اگه میتونستی خودت اسم و فامیلیت را انتخاب کنی ، چی میذاشتی ؟ و چرا ؟

اسمتو دوست داری ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

nanaz

New member
معذرت چرا:28: منم چنبار گفتم دیدم کسی گوش نمیده گفتم ول کن هرکی هرجور دوس داره بنوازه:25r30wi:

آخه j معمولا به صورت ژ یا ج خونده میشه . واسه همین ما اشتباهی می نواختیم .:sarma: مرسی که رفع ابهام کردی :rose:
خ = xjیا kh

BBT

New member
رو مخ خوو د تیییی !:smilies-azardl (12)دیگه هر کی مارو میشناسه میدونه چقد بانمکیم ، تو اگه نمیدونی صب کن به کمال ذهنی برسی:65d6a5d6s:

بله بله
اصلا همه میدونن
از بس با نمکی
بعضی موقع این گاری نونه خشکی هم میافته دنبالت با گوله نمک اشتباهت میگیره:p

ما رسیدیم ادرس بدم تشریف بیارین ؟:black_eyed:

ROJO

New member
بله بله
اصلا همه میدونن
از بس با نمکی
بعضی موقع این گاری نونه خشکی هم میافته دنبالت با گوله نمک اشتباهت میگیره:p

ما رسیدیم ادرس بدم تشریف بیارین ؟:black_eyed:
نخیر بمون همچی واقعا برسی هنوو کالی:black_eyed:

ROJO

New member
آخه j معمولا به صورت ژ یا ج خونده میشه . واسه همین ما اشتباهی می نواختیم .:sarma: مرسی که رفع ابهام کردی :rose:
خ = xjیا kh

تو زبان اسپانیایی j بصورت 'خ' تلفظ میشه، روخو کلمه ی اسپانیایه

nanaz

New member
خخخخ

ولی خو روخو هم خو به خو حالا خو دتو ناراحت نکن خو دم هم رو خو رو فکر میکردم خو ش باشی

آره دیدم توی گزینه هات هم روخو را نوشته بودی دادا(پست 17)

اوووووووووووووووه هنرماییشو . همین بود دادا ؟ دیگه خو نداشتی بذاری؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

nanaz

New member
تو زبان اسپانیایی j بصورت 'خ' تلفظ میشه، روخو کلمه ی اسپانیایه

عاقا ما دیگه روشن روشن شدیم :thanks:. گفتیم چندی به گوشمون اشناست ها .نگو اسپانیایی بوده . آخه از خدا که پنون نیس از شمام پنهون نباشه ما یه ده سالی اسپانیا بودیم خواهر .:p

bioshimi93

New member
خدارو شکر از اسم و فامیلم راضیم ناناز جان خیلیا هم اسم من هستن تو انجمن حتی فامیلی منم تو انجمن هستش.خخخخخخخخخخخخخخخ

nanaz

New member
خدارو شکر از اسم و فامیلم راضیم ناناز جان خیلیا هم اسم من هستن تو انجمن حتی فامیلی منم تو انجمن هستش.خخخخخخخخخخخخخخخ

خداروشکر :rolleyessmileyanim:
من تا حالا فقط یه نفر را دیدم که اسم و فامیلش هردوش شبیه خودمه . آدم وقتی یه نفر هم اسم خودشو صدا میکنه یه حس خاصی داره .

sepid71

New member
راستی یادم رف بگم اسمم رو هم بسیار دوس میدارم
اسمم سپیده است ولی خب صدام میکنن سپید

nanaz

New member
میدونستید اسم شهلا ریاحی ، "قدرت زمان وفا دوست "بوده؟؟؟؟

nanaz

New member
راستی یادم رف بگم اسمم رو هم بسیار دوس میدارم
اسمم سپیده است ولی خب صدام میکنن سپید

منم اسم سپیده را خیلی دوست میدارم . اسم منم میخواستن بذارن سپیده ولی بخاطریکه مامان بزرگم(بی سواد بود خدابیامرز) خوشش نیمده بود و بد تلفظش میکرد ، نشدیم هم نامت.:black_eyed:

negin ka

New member
من اسممو ميذاشتم اميررررررررررررررر:65d6a5d6s:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT
بالا