی استاد من رتبه 28 بود اهوازو آورد البته به انتخاباشم بستگی داره اهواز از دانشگاهای خوبه

آخرین ویرایش:

vb2

New member
راستی دوستم که رتبه 4 بود میگفت 5 تا گرایش داره ارشد مامایی

پزشکی قاونونی.آموزش مامایی.مامای جامعه نگر.بهداشت

آقا اون یکیش یادم نمیاد
looksmiley.gif

نيازي

New member
منم دوستم 25 شد اهواز قبول شد ولي شنيم بعضي از همكلاساشون 120 يا 130 بودن . من دوست دارم گرايش قانونيشو بخونم.

vb2

New member
آره نیازی بستگی به انتخابا داره شاید رتبه 1 تهرانو نزده باشه اصلا آره دوست منم قانونیشو خونده

من روحیه شو ندارم
jawsmiley.gif

نيازي

New member
باور كن ويدا احساس ميكنم مغزم قفل شده فكر اينكه 1 سال ديگه بشينم بخونم ديوونم مي كنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا