مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سلام به دوستاي سايكولوژيست عزيزم همگي خسته نباشيد اميدوارم هر روز پر انذژي تر از روز قبل باشيد...:28:
:smiliess (4):بچه ها جون يه سوال دارم من اين فصل 9 كاپلان رو بايد چه جوري بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟ اين جدول هايي كه مربوط به سيستم كد گذاري هست و طبقه بندي شدن چين؟؟؟؟؟؟؟؟از اين جدول ها چيزي بايد حفظ كنم؟؟؟:21:

سلام, ممنون از لطفتون, همینطور شما
برای آزمون کجا می خواین بخونین؟ جدول ها مربوط به طبقه بندی بیماریهای روانی هستند, والا نمی دونم بستگی داره چی ازتون خواسته باشن! اما ما که خودمون روانشناس هستیم اون جدول ها رو حفظ نکردیم :rolleyessmileyanim:

ریگار

New member
سلام به دوستاي سايكولوژيست عزيزم همگي خسته نباشيد اميدوارم هر روز پر انذژي تر از روز قبل باشيد...:28:
:smiliess (4):بچه ها جون يه سوال دارم من اين فصل 9 كاپلان رو بايد چه جوري بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟ اين جدول هايي كه مربوط به سيستم كد گذاري هست و طبقه بندي شدن چين؟؟؟؟؟؟؟؟از اين جدول ها چيزي بايد حفظ كنم؟؟؟:21:
متاسفانه من اطلاع دقیقی ندارم . دوستان مطلع توضیح بدن ممنون میشم .

میخواستم بگم تو صفحه 209 کالات ، پاراگراف دوم یه اشتباه داره . میگه داروهایی که گیرنده های cck نوع b رو مسدود میکنن موجب وحشتزدگی آشکار میشوند، این غلطه چون این ماده تحریک کننده بادامه است و باید وحشتزدگی رو افزایش بده در نتیجه دارو های که این گیرنده رو مسدود میکنن باید پاسخ وحشتزدگی رو کاهش بدن . درسته ؟

mw.ashel

New member
fd6f31d6209a13561.jpg

liona

New member
سلام, ممنون از لطفتون, همینطور شما
برای آزمون کجا می خواین بخونین؟ جدول ها مربوط به طبقه بندی بیماریهای روانی هستند, والا نمی دونم بستگی داره چی ازتون خواسته باشن! اما ما که خودمون روانشناس هستیم اون جدول ها رو حفظ نکردیم :rolleyessmileyanim:

ممنون راوی جون چندتا از فصل های کتاب کاپلان جز ریفرنس امتحان ارشد مشاوره مامایی،من نمی دونم چطور باید این جدولارو خوند.یکم استرس گرفتم...

rawy

New member
ممنون راوی جون چندتا از فصل های کتاب کاپلان جز ریفرنس امتحان ارشد مشاوره مامایی،من نمی دونم چطور باید این جدولارو خوند.یکم استرس گرفتم...

خواهش می کنم عزیزم, والا من چون اطلاعی از شیوه آزمون شما ندارم هر حرفی بزنم ممکنه در دادگاه علیه خودم ازش استفاده بشه :rolleyessmileyanim:
ممکنه مسئله ایجاد کنه, اما اونچه که می دونم اینه که ماهم اون جدول ها رو حفظ نمی کنیم حتی, بنابراین خیلی بعید می دونم که از شما چنین انتظاری داشته باشند.
پیشنهادم اینه که به سوالات کنکور سالهای گذشته رشته خودتون مراجعه کنید و ببینید به چه سبکی ازش سوال اومده و مطابق با همون پیش برید
موفق باشید

oksana

New member
متاسفانه من اطلاع دقیقی ندارم . دوستان مطلع توضیح بدن ممنون میشم .

میخواستم بگم تو صفحه 209 کالات ، پاراگراف دوم یه اشتباه داره . میگه داروهایی که گیرنده های cck نوع b رو مسدود میکنن موجب وحشتزدگی آشکار میشوند، این غلطه چون این ماده تحریک کننده بادامه است و باید وحشتزدگی رو افزایش بده در نتیجه دارو های که این گیرنده رو مسدود میکنن باید پاسخ وحشتزدگی رو کاهش بدن . درسته ؟
به نظر من هم غلطه و باید وحشت زدگی را کاهش بدن چون تزریقش توی موش باعث شد اضطراب نشون نده و از طرفی فعالیت گابا را افزایش میده

parand

Well-known member
سلاااام دوستای عزیزم...
خوبید؟؟
بچه ها می دونید ثبت نام دانشگاه ازاد چه موقست؟؟
ادرس سایت دانشگاه ازاد رو بی زحمت بهم میگید؟
راستی دانشگاه ازاد موقع ثبت نام باید انتخاب رشته هم کنیم؟؟؟؟
به جز دانشگاه رودهن کدوم دانشگاهها روانشناسیشون قویه؟؟؟؟؟

دل آرام

New member
سلاااام دوستای عزیزم...
خوبید؟؟
بچه ها می دونید ثبت نام دانشگاه ازاد چه موقست؟؟
ادرس سایت دانشگاه ازاد رو بی زحمت بهم میگید؟
راستی دانشگاه ازاد موقع ثبت نام باید انتخاب رشته هم کنیم؟؟؟؟
به جز دانشگاه رودهن کدوم دانشگاهها روانشناسیشون قویه؟؟؟؟؟
اری انتخاب رشته باید بکنیم موقع ثبت نام .
اول علوم تحقیقات تهران که ترازش از همه بالاتره / بعد تهران مرکز و...
اسون ترین پرایش قبولی هم تربیتیه !
ثبت نامش بهمنه .
سایتش azmoon.org

parand

Well-known member
اری انتخاب رشته باید بکنیم موقع ثبت نام .
اول علوم تحقیقات تهران که ترازش از همه بالاتره / بعد تهران مرکز و...
اسون ترین پرایش قبولی هم تربیتیه !
ثبت نامش بهمنه .
سایتش azmoon.org

سلااااااام دلارم عزیزم...
مررسی از توضیحاتت خانومی:thanks:
عزیزم اون قسمتی که بولد کردم یعنی چی؟؟ منظورتو متوجه نشدم...

دل آرام

New member
سلااااااام دلارم عزیزم...
مررسی از توضیحاتت خانومی:thanks:
عزیزم اون قسمتی که بولد کردم یعنی چی؟؟ منظورتو متوجه نشدم...
منظورم گرایش بود عزیزم
به ترتیب از سخت به اسون برای قبولی دادن اول بالینه بعد عمومیه بعد شخصیته بعد تربیتیه .
:riz513:

parand

Well-known member
دلارام جون شبت بخیر عزیزم. :28:
امیدوارم هفته ی خوبی پیش رو داشتی باشی:smilies-azardl (113

دل آرام

New member
نه منظورم جووووووونی بود !
خوابم میاد یکی از دوستام کاشته منو واسه جواب ! نه میل میده نه میاد تو چت ! ای خدا
ممنونم .
شبت بخیر

Negar carol

New member
سلام بچه ها خوبین ؟ انقدر دلم تنگ شده بود واسه اینجا. مثلا امروز صبح اومدم نت که برم ببینم کارت ورود به جلسه استخدامی قوه قضاییه اومده که بگیرم دیدم نوشته تاریخ امتحان افتاده 11بهمن ومنم اومدم اینجا:tonguesmiley:

henri

New member
سلام دوستان خوبید ؟ بالاخره امتحانای این ترمم تموم شد جونم بالا اومد
دلم براتون تنگ شده................. چیکارا میکنید؟؟ منابع رو تموم کردید؟؟؟؟:bunnyearsmiley:

fada19990

New member
سلام بجه ها جونم دلم خيلي براتون تنكيده بوووووووووووووود.حال و احوال همه خوبه!!!!

henri

New member
راوی جون برای بهداشت ی فایلی یادته لینک کرده بودی که منابع و چندتا فرم داشت مبدونی من که دانشجو هستم چی کار باید بکنم برا ثبت نام ؟ باد چه فرمی به دانشگاه بدم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا