sepideeee
New member
بچه ها چ جوری کالاتو میخونین؟من هیچی نمیفهمم ازش!:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:
بابا کالات که سخت نبود که من نصفشو خوندم ...
فقط یه ذره هیچی نفهمیدم ازش
:25r30wi:
بچه ها چ جوری کالاتو میخونین؟من هیچی نمیفهمم ازش!:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:
بابا کالات که سخت نبود که من نصفشو خوندم ...
فقط یه ذره هیچی نفهمیدم ازش
ولی از شوخی گذشته علاوه بر قسمتای سختش قسمت شیرین هم داره ... این خیلی اسون تر از کتاب خود دانشگاهمونهاااااااااااااا فکر کردم فقط من این مشکلو دارم. چرا من هیچیی نه وه فهمممممممممممممممممم!!!!
ولی از شوخی گذشته علاوه بر قسمتای سختش قسمت شیرین هم داره ... این خیلی اسون تر از کتاب خود دانشگاهمونه
b shakh3 hanuz b jaye shirinesh naresidam,daqiqan kojast?!:25r30wi:
:motat:
بچه ها اصلاااااااااا حس خوندن ندارم.t0837h0nn8zfqu8ult:13:
یه نفر بیاااااااااد منو ارشاااااااااد کنه.....:65d6a5d6s::dadad4:
ارشااااد!!!!باشه.
بچه چراااااا درس نمیخووونی؟؟؟ هاااااااااااااااان؟؟؟
سلااااااام اقای بالزاک
خوبید؟؟؟؟؟
نمی دونم . هر کتاب میگیرم دستم زود ازش خسته میشم....:black_eyed:
17 روز دیگه به کنکورم مونده. نگراااااااانم.....:sad:
سلااااااام اقای بالزاک
خوبید؟؟؟؟؟
نمی دونم . هر کتاب میگیرم دستم زود ازش خسته میشم....:black_eyed:
17 روز دیگه به کنکورم مونده. نگراااااااانم.....:sad:
سلام بچه ها :ad54ad:
خوبین؟
پرند جون منابع رشته ما انقدر زیاده که هررررررررچی هم که بخونیم خیلی بعیده که احساس تسلط کامل روشون داشته باشیم
پس خودت رو اذیت نکن , مطمئن هستم که تا حالا هم خیلی خوب خوندی و با کنترل استرست می تونی نتیجه خیلی خوبی بگیری ایشالا
الانم به خودت استراحت بده, به خودت حق بده, نوش جونت اینهمه زحمت کشیدی یه شب می خوای راحت باشی, اصلا مگه امروز عید و تعطیل نیست؟ :smiliess (3):
یه چندساعت که سراغشون نری خودت دلت براشون تنگ می شه
سلام بچه ها :ad54ad:
خوبین؟
پرند جون منابع رشته ما انقدر زیاده که هررررررررچی هم که بخونیم خیلی بعیده که احساس تسلط کامل روشون داشته باشیم
پس خودت رو اذیت نکن , مطمئن هستم که تا حالا هم خیلی خوب خوندی و با کنترل استرست می تونی نتیجه خیلی خوبی بگیری ایشالا
الانم به خودت استراحت بده, به خودت حق بده, نوش جونت اینهمه زحمت کشیدی یه شب می خوای راحت باشی, اصلا مگه امروز عید و تعطیل نیست؟ :smiliess (3):
یه چندساعت که سراغشون نری خودت دلت براشون تنگ می شه
سلام پرند خاااانووووم.من که خوبم.شما خوبی؟؟ ایشالا که خوبی.
خب شاااااید زیادی خودتونوو خسته کردین.یا بخااطر استرس زیاااد نمیتونید تمرکز فکر داشته باشید.
آخه نگرااان چی؟؟؟؟ شما که تلاشتوو کردیین.و خیلی نمونده که ایشالا جواب تلاشاتوو بگیری و قفووول شیییی.
این 17 روزو نباید که زیادی بخودتوون فشار بیاری.(من 4سال پیش واسه کنکور بخودم فشار آوردم کارم کشید به بیمارستان خداایش.)
سلاااااااااااااام راوی خانوم گل....
خوبی؟؟
منابع علوووم خیلی زیاده و نامشخص...
الان که چیزی به کنکور نمونده دوست دارم همش بخونم. ولی نمیشه خیلی خسته شدم...
2 روزه خیــــــــــلی کم خوندم.
حق با شماست باید متعادل بخونم. نباااااید وسواس داشته باشم رو مباحث...
مرررسی راوی جونم.
امیدوارم همگی امساااااااااال قبول شیم....
سلاااااااااااااام راوی خانوم گل....
خوبی؟؟
منابع علوووم خیلی زیاده و نامشخص...
الان که چیزی به کنکور نمونده دوست دارم همش بخونم. ولی نمیشه خیلی خسته شدم...
2 روزه خیــــــــــلی کم خوندم.
حق با شماست باید متعادل بخونم. نباااااید وسواس داشته باشم رو مباحث...
مرررسی راوی جونم.
امیدوارم همگی امساااااااااال قبول شیم....
سلام, ممنون, شکر خوبم
منتها برعکس پرند که نگران کنکوره من اصلا توباغ نیستم
امروز واسه خودم رفته بودم تو این پاساژهای موبایل و تبلت و لپ تاپ, همین الان برگشتم, جاتون خالی چقد اونجاها رو دوس دارم![]()
من اگه الان جای شما بودم می رفتم یه کاری که خیلیییییی دوس دارم انجامش بدم و مدتهاست به خاطر کنکور به تعویق انداختمش و تا آخر امشب هم قابل انجام هست (واسه من می شه فیلم یا کارتن دیدن) رو انجام می دادم و به خودم یه استراحت حسابی می دادم :motat:
استرس ندارم...(یعنی کمه)
فقط خستم.
ای وااااای پس امسال خیلی مواظب خودتون باشید...
مرررسی انشاا... شما هم نتیجه بگیرید....
راستی من از هرکدوم از نفرات برتر کنکور (سراسری) که مشاوره گرفتم همشون گفتن از هر مبحث یه کتاب رو بخون اما عمیییییییق
تا اینکه ده تا کتاب بخونی اما پراکنده و سطحی
به نظرم این روزهای آخر فقط, مرور کن, تست بزن و دیگه نهایتا از کتاب تازه ای اگه خواستی چیزی بخونی یه موارد خاصی رو چک کن که با تفاوتهای مطالب دوتا کتاب متفاوت آشنا بشی فقط در همین حد مقایسه ای الان دیگه وقت یه کتاب کامل خوندن نیست
ووووی نه من 10 کتاب نخوندم فقط کتابای اصلی رو خوندم. کتاب جدیدم 2 ماهه نخوندم.
مررررسی راوی عزیزم به خاطر راهنماییهات:rose: