اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Leila.genetic

New member
میگم جو به نظرت نامه به وزیر رسیده تا الان؟ منطقی بود که اول نامه برسه بعد رسانه یی بشه

najma

New member
راستی بچه ها اگه یه روز جو بوی خواست نماینده مجلس یا رییس جمهور بشه من حتما بهش رای میدم .

آفرین

katii

New member
سلام
jo-boy باور کن من قبل ساعت 5 اعتراضمو فرستدم لطفا متن منم ضمیمه نامه تون کنید باور کن برای پیدا کردن همین چندتا خط کلی وقت گذاشتم :dadad4:

najma

New member
بچه ها بالاخره ایمیل 20 و 30 رو گیر آوردم !!!! یادتون نره این از همهشون مهم تره !!! خواهشا همه ایمیل بزنید !
از اونجایی که به علت داشتن عدد در اول میل نمیشه اون رو افقی نوشت عمودی براتون نوشتم . از بالا به پایین به خونین :

2030
@
iribnews
.
ir

katii

New member
سلام
من اعتراض رشته خودمم ضمیمه کردم و به همه اینجاها فرستادم... اما بعضی هاش نرسید مثه اینکه آدرسا -برخی شون- اشتباه بودن

katii

New member
بچه ها من در iribnews پیشنهاد پیگیری اعتراضمونو مطرح کردم
شما هم بفرستین ... ضرر که نداره

jo-boy

New member
سلام
من اعتراض رشته خودمم ضمیمه کردم و به همه اینجاها فرستادم... اما بعضی هاش نرسید مثه اینکه آدرسا -برخی شون- اشتباه بودن

دوست عزیز من صبح همن ساعتی که نوشتم توی سایت بودم و هیچ پیام و اعتراضی از جانب شما نبود
به هر حال خیلی خوب میشد که زودتر اعلام میکردید و خودتون اعتراضو تو نامه نمی ذاشتین چون به نوعی 2 گانگی بوجود آوردین

jo-boy

New member
میگم جو به نظرت نامه به وزیر رسیده تا الان؟ منطقی بود که اول نامه برسه بعد رسانه یی بشه

ما به شیوه جنگ های نامنظم عمل کردیم و این رمز موفقیتمون بود.در ضمن نامه حدود ظهر به کمیسیون بهداشت مجلس رفته و احتمالا به همین زودی ها به دست وزیر میرسه

TUMS

Well-known member
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا